Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Jó napot! 12 éves gyereknek krónikus bronchitiszre mit ajánl. Gyakori az antibiotikum szedés, és szeretnénk kicsit kitolni ,hogy minél több idő teljen el közöttük. Gyenge immunrendszer, hurutos, bacis köpet! Köszönöm

2022-01-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Melinda!

A hörghurut (bronchitis) tulajdonképpen a tüdő hörgőinek belső felszínét bélelő nyálkahártya gyulladását jelenti, heveny formája a légcsövet és a felső légutakat is érinti. A háttérben vírusok vagy baktériumok állnak.

Az alkoholmentes propolisz csepp segít a gyulladás csökkentésében, légúti betegségek esetén pedig különösen nagy hasznát vesszük.

A kétféle Echinacea kivonatból készült standardizált hatóanyagtartalmú Echinacea kapszula  segít lerövidíteni a gyógyulási időt, közérzetjavító, és mivel erősíti az immunrendszert így ellenállóbbá teszi fogyasztóját az esetleges, későbbi fertőzésekkel szemben.

Mindezek mellett pedig kezdjétek el a bélflóra restaurálást, melyre már csak az antibiotikumos kúrák miatt is szükség van, és a bélflóra egészsége hozzájárul az ellenállóképesség növeléséhez is.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita