Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Anyukám komoly műtét után lábadozik és nagyon gyenge. Kap vitaminokat és gyógyszereket de így is nagyon elhúzódik a felépülése. Van valami, amivel segíthetek a felépülésében és így is adható neki? Annyira szeretnék segíteni neki! Köszönöm és szép napot nektek! Fatime

2016-04-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves Fatime!

Egyértelmű lesz a válaszom: Bio Nyírfanedv. Ezelőtt a csodálatos természetes nedű előtt fenntartások nélkül megemelem a kalapom! Mesélek pár szót róla, de érdemes a linkeken át jobban is megismerned. A nyírfanedvet a nyírfák 1 évig termelik a gyökereikben, majd ez a tápanyagokban gazdag folyadék tavasszal a gyökerektől az ágakig kering a fák törzsében, hogy védelmet biztosítson a fa immunrendszerének és regenerálja őket. A csapolásra évente egyszer van lehetőség, és mindössze 3 hét áll rendelkezésre. A palackba úgy kerül, hogy emberi kéz még csak nem is érinti (ez egy speciális, ipari szabadalommal védett, finn technológiának köszönhető)!

A Bio nyírfanedv egy olyan izotóniás ital, aminek általános roboráló hatását mind a betegségek, műtétek után lábadozók, mind a böjti kúrákat tartók, de még a profi sportolók is egyaránt dicsőítik. Van, aki gyors, 2 napos kúrát tart vele, mások tapasztalt böjtölőként 7-10 napos intenzív kúrát visznek végig, esetedben, azaz édesanyád esetében azonban a hosszabb, 40 napos, szilárd táplálkozás mellett tartható kúrát javaslom:

A „recept” egyszerű: a 40 napos kúraidő alatt minden reggel éhgyomorra, töményen fogyasszon el anyukád 1 dl Bio nyírfanedvet. Lenyelés előtt tartsa a szájában a folyadékot, hogy a nyálkahártyán keresztül is felszívódjék! Mindenképp csináljátok végig a kúrát, bár a visszajelzések szerint 2 hét alatt már határozott változásokat hoz. Üdvözlettel; Rudolf Rita.