Főmenü Termékeink
Termékek

Gold KRILL™ - Krill olaj kivonat. Szagtalan, adalékmentes, standardizált, és szabadalommal védett.

Cikkszám: 5901330032011
Bővebben a termékről

Krill olaj a szupererő!

A lazac felugrál tőle a vízesésen. El tudod képzelni, mit tesz veled?

Adalékanyag-mentes és
Szabadalommal védett Krill olaj!

A standardizált, szagtalan, adalékanyag-mentes, antarktiszi krill olaj kivonat minőségét, és felszívódását, ennél a terméknél a legújabb és legmodernebb technológia biztosítja, mintha csak frissen préselt összetevőket fogyasztanánk.

Az úgynevezett FlowCaps® folyadék technológia lényege, hogy a kapszulatokba zárt zsírsavak nem oxidálódnak, nem avasodnak, és sejtszinten képesek hasznosulni a szervezetedben. A technológia nem engedi, a hatásért felelős zsírsavak avasodását és oxidációját, ami azért forradalmi megoldás, mert a telítetlen zsírsavak fokozottan érzékenyek a szabad gyökök károsító hatásaira, és e folyamatban maguk is károssá válhatnak.

krill-olaj-hatasai.jpg

A piacon jelenleg használatos hagyományos lágy kapszulákban könnyen alakulnak ki diffúziós repedések, amelyeken keresztül az összetevők folyamatosan veszítenek minőségükből. A zsírsavak könnyen avasodnak, és ilyenkor még ellenséggé is válnak. Halolaj kivonatok esetében oxidálódnak és jellegzetes, kellemetlen szagot is árasztanak. A FlowCaps® technológia ezeket a kedvezőtlen jelenséget gyakorlatilag 100%-ig kiküszöböli.

A FlowCaps® folyadék technológia által az aktív összetevők gyors, sejtszintű felszívódására és maximális biológiai hasznosulásra képesek. A kivonat asztaxantin antioxidánst is tartalmaz, ami szintén védelmezi a hatóanyagokat, majd lenyelés után fokozza az élettani hatást.

A krill olaj sok betegségben segít

Tíznél is több, kutatásokkal alátámasztott jótékony egészségügyi hatása van a krill olajnak. A krill olaj megtapasztalt jótékony hatása több tényezőnek köszönhető:

 1. omega-3 zsírsavak (DHA & EPA)

 2. foszfolipidek, amelyek biztosítják az EPA és a DHA tökéletes felszívódását, és

 3. a hatékony és egyedülálló antioxidáns, az asztaxantin.

A foszfolipidek minden sejtmembrán alapvető építőkövei, és kritikus a jelentőségük az egészségünkre nézve, mivel a sejtfal határozza meg, mi kerül bele a sejtbe (tápanyagok és toxinok).

Legnagyobb mennyiségben, az agyban és az idegsejtekben fordulnak elő foszfolipidek, melyek mennyisége csökken a korral, és életmódi tényezők hatására. Foszfolipidekkel könnyebben és gyorsabban tanulunk, tisztábban gondolkodunk, még a vér-agy gáton is átjutnak.

Az Omega-3 zsírsavak

(EPA /DHA) legfőbb jótékony funkciója az, hogy drámaian megváltoztatják sejtjeink membránját. Ahhoz, hogy élvezhessük az Omega-3 zsírsavak előnyös hatásait, foszfolipid formájúvá kell őket alakítani. A krill olaj előnye a halolajjal szemben az, hogy a krill olaj 40%-a Omega-3-as foszfolipid kötésben található, ami a halolajjal ellentétben nem igényel semmiféle átváltoztatást.

A tudósok tovább folytatják a krill olajjal kapcsolatos kutatásokat, mert úgy vélik, a krill olaj foszfolipidjei sok súlyos egészségügyi probléma megoldásának kulcsai lehetnek.

krill-olaj.jpg

A krill olajjal kapcsolatos kutatások a következő négy területre koncentrálódnak:

 • a szív és érrendszer egészsége (különösen a rossz koleszterin csökkentése és a jó koleszterin szintjének növelése)

 • az ízületek egészsége, többek között a krill olaj hatása arthritiszben és a fájdalomcsillapító gyógyszerek csökkentett használatában

 • a nők egészsége (PMS, menstruáció előtti szindróma és hangulat)

 • az agy egészsége (különösen a hiperaktivitás, a figyelemzavar, az Alzheimer-kór és a demencia témájában).

A krill olaj nagyszerű kiegészítő ha belső gyulladásaink vannak, de még a zsírszövet mennyiségét is csökkenti. A 10 legfontosabb jótékony hatása:

 • a szív és érrendszer egészsége
 • ízületi bántalmak enyhítése és köszvényes fájdalmak csillapítása
 • hiperaktivitás
 • depresszió elleni fellépés
 • memória javítása
 • demencia elleni hatás
 • cukorbetegség
 • PMS tünetek elleni hatás.
 • szemek védelme
 • bőr egészsége

3 aktív hatóanyag a Krill olajban

egyedülálló kombinációban:

A Gold Krill kiváló minőségű krill olajat tartalmazó étrend kiegészítő. Három aktív hatóanyag egyedülálló kombinációja:

 • Omega-3 zsírsavak különleges foszfolipid formában

  Mivel foszfolipidek építik fel a sejthártyát a foszfolipides zsírsavak könnyebben szívódnak fel, mint a halolajaké (a triglicerides halolaj zsírsavakat a szervezet alakítja át felszívható változatúra). A trigliceridek ugyanakkor fontos energiaforrást jelentenek szervezetünk számára; kétszer annyi energiát adnak, mint a szénhidrátok vagy a fehérjék.
 • + Foszfolipidek

  A foszfolipidek tulajdonképpen az agy és az idegrendszer újraprogramozói. Az agy 25%-át foszfolipidek teszik ki. A foszfolipid származékok idegi hírvivő és ingerületátvivő anyagok, melyek az idegrendszer táplálékai és hatékony kiegészítői a depresszió, memória és demenciás kezeléseknek. (Foszfolipidek keveréke a lecitin is).
 • és Asztaxantin nevű antioxidánst

  Az asztaxantin is a festékanyagok közé tartozik, amelyek pl. a lazacnak, a homárnak és a flamingónak kölcsönzik a színüket. Gyulladáscsökkentő, az agyi funkciókat fényesíti és bőrfiatalítóként is sok cikket publikáltak róla, továbbá pedig felerősíti az EPA és DHA tulajdonságokat. Ez az antioxidáns a lutein és zeaxantin kistestvére, így a legismertebb tulajdonsága, hogy erősíti a látást. Karotonoid, ami védi a bőrt és a szemeket a károsító szabad gyököktől.

Mi az a Krill?

 • A krill apró, garnélarák-szerű rákok (kemény külső csontvázzal rendelkező lények) gyűjtőneve, amely sok kutató szerint a Földünkön előforduló legnagyobb biomasszát alkotja; súlya majdnem kétszerese a Földön élő összes emberének. A tudósok 500 és 800 millió tonnára becsülik összmennyiségét. A többsejtes organizmusok közül csak a hangyák közelítik meg a krill-t, már ami a biomassza nagyságát illeti.

 • Mintegy 85 faja él a világ óceánjaiban, de jelenleg csak a Déli sarkvidék tiszta vizeiben úszkáló fajtát, az Euphausia superbát halásszák az olajában és a húsában levő tápanyagok miatt. Japánban a krill húsát „okiami”-nak hívják.

 • A Déli sarki krillt alapfajtának tartják, ami azt jelenti, hogy az óceán számos ragadozója belőle táplálkozik, többek között a bálnák (amelyek akár hét tonnát is elfogyasztanak naponta), a fókák, a tintahalak, a pingvinek és sokfajta madár. A „Krill” jelentése norvégul:  bálnaeledel.

 • A krill általában hatalmas rajokban tölti a nappali órákat akár 100 méter mélyen, ahol sok ragadozótól biztonságban lehetnek. Ezek a rajok nagyon sűrűk, 5 kilométer hosszúak is lehetnek, és akár 100.000 egyedet is tartalmazhatnak köbméterenként. A kutatók megfigyeltek több mint 450 négyzetkilométeres rajokat is. A déli sarki krill biológiailag foszforeszkál, vagyis egyedei erős, kékeszöld fényt bocsátanak ki, ami a gyülekezésre felhívó kommunikáció része.

  Ahogy besötétedik, a krill rákocskák tömege a felszínre emelkedik, hogy magához vegye táplálékát, a fitoplankton nevű algát, azt az egysejtű növényt, amely az antarktiszi jégben illetve az alatt él. A fitoplankton asztaxantin-t tartalmaz, ami az emberek számára egy erős antioxidáns, és amitől a krill elnyeri jellegzetes vöröses-narancssárga színét.

 • Mivel az antarktiszi krill olyan fontos annyi sok más faj számára, az Antarktisz-óceán partjain levő országok, többek között Ausztrália, Dél-Afrika, Új-Zéland, Argentína és Chile szerződést (CCAMLR) kötöttek annak biztosítására, hogy a krill-t fenntartható módon halásszák. Az 1982-ben létrejött CCAMLR-nek jelenleg 25 ország a tagja, többek között az USA, Oroszország és Japán.

A krill olaj hatásai

1. szív és érrendszer:

A Krill olaj jótékony hatása a szívre és az érrendszerre a következőkből áll:

 • javítja a HDL-t (a jó koleszterint), akár 59%-kal.

 • csökkenti az LDL-t (a rossz koleszterint), akár 39%-kal.

 • akár 26%-kal csökkenti a trigliceridek mennyiségét.

 • Egy tanulmány szerint a krill olaj sok évvel meghosszabbítja a várható élettartamot.

2. A krill olaj előnyös hatása ízületi bántalmakban és köszvényben:

 • A krill olajat szedő betegek beszámolói szerint akár 30 %-kal csökkent ízületi fájdalmuk.

 • A krill olajat szedő köszvényes betegek arról számoltak be, hogy 31,6%-kal kevesebb fájdalomcsillapítót szedtek

3. A krill olaj és a demencia:

 • Senki nem szeretne megöregedni, és a krill olajban levő Omega-3 zsírsavak, foszfolipidek és antioxidánsok lassítani tudják az öregedést, meg tudják előzni a demenciát és az Alzheimer-kórt.

 • 2006-ban egy fontos tanulmány kimutatta, hogy azoknál az időseknél, akinek a vérében magas foszfolipid DHA szint volt mérhető, 47%-kal kisebb eséllyel alakult ki bármilyen okból a demencia. A Framingham Szív-kutatás adatait használó tudósok ezt az eredményt „szignifikánsnak” tartották.

4. A krill olaj hatása az agyra:

 • Az agy egészsége - többek között a koncentráció, a memória, az éberség és a pontosság - leginkább a DHA Omega-3 szinttől és a gyulladásgátló antioxidánsoktól függ. A DHA egy elektromos töltéssel rendelkező zsírmolekula, amely létfontosságú az idegrendszerünk számára. Agyunk és idegsejtjeink nem működnek jól DHA és foszfolipidek nélkül.

5. A krill olaj és a hiperaktivitás:

 • A krill olaj 56%-ban javította hiperaktív gyermekek készségeit és felnőttek koncentráló képességét.

 • Az ADHD (figyelemhiányos hiperaktív zavar) szoros összefüggésben van az agy DHA foszfolipid szintjével. Az agyban levő zsír pontosan ez: DHA foszfolipid, és pontosan ez van a krill olajban.

6. A krill olaj és a depresszió:

A kutatás kimutatta, hogy a sejtmembránban levő DHA foszfolipidek kulcsszerepet töltenek be az elégséges szerotonin receptorok meglétében. Összefüggést találtak a vér alacsony szerotonin szintje és a depresszió között. Miközben a gyógyszer antidepresszánsok úgy növelik a vér szerotoninszintjét, hogy blokkolják lebomlását a májban, a foszfolipid DHA receptor-szinten képes befolyásolni a szerotonin-felvételt.

7. A krill olaj és a cukorbetegség:

A krill olaj hatékonyan redukálja a megemelkedett lipid és glükóz szinteket, ami nagyon lényeges a cukorbetegség kezelése szempontjából. Ez összefüggésben van a krill olaj előnyeivel fogyókúrában. Bizonyos cégek krill olajának magas asztakszantin antioxidáns szintjéről azt tartják, hogy eredményesen gátolja a gyulladásokat, többet között a szív-és érrendszer, az agy és az ízületek gyulladásait - mindazokat a problémákat, amelyekkel a cukorbetegeknek is meg kell küzdeniük.

8. A krill olaj és a PMS:

 • Az egyik első klinikai kutatásnak, amelyet a krill olaj felhasználásával végeztek, a PMS (menstruáció előtti szindróma) és a menstruációs problémák álltak a középpontjában.

 • A tanulmány jelentős javulást mutatott ki a görcsölés és más, PMS-sel kapcsolatos panaszok terén.

 • A tanulmány azt is kimutatta, hogy a krill olaj szedése akár 50%-kal is csökkentette a fájdalomcsillapítók szedésének igényét.

 • A krill olajjal végzett kutatás eredménye szerint a krill olaj hatékonyabb a PMS tüneteinek kezelésében, mint a halolaj.

9. A krill olaj hatása a bőrre:

A bőr egészségét nagymértékben befolyásolják a foszfolipidek és a sejtmembránban levő zsírsavak. A száraz bőr általában nem más, mint halott bőrsejtek sokasága. Akkor fordul elő, amikor a sejtmembrán elveszíti sértetlenségét. Bár még sok kutatásra van szükség a krill olaj előnyös hatásairól a bőrre, rengeteg tapasztalat bizonyítja a jótékony hatást, mivel a bőr „szem előtt van”.

10. A krill olaj és az egészséges szem:

A szem, akárcsak az agy, főleg Omega-3 foszfolipideket tartalmaz, az ott levő sok idegvégződés következtében. Ráadásul a krill olajban levő antioxidáns, az asztaxantin nagy mennyiségben van jelen a szemben. Az asztaxantin természetes védőeszközünk az UV sugárzás ellen. A szem nagyon érzékeny az UV sugárzásra, mivel sok benne az érzékeny fényszenzor. Számos tanulmány született az asztakszantinnak a szem egészségére gyakorolt hatásáról. Sok szemész krill olajat ajánl a száraz szemre, mivel a krill olaj az asztaxantin és a foszfolipid DHA különleges kombinációja.

Összetevők:
Antarktiszi krill olaj (Euphausia superba) lipid kivonata, kapszula (zselatin kapszula-héj)

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban:  
Tápanyagok / hatóanyagok 1 kapszula
Antarktiszi krill olaj (Euphausia superba), 500 mg
amely tartalmaz:  
Foszfolipidek  215 mg
Omega-3 zsírsavak  120 mg
Eikozapentaénsav (EPA)  70 mg
Dokozahexaénsav (DHA) 32,5 mg
Egyéb Omega-3 zsírsavakat  17,5 mg
Asztaxantin  50 mcg


Felhasználási javaslat:
naponta 1 kapszula.

Kiszerelés: 30 kapszula

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.

OETI: 15078/2014

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Mag György
2019.12.05 14:15
0/5
azt mondom, egy bizonyos kor fölött mindenkinek kötelező lenne szedni. egyre jobb a vérkeringésem és az eredményeim is
Péterhegyi Mária
2019.10.21 21:49
0/5
Köszönöm szépen a válaszodat.
Somogyi Rita
2019.10.21 20:08
5/5
Kedves Péterhegyi Mária!

Nincs akadálya annak, hogy párod az ízületvédő vitamin mellé Krill olaj kapszulát, illetve C+D-vitamint fogyasszon, ezek a tápanyagok egymást támogatva járulnak hozzá az ízületek egészségéhez.

Ha a kúra végére ér, ami minimum 60 – maximum 120 nap, akkor három tápanyagot ajánlok a figyelmébe:

- A Kollagén Facelift® koncentrátum tökéletes választás ízületi gyulladásoknál, porckopásoknál, csontritkulásnál, izomsérüléseknél és sportsérülések esetén is, hiszen felgyorsítja a gyógyulási időt.
- A hialuronsavból orvosi injekciók is készülnek, gyulladáscsökkentő, porcképző és viszkozitást biztosító poliszacharid.
- A zöldkagylóban található glükozaminoglikánok (GAG) segítik az új porc termelődését, egyúttal védik meglévő porcállományt, segítséget nyújthatnak a porcok felépítésében, az ízületi nedv mennyiségének termelésében, a csontok stabilizálásában és a csontsűrűség növelésében.

Ezeket érdemes napi 2000 mg C-vitaminnal kombinálni, hiszen a C-vitamin fokozza a tápanyagok hasznosulását, de önmagában is támogatja a csontozat, porcok és mozgásszervek egészségét.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Péterhegyi Mária
2019.10.19 11:10
0/5
Kedves Rita!

Szeretném kérdezni hogy a párom egy más cég által forgalmazott izület védőt szed:Porc+Csont &Izom Komolex9 és szeretné kiegészíteni Dold Krill és C vitamin+D vitaminnal is,szedheti-e őket együtt vagy tudsz ajánlani neki izületvédőt?
Árpád
2018.11.05 12:51
5/5
Csak a krill olajat fogyasztom. EZ tényleg tiszta és magas minőségű.
Piros
2018.09.19 10:53
5/5
Nagymamám esküszik rá, a koleszterinszintje tökéletes.
Waller001
2018.07.17 09:48
5/5
Sok tünetet rendezett már, mióta szedem. Amiért rendszeresen e mellett a termék mellett döntök az a szagtalansága és hogy minőségében eddig sohasem csalódtam. Ahogy a webáruház kiszolgálásában sem. Rendeléstől számított 1 napon belül mindig nálam van a termék. Ez még plusz 5 csillagot jelent nálam.
Somogyi Rita
2018.05.22 18:58
5/5
Kedves Bognár Zoltánné!

Örülök, hogy sikerült megtalálnunk a probléma forrását és hogy Gold KRILL™ termékünk, a FlowCaps® technológia védelme által, továbbra is a legmagasabb minőséget biztosítja számodra. :-)

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Bognár Zoltánné
2018.05.19 14:13
0/5
Kedves Rita!
Kidobtam. Sajnálom, hogy ez nem jutott eszembe. Már rendeltem másikat.
Somogyi Rita
2018.05.16 21:46
5/5
Kedves Bognár Zoltánné!

Nagyon örülök visszajelzésednek, miszerint már használtad, és számodra is bevált Gold KRILL™ termékünk. 

Bár a krill olaj valóban karakteresebb, jellegzetesebb illatú olajkivonat, mint a halolaj, annak halszagát nem szabadna érezned. Ennek az az oka, hogy a gyártó erről a legújabb és legmodernebb technológia segítségével gondoskodik, egy szabadalommal védett FlowCaps® kapszulatok segítségével, ami elnyeli a szagokat, és védi a hatásért felelős hatóanyagokat, az oxidációtól és avasodástól, ami garancia a frissességre, a magas minőségre, és még a biohasznosulást is fokozza.

Ezért egyetlen tipp merült fel bennem, hogy esetleg valamelyik kapszula, valamely okból sérült lehet. Ha esetleg ellenőrzöd őket, máris rálelhetnénk a probléma egyik lehetséges okára.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Bognár Zoltánné
2018.05.16 12:16
3/5
Kedves Rita!
1 dobozzal beszedtem és bevált. A második doboznál viszont nagyon kellemetlen,, igen erős halszagot tapasztaltam. Ez rontja a termék minőségét?
Köszönöm..
Besenyi nagyné Éva
2017.08.22 14:02
0/5
igen mostmár én is sokat kipróbáltam ez vált be végignéztem egy csomónál az összetételeket de emelett döntöttem
Balatoni Marika
2017.08.21 16:08
5/5
eddig egy másik gyártó termékét vettem, de ebbe 1 kapszulába van annyi hatóanyag, mint abból 5-be..... meg amúgy is minőségibb ez az olim labs, mint a másik. egyszóval : jó! :)
Adelina
2017.08.21 12:12
5/5
megvettem :-)
Szitás Virág
2017.06.09 16:30
5/5
megelőzésre szedjük és meg vagyunk elégedve vele
Mama
2017.05.31 09:35
5/5
Könnyű lenyelni és nincs hal szaga.
laszlo
2017.05.30 09:37
5/5
Ez végre nem az a borzalmas minőségű, ami mindenhol van.
János
2017.05.29 09:28
5/5
Kiderült hogy az egekben van a koleszterinem sajnos. A feleségem ligetszépét használ már régóta és neki nagyon bevált ettől a gyártótól, azért is mertem ezt megrendelni.
kevy
2017.05.24 06:57
5/5
Csinálhatnátok rá valami jó kis akciót, bevásárolnék belőle! :)
Dömötör Réka
2017.05.24 06:52
5/5
Ecseri István: ez sokkal jobb a chen-es termékeknél, azért nem mindegy melyiket fogyasztod!
Somogyi Rita
2017.05.12 13:59
5/5
Kedves Ecseri István!

Ha a Dr.Chen Krill olaj kapszulára gondol, azzal kapcsolatban azt a tájékoztatást kaptuk, hogy megszűnt termék.

Jelen pillanatban csak az OlimpLabs Gold Krill kapszulát ajánlhatom.

Üdvözlettel
Rudolf Rita
Ecseri István
2017.05.12 13:50
0/5
a másik olcsóbb féle mikor lesz?
Koltainé Csilla
2017.05.12 13:43
5/5
Koleszterinértékem lényeges jobb lett, természetesen diétázok is
amanda_r
2017.04.25 14:43
5/5
ez aztán tényleg mindenre jó! :D
Margit Apró
2017.04.21 13:31
5/5
Szeretjük! Mindenkinek szednie kéne, nem csak a szív egészsége miatt, de az erek tisztításától kezdve számos jó tulajdonsága van
Szabóné Ibolya
2017.04.20 14:18
5/5
Nagyon hasznos kis bogyók!
angyalka
2017.04.19 13:51
5/5
az fogott meg hogy nem avasodik olyan tokba van mert már nem egyszer jártam úgy hogy dobhattam ki a drága kapszulákat---kissé bosszús voltam, kíváncsi leszek erre hogy tényleg ennyire jó/e
Pataki Emőke
2017.04.13 13:34
5/5
Férjem a kardiológián dolgozik tényleg nagyon fontos a szívet karbantartani, mi rendszeresen szedjük és abszolút bevált.
_Mária
2017.03.30 15:36
5/5
Elkezdtem szedni és eddig nagyon tetszik, például a közérzetem is sokkal jobb, több a türelmem. Úgy vettem észre mintha szívesebben beszélgetnének vele a kollégáim a szünetekben, gondolom elég tüskés lehettem, de az ilyet akkor nem vesszül észre. Nekem szimte mindennel bajom van amire irják hogy jó. Ha már egykét valamitől segít megszabadulni, maximálisan elégedett leszek vele.
Lala81
2017.02.14 12:17
5/5
elégedett vagyok vele maximálisan
debóra
2016.12.16 12:59
5/5
nekem ez a krill olaj kapszula jött eddig be egyedül. utálom a halszagot de ezzel semmi bajom.
Krisztinna
2016.11.10 12:32
5/5
A krill olaj zseniális dolog, imádom! Elsőre elég húzósnak találtam az árát végül mégis mellette döntöttem és azóta is ezt veszem mert tudásban szerintem ez a legjobb ami kapható!
tohtorsi
2016.09.19 09:32
5/5
A depresszióm elmúlt, a PMS tüneteim nminimálisra csökkentek, a bőröm sokkal jobb tapintású, puhább és hidratáltabb minden plusz krémezés nélkül.2-3 hónapja szedem, az egyik legjobb beruházásom volt!!
Dusa Ferencné
2016.07.27 09:05
5/5
Tengernyi családi probléma mellett kellett vizsgáznom – éjszakai tanulással. Valamit ki kellett találnom, hogy éber és befogadó legyen az agyam. Ez lett! Nagyon. nagyon ajánlom!
zsuzsi
2016.03.17 16:44
5/5
Édesapámnak komoly szívműtétje volt és nagyon nehezen gyógyult. Az orvos beleegyezésével szedte a Krillt. Eleinte nem érzékeltünk változást (vagy csak nem mondta), majd egyik napról a másikra elkezdett jobban és jobban lenni. Azóta is szedi, és hála Istennek jól van.
Simon Edina
2016.03.01 16:40
5/5
Jót tett a szívemnek!!
Füleki Andrásné
2016.02.01 12:36
5/5
Még sosem szedtem ilyemit. Egész nagy változást hozzott, a bőrömön is látsz8k.
ibolya
2015.12.04 12:46
5/5
Felér egy csodával! Javult a látásom, elmúlt az erős szívdobogás, jobb a vérnyomásom. Ezek féléves szedés utáni tapasztalatok nálam.
marcsy
2015.12.01 15:24
5/5
Elégedett vagyok vele, a 2-3 hetes tapasztalatom alapján ajánlom másnak is. Már ennyi idő alatt is javult a szemem, méghozzá feltűnően mert már a kisbetűket is látom a keresztrejtvényben. Energikusabb vagyok, nem tör rám a délutáni fáradtság és azóta nem jelentkeznek a migrénes fejfájásaim sem.
dekorka
2015.11.03 13:39
5/5
Nem érzem hogy több erőm lenne, de a pms tüneteim szinte teljesen eltűntek, egyáltalán nem fáj amikor megjön a menszim.
gyorgyi
2015.10.30 14:20
5/5
Újra normális a koleszterinem, aminek nagyon örülök.8 hete szedem
dodo
2015.10.28 09:23
5/5
Utoljára gyerekkoromban éreztem magam ilyen fürgének. Kimondottan ajánlom
andzsi
2015.10.19 12:58
5/5
Szedtem már pár krillt de más ehhez képest mind bóvli. Ezt júliusban kezdtem szedni, és mostanra a koleszterinszintem, vérnyomásom normális, a kedélyem jobb, sokkal többet bírok.
svenczereve
2015.10.13 16:20
5/5
Ugyanez tapasztalom mint ti Éva csak én magamon :) Érdemes végigcsinálni vele egy évben többször is egy komolyabb erősítő kúrát.
széva
2015.10.13 10:26
5/5
A szüleimnek vittem belőle hogy próbálják ki. Hihetetlen felerősítette a szervezetüket! Eleinte húzódoztak tőle, de már egymás ellen nyúznak érte, ha véletlen nem veszek belőle utánpótlást :)
Kiss T Béla
2015.07.16 16:36
5/5
Ez tényleg szuper!