A bio napraforgómag rengeteg E-vitamint tartalmaz, fehérje és magas ásványi anyag tartalma miatt szintén értékes a szervezet számára. A bio napraforgómag jótékony hatásának fontos szerepe lehet a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, a vérnyomás szabályozásában és a vér koleszterinszintjének csökkentésében. A napraforgómag gluténmentes, fogyókúrázók számára ajánlott csemege.

Felhasználási javaslat: Fogyasztható magában, darálva, pirítva, pörkölve, pástétomba, prézlibe keverve. Mivel a napraforgómag átlagosan 47 % olajat tartalmaz, ezért zsiradék hozzáadása nélkül is pörkölhető. Pirításkor figyeljünk arra, hogy a magvak világos színűek maradjanak, mert hőkezeléskor az értékes zsírsavak egy része kárba vész.

Kiszerelés: 250 g

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.