Főmenü Termékeink
Termékek

JUNIOR MULTIVITAMIN – DUOPACK -10% kedvezménnyel

Cikkszám: 2000000116808
JUNIOR MULTIVITAMIN – DUOPACK -10% kedvezménnyel
Akció
JUNIOR MULTIVITAMIN – DUOPACK -10% kedvezménnyel Akció
Bővebben a termékről

DUOPACK AKCIÓ

Vásárolj 2 doboz Natur Tanya® junior multivitamint, a legjobb áron, 10% kedvezménnyel. Támogatja a 3-12 év közötti gyermekek immunitását, segíti kognitív képességeik fejlődését, a koncentrációt, a tanulást, a gondolkodást és hozzájárul a csontok megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. Független akkreditált labor által is bevizsgált, természetes multivitamin gyerekeknek.

A termék bővebb leírása ide kattintva érhető el»

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.


Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
5/5
Kedves Zsuzsanna!

Mindig törekednünk kell arra, hogy az étrend-kiegészítőket, mint amilyen a Natur Tanya Junior Multivitamin is, változatosan adagoljuk a gyermekek étrendjéhez. A kúraidők és a kúraszünetek betartásával elkerülhető a vitamintúladagolás, valamint a szervezet saját folyamatainak elkényelmesedése, egyúttal garantálható a vitaminok, ásványi anyagok és további tápanyagok magas biohasznosulása, ezáltal pedig vitaminkúra sikere.

Ezért arra biztatlak, hogy 120 napos maximumkúra után tartsatok 1-2 hónap szünetet.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Krizsák Zsuzsanna
0/5
Azt olvastam, hogy van maximumkúra. Miért?Mi történik, ha tovább szedjük?
Somogyi Rita
5/5
Kedves Edina!

Mi is nagyon vártuk már, hogy megérkezzen a Junior Multivitamin. Fogyasszátok bátran, akár az eddig megszokott kivonatokkal kombinálva, akár önmagában a gyerek immunerősítéséhez.

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Simon Edina
5/5
Nagyon örülök neki, hogy végre van a Natur Tanyának is egy ennyire komplex gyerek multivitaminja! Eddig a Flu Juniort szedtük, Echinacea sziruppal C-és D-vitaminnal, de úgy gondolom, ezzel most sok mindent ki tudunk váltani. Köszönjük!
Somogyi Rita
5/5
Kedves Marica!

Egyetértünk. Mi is nagyon vártuk már, hogy a kínálatunkban tudhassunk egy laktóz-és gluténmentes gyerekvitamint, ami egyúttal cukormentes, tartósítószermentes, színezék mentes, mesterséges aroma mentes. Külön öröm számunkra, hogy mindezt kedvenc gyártónk, a Natur Tanya hozta el nekünk.

Fogyasszátok egészséggel a Junior Multivitamint!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Bernát Marica
5/5
Szuper, hogy laktóz és gluténmentes! Meg ennyire tiszta!
Somogyi Rita
5/5
Kedves Andi!

A JUNIOR multivitamin kúra fogyasztása bátran megkezdhető akár a megfázásos-influenzás időszak közepén is a gyerekek immuntámogatása érdekében.

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Andi Jakab
0/5
Most is érdemes még elkezdeni szedni? Nem inkább megelőzésre való a vitamin?
Somogyi Rita
5/5
Kedves Réka!

Kíváncsian várom visszajelzésedet a gyerek multivitaminnal kapcsolatos tapasztalatodról!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Dömötör Réka
0/5
Nagyon jól hangzik, mind az összetevőlista, mind az ár ebben a duopack verzióban. Kipróbáljuk, és ha beválik, akkor biztos, hogy betárazunk belőle!
Somogyi Rita
0/5
Kedves Vivien!
A 120 napos maximum kúra után 1-2 hónap szünet tartása javasolt, majd újra meg lehet ismételni a gyerekvitamin kúrát, amennyiben szükséges.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Duroczi Vivien
0/5
Kedves Rita! Szeretném megkérdezni hogy a maximum kúra után mennyi szünetet érdemes tartani? Köszönettel: Vivien
Somogyi Rita
5/5

Kedves Emma !

Nagyon sajnálom, de a gyártó életkori javaslata szerint csak 3 éves kortól ajánlhatom a JUNIOR MULTIVITAMINt. Azonban, ha egyeztetsz a gyerekorvossal, és ő rábólint, akkor semmi akadálya annak, hogy kapjon a kicsi is belőle az immuntámogatás, na és persze a családi béke érdekében. :-)

A Bio Nyírfanedvet pedig minden további nélkül kaphatja a kisebbik gyerkőc is, annyira tiszta, természetes immunerősítő, hogy akár már csecsemőknek is adhatnánk.

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

köteles emma
0/5
2,5 éves gyereknek lehet adni? Ha a kicsi nem kap belőle, egészen biztos, hogy gond lesz belőle itthon. ????
Somogyi Rita
5/5
Kedves Era !

Mindenképpen! A mindenmentes JUNIOR MULTIVITAMIN 20-féle minőségi összetevőjével (köztük vitaminokkal, ásványi anyagokkal és növényi kivonatokkal) nemcsak az egészséges immunitásához, és a gyerekek növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges alapvető tápanyagokat kínálja, de az olyan összetevők, mint a fekete bodza és a céklalépor a bélflóra egyensúlyához is hozzájárulnak. Ma pedig már tudjuk azt, hogy az immunrendszer 70 %-át a bélflóra egyensúlya határozza meg.

Jó szívvel ajánlom nektek is!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Sándorné Era
0/5
Az én gyerkőcöm állandóan beteg, ahogy kigyógyulunk az egyikből, máris jön a másik. Ez a gyerek multivitamin szerinted megfelelő lenne neki?
Somogyi Rita
5/5
Kedves Eszter!

Nem írtad ugyan, hogy melyik gyerek gumivitamint fogyasztjátok, de általánosságban tényleg nagyon kevés az olyan gyerekvitamin, ami cukormentes, tartósítószermentes, színezék mentes, mesterséges aroma mentes, gluténmentes és laktózmentes igazolással is rendelkezik.

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN ráadásul a rágótabletta és a gumivitamin formákkal ellentétben nem tapad meg a fogakon, és alkalmazása a gyermekek mindennapi folyadékbevitelét is támogatja.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Varga Eszter
0/5
Mi gumivitamint szedünk. Melyik a jobb?
Somogyi Rita
5/5
Kedves András Mihályné!

Ezt nem tudjuk sajnos garantálni, hiszen nem ismerjük a kiváltó okot, kérem egyeztessen a gyermek orvosával.

Egy biztos, hogy a gyerekvitamin összetevői segítik a 3-12 éves kor közötti óvodás és kisiskolás gyermekek immunitásának támogatását, a kognitív képességek fejlődését és hozzájárulnak a csontok megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
András Mihályné
0/5
A kisunokám nagyon pici, lehet, hogy megerősítené?