Szabadalommal védett
újgenerációs C-vitamin

Ismerd meg ezt a szabadalmaztatott C-vitamint, ami 233%-kal gyorsabban szívódik fel, és marad tovább a sejtjeidben, mint az egyéb C-vitamin formulák. Ennek köszönhetően 12%-kal erősebb antioxidáns, 12x gyorsabban támogatja az ideg regenerálódást és 11%-kal nagyobb a szabadgyök-semlegesítő hatása.   

9 OK a leghatásosabb C-vitamin mellett!

Gold-vit® C

 1. Klinikailag igazolt összetétel
 2. Lektorált orvosi tanulmányokban dokumentált hatékonyság
 3. 233%-kal gyorsabb a felszívódása és tovább marad a sejtekben*
 4. 12x gyorsabban és hatékonyabban támogatja az ideg regenerálódást*
 5. 3x gyorsabb fibroblaszt sebgyógyulást eredményez* 
 6. 2.5x jobban védi az immunrendszert a xenobiotikumok által indukált gyulladástól*
 7. 12%-kal hatékonyabb antioxidáns tulajdonság*
 8. 11%-kal erősebb szabadgyök-semlegesítő hatás*
 9. mikrokapszulázott technológiával készül és ezen felül még gyomorbarát is
 • kizárólag GMO-mentes összetevőkből
 • mesterséges színezék, tartósítószer és aroma nélkül
c-vitamin-lejobb-felszivodas.jpg

C-vitaminok összehasonlítása

Ez a C-vitamin szabadalmaztatott összetevőkkel rendelkezik (PureWay-C®). Az L-aszkorbinsav, természetes, növényi eredetű zsírsav metabolitokkal és citrus bioflavonoidokkal van benne kombinálva, melyeket végül mikrokapszuláznak.

Mindez együttesen javítja a C-vitamin eljutását, felszívódását, hasznosulását, eloszlását, koncentrációját és hatékony felhasználását a sejtekben.

KLINIKAI TESZTEK

Az innovatív C-vitamin forma szignifikánsan gyorsabban szívódik fel és kiemelkedően több pozitív élettani tulajdonságokkal rendelkezik, más C-vitamin formulákkal - aszkorbinsav, kálcium-aszkorbát és kálcium-aszkorbát/threonát (Ester-C) szemben.

*A PureWay-C® véráramban történő tökéletes felszívódása összefüggésben van azzal, hogy a C-vitamin zsír metabolitok gyorsan tudnak áthatolni a sejtfalon. A PureWay-C® mikrokapszuláinak sokkal nagyobb az affinitása a sejtmembránok lipid szerkezetéhez, így könnyebben és hatékonyabban tudnak behatolni a sejtek belsejébe. További források itt. 

grafikon4.jpg

7+1 érv, hogy miért fogyassz C vitamint:

 1. szükséges az immunrendszer normál működéséhez
 2. semlegesíti a „rozsdásító”szabad gyököket
 3. hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez
 4. segíti a normál kollagén képződést, ami kulcsfontosságú fiatalító fehérje
 5. szükséges az erek, csontok, porc, bőr és fogak normál egészségéhez
 6. hozzájárul a normál energiatermelő anyagcseréhez
 7. és növeli a vas felszívódását

+1 fokozott C-vitamin szükségletet igényel a szervezet stresszes időszakokban, csökkent immunitás idején, megerőltető fizikai munka, professzionális vagy hobbi sport esetén, vagy dohányzás miatt.

c-gold-vit-c-vitamin-kapszula.jpg

Kapcsold nagyobb sebességre az immunrendszered!

A C-vitamin fontos tápanyag, ezért biológiai hasznosulása intenzív kutatás témája. Ide kattintva láthatsz egy magyar Retard C-vitamin formulát,  melynek hatóanyag kioldódását laboreredmények igazolják! Itt szerves csipkebogyó koncentrátum védi meg a C-vitamint az oxidáló vegyületektől. - és védik a szervezetet a krónikus gyulladástól, javítják az immunrendszer működését és támogatják a sebgyógyulást.

Összetevők: 90% mikrokapszulázott PureWay-C® komplex (L-aszkorbinsav, citrus bioflavonoidok), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), kapszula [zselatin (TSE-BSE mentes),  színezék: titán-dioxid].

Hatóanyag

Napi adagban (1 kapszulában)

PureWay-C®komplex

amelyből C-vitamin

amelyből citrus bioflavonoidok

1050 mg

1000 mg (NRV%*:1250%)

25 mg

 *NRV%: napi beviteli referencia érték %-a felnőttek esetében

A PureWay-C® az Innovation Laboratories Inc bejegyzett védjegye és engedéllyel használt. Gyógyszerek gyártására GMP tanúsítvánnyal rendelkező cég által előállított termék.

Felhasználási javaslat: Naponta 1 kapszula, főétkezés után.

Minimumkúra - Maximumkúra: A termék 6 éves kortól bárki számára fogyasztható, minimum 30, maximum 120 napos kúra keretében, mely kúra után 4 hét szünet után folytatható.
Kiszerelés: 30db/ 1 havi adag
OGYÉI ny.sz: 23812/2020

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.