Greenmark Bio adzuki bab 500 g
Származási hely: Kína
A bio adzuki bab gazdag proteinekben, B1-és B2- vitaminokban, kálciumot, vasat, magnéziumot tartalmaz, ezek mellett jelentős vasforrás. Kevés zsírt tartalmaz, fehérjetartalma nagy.
Ásványi anyag tartalma: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium
Vitaminok: A, B1, B2, B3, B6, E
Felhasználása: Csíráztatva salátaként fogyasztható. Ragukhoz, salsa alapjaként, szendvicsekhez is használható, készülhet belőle leves, főzelék, egytálétel vagy köret is. Távol-keleti ételek fontos összetevője. Főzési ideje kb. 45 perc.
Tápanyagtartalom (100g-ban) |
|
Kalória (kJ / kcal) |
1250 kJ/ 299 kcal |
Fehérje (g / 100g) |
20,6 g |
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) |
40,6 g/ 0,7 g |
Zsír/Telített zsír (g / 100g) |
1,9 g/ 0,8 g |
Rost (g / 100g) |
18,6 g |
Nátrium (mg / 100g) |
40 mg |
Kiszerelés: 500 g
Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.