Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Irigylem azokat a nőket, akiknek csak azokon a „bizonyos” napokon gond, hogy felpuffadnak a fölösleges víz miatt. Nekem ugyanis ez állandó probléma. Szó se róla, nem vagyok egy fogpiszkáló típus, de mióta rendszeresen tornázom a súlyom kb normális, izmosodtam is. Csak épp nem látszik... Szerintem már nem a zsírtól, hanem attól vagyok pufi, hogy még az ereimben is víz hullámzik, de a combomon, hasamon, fenekemen biztos! Különösebb szervi baj nincs mögötte, ez biztos, mert megnézettem. Az orvos szerint a nyirokkeringésem az oka. Azok a vízhajtók, amiket kaptam, mégis csak ideiglenesen működtek, utána hozzászoktam, vagy én nem tudom mi történt, de már nem volt ugyanaz a hatás. A természetes dolgok közül mások tanácsára próbáltam a csalánteát és a gyermekláncfűteát is, ami nem rossz, de jó lenne valami határozottabb módszer. Ha lenne rá javaslata, azt nagyon köszönöm! Üdv: Mádainé Katalin.

2015-09-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Katalin!

Nem csoda, ha úgy érzed, a bőröd alatt is víz van – tulajdonképpen épp erről van szó! A szervezetünk akár 5 kilogrammnyi fölösleges vizet is cipelhet magával, amit a tudomány „bőr alatti vízmennyiségként” emleget. Bár a probléma makacs, nem lehetetlen megszabadulni tőle. Olyan természetes készítményeket ajánlok rá, amelyekkel több szinten, úgy is mondhatnám, egyre erősebb fokozatba kapcsolva szüntetheted meg a vizesedést, illetve annak kiváltó okát.

Az „alapjárat” a Diurerbe Forte. Ez egy olyan vízhajtó, salaktalanító gyógynövényes tabletta, amit kimondottan a feleslegesen elraktározott víz okozta végtagduzzanatok, súlyfelesleg, puffadás érzet ellen fejlesztettek ki. A csalántea nem volt rossz ötlet tőled, de meglátod, az ebben található gyógynövények az igazi vízhajtó specialisták!

A méregtelenítés folyamatában is sokat segít, de ha erősebb fokozatra kapcsolnál, akkor mindenképp igyál mellé méregtelenítő-lúgosító Puridren® Koncentrátumot. Egyetlen kupaknyit kell beletöltened belőle egy flakon másfél literes mentes ásványvízbe, és egész nap megiszogatnod. A főzet gyógynövényeit úgy válogattuk össze, hogy minden egyes belső elválasztó mirigyünket támogassa a méregtelenítő munkában. 1-2 nap, és magad is tapasztalod majd, hogy intenzíven dolgozik: ilyenkor „vastagabb”, bűzösebb a távozó vizelet, pár hét múlva pedig látványra is csökkennek az ödémás, narancsbőrös tüneteid.

Légy türelemmel, hiszen ahogy a probléma kialakulásához hosszú idő kellett, úgy a helyrehozása is időigényes. Mégis, minden nappal teszel egy apró lépést magadért! Még erősebb fokozatra kapcsolhatsz, ha a nekilátsz a nyirokrendszered karbantartásához – annál is inkább, hiszen nálad ez a fő kiváltó ok. Ajánlom figyelmedbe a nyirokrendszert támogató Gambe Slim® Főzetet, és azokat a természetes tápanyagokat, amiket kiegészítésként hozzá javasolunk, hiszen számtalan pozitív tapasztalat áll a kúraszerű használatuk mögött! Üdvözlettel; Rudolf Rita