Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Ha valakinek kipúposodó a hasfala és nem a háj miatt, akkor az genetika, vagy lehet változtatni rajta valamivel? Ha kimondottan hasra edzek, látszik, hogy feszesebb, de sehogy sem bírom elérni, hogy egyenes, laposabb legyen, mint régen. Helyesen étkezem, rendszeresen edzem, nem eszem nagy adagokat egyszerre. Mi lehet a gond? Üdv, Zejke Anna.

2015-09-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anna!

Nem árt elvégezned egy méregtelenítő, béltisztító kúrát! A kiálló hasfal oka a belek méreganyag-telítettsége és a bélflóra egyensúlyának elváltozása. Nem feltétlen kóros, hiszen idővel egy felnőtt ember testében 3-8 kg bélsár is lerakódik – életmódtól függően. A folyamat magától nem fordítható vissza és erre bizony a klasszikus „sportolj többet” tanács sem igazán gyógyír. Idővel a vastagbélben visszamaradó fekália mennyisége növekszik, s ez a méreganyag-halmaz időzített bombaként nyomja a szerveket, gátolja a tápanyag-felszívódást, rombolja a bélflórát.

cotifibra.jpgIlyenkor mielőbbi béltisztító kúrára van szüksége a szervezetnek. A neten keringő házi módszerektől, kutyulékoktól inkább óvnálak, helyette van valami sokkal-sokkal jobbra, a Cotifibra Bélradíros kúrára hívom fel a figyelmed! Ezzel a módszerrel nem csak megtisztíthatod a beleket, de fel is táplálhatod a bélflórád.

Mit érdemes tudnod még róla? 100 %-ban természetes összetevőkkel hat, ivótasakokra porciózott és nagyon fincsi az íze, 7000 mg! prebiotikummal (rövid láncú fructo oligoszachariddal), kivi rostokkal, kivi pektinnel, kivi enzimmel és C-vitaminnal rendelkezik! Még az olyan szélsőséges emésztési zavarokra is beválik, mint a Crohn, az IBS, bélgyulladásos állapotok vagy a diverticulosis.

Hogyan működik? Alaposan „leradírozza” a bélfalat, táplálja a bélflórában élő hasznos bélbaktériumokat, amelyek hatására kiszorulnak a patogének (kórokozók, gombák), és fokozódik a bakteriális lebontás, tápanyag-hasznosulás a szervezetben.

Ez az egészséges emésztés hozza majd el számodra újra a lapos, feszes has látványát – természetesen, ha továbbra sem eszed túl magad, és tartod az eddig megszokott edzéseket, helyes életmódot. A Cotifibra Bélradír kúraideje minimum 60, maximum 120 nap, amelyek között legalább 30 napos szüneteket kell tartani. Üdvözlettel; Rudolf Rita