Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Jo estet! Erdeklodnek,hogy a mehpempo ital( a 16 tasakos) vese,csontritkulas,erszukulet,porckopas,gerinc problemak es sulyos cukorbetegseg(naponta tobbszor inzulin hasznalat) eseten is fogyaszthato? Koszonettel : Koczor Eszter

2017-02-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Eszter!

Lehetséges, de korlátozásokkal. A Royal Jelly méhpempő hozzáadott cukrot nem tartalmaz, de természetes gesztenyemézet, fruktózt igen, amit a cukorbetegséged miatt mindenképp bele kell számítani a napi szénhidrátfelvételbe. A méhpempő napi adagja egy ivótasak, ennek CH tartalma 2,76 és 3,68 gramm között változik. Ha immunerősítés céljából fogyasztanánk, akkor E.P.I.D®. szabadalommal védett propolisz kivonatra  cserélhetjük a méhpempőt. Ha felkeltette az érdeklődésed, a terméknévre kattintva olvashatsz tovább róla.

A diabétesz kapcsán viszont engedd meg, hogy két kiegészítőre is felhívjam a figyelmed. A legjobb szándékkal teszem, hiszen rengeteg pozitív visszajelzés érkezik mindkettőről – természetesen csakis az orvosod tájékoztatásával, beleegyezésével kezdj a használatukba.

Az egyik egy szabadalommal védett Fekete áfonya kivonat, inulin nevű prebiotikummal dúsítva, amit növényi inzulinnak is neveznek. Ez a kivonat azért különösen fontos, mert nem csak a vércukorszint szabályzásból veszi ki a részét, hanem a cukorbetegséggel járó alattomos szövődmények kivédésében is számíthatunk rá.

A másik ajánlatom egy olyan kivonat, ami szerves krómot és 3000mg szárított kaporőrleménynek megfelelő kapormag kivonatot tartalmaz, ez pedig a Szerves kapormag tabletta. Vele különösen akkor érdemes kiegészíteni a kúrát, ha a cukorbetegség olyan társbetegségekkel is párosul mit az elhízás, emésztőrendszeri betegségek, máj leterheltsége, vagy ha fokozott stressznek vagyunk kitéve, amely nagyban megnehezíti a vércukorszint beállítását.

A két termék együtt, de váltva is alkalmazható a probléma fokának függvényében, de a kúraidőket betartva, ami 120 napot jelent. Nyilvánvalóan nem helyettesítik sem a gyógyszereket, sem a testmozgást vagy diétát, mégis jó támaszként tesznek szolgálatot a szövődmények korlátozásában és az inzulinadag csökkentésében a későbbiekben.

Üdvözlettel; Rudolf Rita