Greenmark Bio mungó bab 500 g
A mungóbab apró szemű, rendkívül könnyen emészthető, rostokban gazdag, B-vitamint, vasat, folsavat, magnéziumot, mangánt és foszfort tartalmaz. Glikémiás indexe alacsony.
Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium
Vitaminok: B1, B2, B3, B6, C, E
Tápanyagtartalom (100g-ban) | |
Kalória (kJ / kcal) | 1146 kJ/ 274 kcal |
Fehérje (g / 100g) | 23,1 g |
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) | 41,5 g |
Zsír/Telített zsír (g / 100g) | 1,2 g/ 0,27 g |
Rost (g / 100g) | 17,3 g |
Nátrium (mg / 100g) | 9 mg |
Felhasználási javaslat: Távol keleti ételek fontos összetevője. Főzés előtt érdemes 8-12 órát áztatni. A főzési ideje kb. 45 perc, mialatt puhára fő. Csíráztatva salátaként fogyasztható.
Kiszerelés: 500 g
Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.