Főmenü Termékeink
Ingyenes házhozszállítás

Ingyenes szállítás!

A szállítási költség egységesen 1490 Ft (21.000 Ft rendelési összeg alatt).
Amennyiben a rendelésed eléri a 21 000 Ft-os összeget, úgy a szállítási költséget mi fizetjük,
így a kiszállítás INGYENES!

ingyenesszuperhos.jpg

Csomagakcióban olcsóbb!

Rengeteg termékünknél láthatod, hogy azokat csomagakcióban kínáljuk, így akár fél áron veheted meg őket. Sok, különböző csomagakciónk létezik, van pl. 2+1, 3+1, 4+1, 5+5, stb., ezeket a termékleírásoknál mindig jelezzük.

Mit jelent a csomagakció?

Például 2+1 csomagakció esetén, ha 2 darabot vásárolsz, akkor a harmadikat automatikusan ajándékba adjuk. Így egy termék ára 33 %-kal csökken. 5+5 csomagakció esetén 5 megvásárolt darab után még 5-öt kapsz tőlünk teljesen ingyen, így egy termék ára 50%-kal lesz kevesebb!

Miért jobb így rendelni?

Nem csak azért, mert, mert így olcsóbban jutsz hozzá a termékekhez, hanem főleg azért, mert ezeket a kiegészítőket mindig kúraszerűen kell alkalmazni! A kúracsomagok kedvezményes árával is arra ösztönzünk, hogy eredményesen tudd végigcsinálni a megfelelő időtartamú kúrákat.
 

Hol láthatod az akciókat?

Arra gondoltam, hogy a legegyszerűbb, ha vizuálisan mutatom meg Neked, hogy mi mit jelent a webáruház felületén:

Webáruház magyarázat

Hogyan add le csomagakciókra a rendelésed?

Az alábbi táblázatban bemutatom, hogy az egyes csomagakciókban hogyan alakul a termékek rendelése a különböző mennyiségek esetén: 

Így add le a rendelésed!

 

Mikor kapod meg a csomagodat?

Amennyiben a rendelésed adott napon 12 óráig beérkezik hozzánk, azt már másnap házhoz szállítjuk. Pénteki (12 óráig leadott) rendelésed hétfői napon, szombati és vasárnapi rendelésed keddi napon veheted át. A házhozszállításról a Sprinter futárszolgálat gondoskodik. 


Ezen a napon 12:00-ig
leadott rendelés esetén
A futár ezen a napon
viszi házhoz a csomagod
Hétfő Kedd
Kedd Szerda
Szerda Csütörtök
Csütörtök Péntek
Péntek Hétfő
Szombat Kedd
Vasárnap Kedd

 

Ha bankkártyás fizetési módot választottál, a csomagodat akkor tudjuk feladni, amikor beérkezett számlánkra a pénz, ez általában a fenti táblázathoz képest +1 napot vesz igénybe, de mindenképpen egyeztetünk Veled a kiszállítás időpontjáról.

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.