Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Elkezdtem a Puridren-t fogyasztani, mert elég rossz az emésztésem, lassú az anyagcserém, állandó székrekedésem van és savproblémáim is vannak. Reméltem, hogy segíteni fog. Az első üveg 2/3-nál tartok, de eddig semmi javulást nem tapasztaltam. Talán a gyomorsav visszaáramlása csökkent. A lapos has azonban nem következett be. Mit tehetnék, ami hatásosabb lenne?

2019-04-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves B. Mihályné!

A Puridren® koncentrátumnál, ugyanúgy, mint más gyógynövény tartalmú étrend-kiegészítőnél kúraidőben szükséges gondolkoznunk. Ez minimum 60, maximum 120 napot jelent, de ha nagyobb az egyensúlyvesztés, akkor még a 120 napos kúrát is célszerű megismételni, 4 hét szünet után. Ha jól számolom, nagyjából 15 napja fogyasztod a koncentrátumot, azaz még eléggé a kúrád elején jársz, vagyis normális az, hogy még nem tapasztaltál nagy változást.

Ugye nem felejtkeznél el az életmódváltásról sem? Bőséges folyadékfogyasztás és rendszeres, kis adagokban történő étkezés elengedhetetlen a sikerekhez. A szükséges további három lépésről olvashatsz erre a kiemelésre  kattintva.

Ha még jobb eredményt szeretnél elérni, nyugodtan kiegészítheted kúrádat a Lipo+ koncentrátummal  Ez azért is szerencsés választás, mert így a folyadékbeviteled is rögtön napi 3 literre emeled meg. Mellettük pedig májad egészségét megtámogathatod Hepaplus articsóka kapszulával  amely ugyancsak hozzájárul a jobb emésztéshez.

Sok sikert és kitartást kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita