Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Jo estet. Erdeklodni szeretnek : Rakbol, leukemiabol gyogyult betegeknek milyen termekeket ajanlotok ? Par honapja kapta az utolso kemoterapiat az illeto.

2018-04-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Fruzsi!

A legtöbb gyógyult, idejében felismert rákbeteg úgy tud teljes életet élni, ha életmódváltást is eszközöl. Elengedhetetlen a megfelelő, szakemberrel egyeztetett étrend betartása, csakúgy, mint az elegendő folyadékbevitel (legalább 1 liter víz/20 kg), valamint a rendszeres mozgás.

Fontos továbbá a stresszmentes életmód is, amely nagyban hozzájárul a hosszú távú egészség kialakításához. Ehhez ajánlok egy adaptogén gyógynövényeket tartalmazó természetes kiegészítőt, a Stress© Controll-t  , melynek növényi hatóanyagai segítik a szervezet szélsőséges fizikai és szellemi terheléshez való alkalmazkodását.

Az egészség egyik fontos alappillére az erős immunrendszer. Egy kiemelkedően magas antioxidáns tartalmú ital, mint amilyen a Gránátalma koncentrátum   segíthet az immunrendszer megerősítésében, ami elsődleges feladat a további betegségek elkerüléséhez.

A gyógyszerek mellékhatásainak felszámolásához a Ganoderma gyógygombát érdemes használni, hiszen a másik nevén pecsétviaszgombát, pontosabban ennek kivonatát tartalmazó készítmény bioaktív összetevői segítséget nyújthatnak a kémiai szerek mellékhatásainak csökkentésében. Ezen felül az orvostudomány által is elfogadott kiegészítő kezelés a napi 5-10.000 mg Szerves C-vitamin  bevitele.

Természetesen minderről ajánlott a kezelőorvossal is egyeztetni.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita