Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Helló!en regebben ittam a dr young zold port.nagyon jó hatassal volt ram.jobb vokt a kozerzetem.nem voltam faradekony.nem volt szaraz a borom.es meg fogytam is par kilot.van valami ami ugyanazt a hatast eri el?mert az 20000 ft/ho.az kicsit sok ATTILA

2016-10-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Attila! Határozottan igen, és rögtön 2 terméket is ajánlok, amit együtt, vagy felváltva is fogyaszthatsz. Az egyik termék egy gyógynövényes főzet, ami a növényekből kivont klorofillt is tartalmazza, a neve: Puridren® koncentrátum. Ez 20 napi adag és 4999Ft, de van rá 2+1 Akció, ami pont egy minimum kúraidőt lefedő mennyiség, és ha ezzel az akcióval élsz, akkor a palackár 3333Ft-ra csökken. A termék nevére kattintva olvashatsz róla bővebben!

A másik ajánlatom a lúgosító-méregtelenítő zöld búzafű por, ami adalékanyag és színezékmentes. Egyedülállóan magas beltartalmi értékei – fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, klorofill, egyszerű vízzel történő felkeverést követően működésbe lépnek. Kérlek erről a termékről is olvass tovább a terméknévre kattintva!

Rudolf Rita