Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

A Gambe Slimröl érdeklődnék. Kifejezetten nöi lábakra van vagy ha a férfiaknak van visszér és oedema problémája azok is használhatják? Köszönöm.

2016-04-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szabina! Bár a Gambe Slim® főzetet nyugodtan fogyaszthatják férfiak is, számukra mégis egy másik kiegészítőt ajánlok. Egészen egyszerűen azért, mert más a férfiak és a nők kötőszövete, és az erek is kötőszövetek.

A nők kötőszövete lazább szerkezetű a gyermekáldás okán, így ott a háttérben a gyakori - majdnem minden második nőt érintő nyirokpangásról is szó van, amit kötőszövet edző kollagén nevű fehérjével is kiegészítünk. Vagyis kicsit célzottabb összetevőket alkalmazunk a kiegészítőkben nőknél, mint férfiaknál.

Férfiak számára inkább a vérkeringést serkentő és érvédő hatóanyagokat koncentráló kivonatok jelentenek speciálisabb megoldást, mint amilyen az Erbaven tabletta is, melynek hatékonyságát több tapasztalati visszajelzés is alátámasztja. De külsőleg is egészítsük ki a belső kúrát, és használjuk a 16 komponensű Erbaven gélt kiegészítésként.

Üdvözlettel; Rudolf Rita