Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Érdeklődöm volna esetleg valami a változókori ösztrogén csökkenés pótlására. Hormonális kezelést nem szeretnék. Maradnék a természetes pótlásnál ha van rá mód. Ha tudnál ajánlani valamit megköszönném. Továbbá szeretném megkérdezni külföldi címre postáztok vagy csak belföldre.

2017-05-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsuzsanna!

3 kiegészítőt azonnal javasolni tudok; az egyik a lepkeszegmag tabletta, ami természetes fitoösztrogén forrás (itt az ErbaVita gyártót javaslom, mert az ő terméke mikronizált, ami azt jelenti, hogy a hatóanyagot tartalmazó növényi részt a milliméter ezredrészére darabolják fel, hogy több biokémiai reakciót idézzenek elő, fokozzák a felszívódást, így a hatást is).

A másik a ligetszépe olaj kapszula, ami egy fontos zsírsavat tartalmaz, a gamma linolénsavat, ezt pedig étrendből nem igen vesszük fel. 

A 3. pedig a Női Egyensúly komplexA legtöbbet kutatott természetes és világszabadalommal védett összetevők, a legjobb forrásból, a legjobban hasznosuló formában, a legideálisabb mennyiségben, egymással szinergista hatással a női hormonális egyensúlyért. Kifejezetten ajánlott inzulinrezisztencia, PCOS, hormonális elhízás, PMS, alul vagy túlműködő pajzsmirigy panaszok és menopauza tünetek ellen, illetve a termékenység fokozásához, teljesen természetesen.

A futárszolgálattal kötött szerződésünk sajnos csak Magyarország területére terjed ki.

Üdvözlettel

Rudolf Rita