Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Az akciós gránátalmalé gyártója érdekel. Mennyire megbízható a cég és valóban azt tartalmazza a flakon, ami fel van rajta tüntetve ? Mennyi ideig tartson a kúra és nem kell-e mellékhatásra számítani. Asztmás betegek is fogyaszthatják ? Köszönöm !

2016-12-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisztina!

A gránátalma koncentrátum gyártója egy olaszországi cég, akit Specchiasol®-nak hívnak. 1973 óta kutatás-fejlesztéssel (laboratóriumai vannak), gyógynövény termesztessél és feldolgozással, illetve gyártással foglalkozik. Utóbbit több mint 6000 négyzetméteren folytatja. Publikációik nagyban hozzájárultak a fitoterápia és a természetgyógyászat fellendüléséhez. Minőségellenőrzési rendszer: UNI EN ISO 9001: 2008

Gránátalma koncentrátuma (melyről a terméknévre kattintva olvashatsz bővebben) azért érdekes, mert a lében a magok facsarásából nyert bioflavonoid vegyületek adják a hatóanyag zömét, főként ellagsavat, ami nagyszerű szív- és érrendszer védő tápanyag. A terméket asztmások is fogyaszthatják.

A minimumkúra 75 nap, ami pont 3 palacknak megfelelő mennyiség. A maximumkúra 10 palack, ami egy bő 8 hónapos kúrát jelent, és 250 napi adagnak felel meg. A minimum és maximumkúrák idejét mindig az egyén életmódja, tünetei, és esetleges kísérő betegségei határozzák meg.

Az akció a kúraszerű alkalmazásra szeretné felhívni a figyelmet. Vagyis nem csupán annyi a lényeg, hogy így olcsóbban jutsz hozzá a termékekhez, a cél az, hogy az eredmények érdekében a kiegészítőket kúraszerűen alkalmazzák az emberek. Természetesen kiegyensúlyozott vegyes étrend, rendszeres testmozgás és bőséges folyadékbevitel mellett.

Rudolf Rita