Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Hepatitisz C vírussal vagyok fertőzött most derült ki. A kezelésem nyár elejére várható, mivel egy kísérleti programba kerültem felvételre. Koromnál és egyéb betegségem miatt az interferron kezelést szeretnék elkerülni. 1000 milligrammos máriatövis kapszulát és 400 milligrammos E vitamint szedek. Az állandó jobb oldali has fájdalom, a puffadás, székrekedés, hajhullás és egyebek miatt is szeretnék magamon segíteni. Így szeretném a tanácsát kérni, hogy mit szedjek még az emesztésem könnyebbé tétele érdekében. Válaszát előre is megköszönöm!

2017-01-31
Somogyi Rita válasza:

Kedves kérdező!

A Hepatitis C okozta kórokozó ellen a gyógyszeres kezelés az egyetlen fegyverünk. A tünetek, hozzávéve a kezelés okozta mellékhatásokat, és azt, hogy egyéb betegségekben is szenvedsz, rendkívül szerteágazóak. A szervezet, illetve a máj támogatása ilyenkor rendkívül fontos, amihez az egyik legjobb természetes eszközünk valóban a Szerves Máriatövis mag tabletta – de nem az egyetlen.

Figyelmedbe ajánlom az ipari titokkal védett Bio Nyírfanedv italt, amely különlegessége, hogy a gyártónak emberi kezek érintése nélkül sikerült palackoznia BIO minőségben, mindenféle adalékanyag hozzáadása nélkül a növény eredeti nedvét. Ezt a nagyon különleges anyagot maga a természet állítja elő. A történelem során számtalan kultúrában használták gyógyerejét, tartalékolni azonban nem tudtak belőle, hiszen nagyon romlandó. Csupán néhány napig, hétig élvezhették a hatását tavasszal, amikor a nyírfákat meg lehetett csapolni. Legalábbis eddig, mert köszönhetően a finn Nordic Koivu® kitartó kutatatásának, ez mára megváltozott. Az általuk gyártott nyírfanedv májvédő és gyulladáscsökkentő tulajdonságait Oroszországban állami szinten vizsgálták, és szakértői véleményben igazolták, melyet IDE kattintva olvashatsz. Jóllehet keresve sem találsz tisztább és természetesebb, tápanyagokban gazdagabb folyadékot, alkalmazását mindenképp az orvosod beleegyezéséhez kösd.

Ugyanezzel a feltétellel ajánlom számodra a béltisztító-bélflóra építő Lipo+ koncentrátumot és a Ferzym® Bélflóra ampullát, amit az emésztésed támogatására ajánlok. Ami a hajhullásod okát illeti, elképzelhető, hogy tápanyaghiány, esetleg felszívódási zavar áll mögötte. Más esetben a vaspótlás, vagy a Bio Silica elegendők a megállításához, de esetedben óvnálak a házi kísérletezésektől, mindenképp kérj szakorvosi segítséget a pontos okok kiderítéséhez!

Üdvözlettel; Somogyi Rita