Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Bocsánat az előbb nem tudtam befejezni, véletlen elküldte. Szóval a kávé az egyetlen káros szenvedélyem. A másik kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a kollagén aktív ill a facelift között azon kívül, hogy a kollagén az elözőben jóval több. Elsősorban arcbőröm állapotán szeretnék kicsit javítani. Tavaly ittam facelift et, gondoltam most kipróbálom a tablettát. Ha nem szedek napi 8 at csak mondjuk a felét azért még várható hatás? Végülis a facelift ben is csak 3000 mg körül van. Ha hülye kérdéseket tettem föl elnézést. :) Válaszod előre is köszönöm. Üdvözlettel Bea

2019-01-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Bea!

Ha napi 1 kávét fogyasztasz, az maradhat, de több koffein, sem kávéból, sem teából, sem energia italból nem jó számodra, hiszen az nem csak értágító hatású, de hormonháztartásod egyensúlyát is képes összezavarni.

A Kollagén Facelift® folyadék, és a Kollagén rágótabletta  is kollagén mátrixot  tartalmaz, aminek segítségével a szervezet, az 5 legfontosabb típusú kollagént képes szintetizálni, ami már nem csak a bőrödre (I. típusú), de porcaidra és a szemeidre  (II. típusú kollagén), az ereidre (III. típusú), belső szerveidre (IV. típusú) és a hajad szerkezetére (V. típusú) is hatást gyakorol. És bár a rágótablettában jóval nagyobb a kollagén dózisa, a folyékony formula lényegesen jobban szívódik. Ez különösen érdekes bélrendszeri panaszoknál, illetve 40 év felett. Mivel neked mitesszereid és hajszálereid is vannak, amelyek köthetők a belek és a bélflóra egészségéhez, válaszd a folyékony formát, és feltétlen fogyassz mellé, napi 2000mg C-vitamint is.

Sok sikert a kúrádhoz!
Somogyi Rita