Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Érdeklődni szeretnék, hogy a Natur Tanya facelift kollagénből adhatok-e a 15 éves lányomnak, aki verseny táncol és az ízületei nagy mértékben igénybe vannak véve?

2018-11-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsuzsanna!

Minél nagyobb a fizikai terhelés egy rendszeresen mozgó gyermeknél, annál inkább fontos a tudatos táplálkozás és a célzott tápanyag kiegészítés, így bátran fogyaszthat lányod Kollagén Facelift folyadékot. A kollagén egy szerkezeti fehérje, ami a legnagyobb mennyiségben előforduló protein a szervezetben, és számos biokémiai folyamathoz szükséges a jelenléte.

Mellette további 2 tápanyagot is a figyelmetekbe ajánlok:  

1, Az  Új-zélandi zöldkagyló, ami a benne található glükozaminoglikánoknak (GAG) köszönhetően, hozzájárul a meglévő porcállomány védelméhez, támogatja az ízületi nedv mennyiségének termelését, és az esetleges sportsérülésekből adódó lábadozási időt is csökkenti.

2, Az 1000 mg-os RETARD C-vitamin önmagában is támogatja az izmok, szalagok, ínak, csontok és porcok egészségét, de ráadásként segíti a kollagén szintézisét, valamint a zöldkagyló glükozaminoglikánjainak felszívódását is.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita