Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Érdeklödnék,hogy 3 hete fejeztem be golvit a+e kapszula szedését,üinmyidö mulva érezhetp változás ugyanis késett menstrucáiom 10 napot! Ez befolyásolhatja e,? Valamint rendszeltelenrbb evés hormonháztartást felburithatja e! Ugyanis pufdadast,gocot érzek torkomban! Edetkeg erre tudna e jsvasolni vmit!? Elöre is köszönöm

2017-12-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Molnár Martina!

Bár nem írtad, hogy milyen célból egészítetted ki étrended a Gold-Vit Ligetszépe kapszulával, általánosan annyit válaszolhatok, hogy az olajban található zsírsavak nélkülözhetetlenek a sejtstruktúra létrehozásához, a kötőszövet, a haj, a körmök egészségéhez, és a bőr rugalmasságának megőrzéséhez.

Kiegyensúlyozzák a hormonális rendszert és segítenek az idegműködés szabályozásában. Így a premenstruációs szindrómától (PMS) kezdve az alkohol-elvonási tünetek enyhítésén át, a mellszövet egészségének megőrzéséig, sokféleképpen támaszkodhatunk rájuk.

Ehhez a kivonatot természetesen kúraszerűen kell adagolni, problémánk fokának függvényében életmódváltás és célzott étrend mellett, minimum 60, maximum 120 napos kúra keretében.

Vagyis, hogy válaszoljak a másik kérdésedre az étrendnek és életmódnak egyértelműen óriási szerepe van abban, hogy célt érünk-e. Soha nem egy étrend-kiegészítő fogja megoldani a problémánkat. Az mindössze kiegészíti, támogatja sikereinket.

A menstruáció késésének számos oka lehet, kezdve a stressztől, a hormonháztartás egyensúlyvesztésén át a cisztákig. A ligetszépe olaja fantasztikus ciklusszabályzó, így nem igazán írható számlájára a menzesz késése.

Feladatunk a kiváltó ok felderítése, és annak megfelelően az étrend, illetve életmód változtatása. Bizony ez a táplálkozásban is rendszerességet és mértékletességet követel meg tőlünk. A puffadás és a torokgombóc is utalhat emésztőrendszeri egyensúlyvesztésre. Ami nagyon valószínű a rendszertelen táplálkozás mellett. Főleg, ha az stresszel is párosul.

Első körben azt javaslom, keresd fel a kezelőorvosod, vizsgáljátok ki, hogy pontosan mi áll a háttérben.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita