Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

hello es pattanas ellen is vannnak olyanok amiktol el mulik az arcomrolde nm tudom h merre mert jo lenne nekem valmilyej jo krem az arcamra mert mar nm tudok veluk mit kezdeni ase tudom h milkyen kremet hasznaljak az arcamra h tenyleg el mulik vagy sem mert mindej ismerosom le nez azzal mert nekem pattanas van az arcamon es ez meg nagyon idegesit Marika

2016-10-21
Somogyi Rita válasza:

Kedves Marika! Pattanásokat nem elég kívülről kezelni. A belső okok is sokfélék lehetnek, legtöbbször hormonális egyensúlyvesztés – ilyenkor javasoljuk a Ligetszépe olaj kivonatunkat, de okozhatja emésztőszervi panasz is, vagy bakteriális fertőzés – ebben az esetben javasoljuk a Fitotree névre hallgató baktérium és parazitaölő kivonatunkat, állhat a háttérben élelmiszer allergia, és tartósan fennálló stressz is.

Külsőleg csupán 2 dologra van szükség:
reggel és este alaposan meg kell tisztítani a bőrt fekete szappannal, ezt követően van egy kifejezetten pattanások elleni gélünk, amit arckrémként használunk. A nevekre kattintva tudsz tovább olvasni rólunk!

Ha nagyobb pattanások is vannak az arcodon, akkor azokat érdemes elszigetelni a felülfertőzés, és a hegmentes gyors gyógyulás miatt, ezért ilyenkor javasoljuk a pattanás elleni tapasz alkalmazását is.
Étrendre és folyadékbevitelre figyelni kell! Több rost, több zöldség, és sok-sok víz a nap folyamán, rengeteget segít. Rudolf Rita