A kendermag nagyon sok (1 ek = 3,6 g), és jó minőségű fehérjét kínál részünkre. Fehérje tartalma miatt fogyasztását különösen ajánlom vegetáriánusok, sportolók és diétázók részére. Magas rosttartalma az emésztőrendszerünknek és vércukorszintünknek lesz kedvére, ásványi anyagaiért és omega3-6 zsírsavaiért pedig kötőszövetünk, immunrendszerünk, szív-és érrendszerünk lesz hálás. Ezt a fitnesz tápanyagot gluténérzékenyek is fogyaszthatják.

Felhasználási javaslat: Fogyaszthatod önmagában, belekeverheted reggeli müzlidbe, joghurtodba, adhatod turmixodhoz, rászórhatod salátádra, süthetsz-főzhetsz vele vagy felhasználhatod egyéb ételeid összetevőjeként.

Kiszerelés: 250 g

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.