Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

2-es típusú diabéteszt diagnosztizáltak nálam nemrég, most a napi gyógyszer dózis beállítása stádiumában vagyunk. Olvastam, hogy vannak természetes készítmények, amelyek nagyon jó hatással vannak ilyenkor. Tudnak valamit ajánlani? Gál Andrásné Margit

2016-10-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves Margit! Itt van a kapormag kivonat és itt vannak a növényi inzulinok! – melyeket, ha a gyógyszeres kezelésed kiegészítéseként fogyasztasz és életmódot is váltasz a folyamat akár vissza is fordítható!

Mi az, hogy növényi inzulin? Azokat természetes vércukorszint szabályzó vegyületek hívjuk így, amik segítségével nem csupán a vércukorszint szabályozható, de a cukorbetegséggel járó alattomos szövődmények is kivédhetők. A diabétesz szövődményei az összes szerv működését hátrányosan befolyásolják, ide értve a szívet, az ereket, az idegeket, a szemeket és a veséket. Sokszor csak akkor derül fény a cukorbetegségre, amikor már megjelennek az olyan komplikációk, mint a szívinfarktus, a szexuális zavarok, a látásromlás vagy a veseelégtelenség.

A fekete áfonya antocianin neomirtillinjei és az inulin például ilyen növényi inzulinok. Kettejük kombinációjában nem csak az a jó, hogy szabályozzák a vércukorszintet, de az áfonya sejtfalából az inulin további hatóanyagokat szabadít fel, és segíti azok sejtszintű beépülését is. Az inulin ráadásul a hasznos bélbaktériumok kedvenc csemegéje, amitől ezek a bélflórában élő probiotikus törzsek sokasodni fognak. Mivel a bélflóra hasznos bélbaktériumai biztosítják az immunrendszer 70%-át, ezzel nagymértékben felgyorsulnak a gyógyulási folyamatok is. Kérlek olvass tovább a terméknevekre kattintva!

Üdvözlettel; Rudolf Rita