Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

ÉRDEKLÖDNI SZERETNÉK HOGY VAN E OLYAN TERMÉK AMI A SIPOLY KEZELÉSÉBEN ESETLEG SEGITHETNE?PÁR ÉVE MEG MÜTŐTÉK A PÁROMAT, DE SAJNOS NEM OLYAN RÉGEN ÚJRA KIALAKULT !KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT EDINA

2018-05-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Edina!

Nem írtad, hogy milyen sipolyról van szó. Ez a kellemetlen, és gyakran igen makacs betegség minden üreges szervnél kialakulhat, így az orvostudomány megkülönböztet külső és belső eredetű sipolyokat úgy, mint például: végbélsipolyt, hólyagsipolyt, mellsipolyt és húgycsősipolyt is.

Vagyis nem mindegy, hogy milyen talajon alakult ki a betegség, és azt ráadásul többféle kórelőzmény is megelőzheti. Beszélhetünk például Crohn betegség után visszamaradt sipolyról, ami a tápcsatorna teljes hosszán megjelenhet, vagy a leggyakoribb sipolyjáratról, ami a végnyílás melletti tályog megnyitása után marad vissza, és amit sebészi úton nagyszerűen tudnak kezelni.

Kérlek, forduljatok szakorvoshoz, és kezdjétek el a kezelést!

A kiegyensúlyozott táplálkozás, azaz a könnyen emészthető, magas rost- és tápanyag tartalmú étkezések, a bőséges folyadékbevitel és a rendszeres mozgás létfontosságú az újbóli kialakulások megelőzése szempontjából.

Mindezt természetesen egészítsük ki az emésztőrendszer egészségét célzó tápanyag koncentrátumokkal is. Ilyen a bélflóra építő prebiotikumokat és probiotikumokat tartalmazó Ferzym® ampulla, ami nagy mennyiségben és szabadalommal védett minőségben tartalmazza ezeket a mikroorganizmusokat. A vastagbél egészségéhez gyulladáscsökkentő hatásukkal, a táplálék emésztésének és felszívódásának fokozásával, vitaminok és antibakteriális vegyületek termelésével, a patogén, azaz betegséget okozó baktériumok és gombák számának csökkentésével, és az immunrendszer működésének normalizálásával járulnak hozzá, a teljes test egészségéhez. Fogyasszunk naponta 1 dl Aloé vera koncentrátumot, ami elősegíti az emésztést, antibiotikus, antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonsággal bír.

Külsőleg pedig bevetheted a 100%-os, teafaolajjal dúsított Aloe Vera gélünket, a gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatás miatt, és még a fekete köménymag olajat is, azonban ezeknek az alkalmazását csak akkor javaslom, hogy már nincs szivárgás.  

A kiemeléseken keresztül tovább tudsz olvasni. 

Szeretettel:
Somogyi Rita