Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Érdeklödni szeretnék hogy menyire hatásos a FitoTree - szabadalommal védett parazita és gombaölő kapszula vagy a Prémium dióolaj hidegen sajtolt készitmény cérna férgeségel szemben! És hogy mejiket javasolja leginkáb és hogy menyi ideig kelene szedni? Felnötnek lene. Elöre is köszönöm válaszát!

2022-01-12
Somogyi Rita válasza:

Kedves Hila23!

Patrik kollégám bővebben beszél a Fitotreeről ebben a parazita ellenes videójában, ajánlom figyelmedbe, itt minden kérdésedre választ kapsz. 

dióolaj ugyancsak ismert féregűző hatásáról, fogyaszthatod önmagában, vagy locsold salátádra, keverd joghurtba.

Továbbá, a népi gyógyászat a fokhagymát már igen régóta ismeri és alkalmazza, mint parazita, élősködő és bélféreg ellenes kivonatot. A Fermentált fekete fokhagyma ajánlott fogyasztási adagja, napi 1 kapszula minimum 60 - maximum 120 napon keresztül.

Az újrafertőződés megelőzése érdekében célszerű ilyenkor a családtagokat is megvizsgálni, ha pedig van a háztartásban kutya vagy macska, akkor őket is elvinni az állatorvoshoz. És természetesen nem felejtkezhetünk el az ágynemű, pizsama, törülköző 90°C-on történő kimosásáról, és a lakás, kéz, körmök alapos fertőtlenítése is megkerülhetetlen.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita