Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Engem az erdekelne h a Diurerbe milyen tipusu odemara jo?

2017-05-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mónika!

Az ödémák kiváltó okai elsősorban a vénák, nyirokerek nem megfelelő működése, melyek mögött az esetek zömében túlsúly, mozgásszegény életmód, és alacsony folyadékfogyasztás áll. Gyakori az élvezeti szerekkel való visszaélés is, pl.: tartósan nagy mennyiségű üdítőital, koffein tartalmú italok, cigaretta fogyasztása/alkalmazása. A kiváltó okokat minden egyes esetben fel kell tárni, és ezekben az esetekben nagy hasznát vesszük a vízhajtó-salaktalanító gyógynövényeket koncentráló DIURERBE® kivonatnak. Súlyfelesleg esetén kattints ide részletekért. Vénás panaszok esetén, külsőleg is érdemes kiegészíteni a kúrát. Nyirokpangás esetén, Gambe Slim® főzettel  kombináljuk ezt a kivonatot.

Ödémát előidézhet még szív – és veseelégtelenség is. Természetesen itt sem kizárt, hogy természetes alapú kiegészítőket alkalmazzunk, de minden olyan esetben, amikor kezelőorvosunk gyógyszeres kezelést ír elő, az étrend-kiegészítők használatáról vele kell, személyre szólóan egyeztessünk.  

Fontos, hogy amikor salaktalanító növényi kivonatokat fogyasztunk, meg kell emeljük a folyadékbevitelt, és csökkenteni javasolt a koffein, nikotin és cukor fogyasztást, vagyis Nekünk is tennünk kell, hogy a folyamat tartósan visszafordítható legyen.

Sok sikert a kúrádhoz;
Rudolf Rita