A Feng Shui kristályok pozitív energiával (csí-vel) töltik fel munkahelyünket, otthonunkat.

Készíthetsz saját kristálycsillárt vagy ékszert belőlük, csinosíthatod segítségükkel lakásod, csillogó, gyémánt színekkel töltheted meg Te és a családod életét. Sőt, ajándékozz barátaidnak és kollégáidnak is luxus csillogást!

A Feng shui egy 3000 éves kínai térrendezési tudomány. Fontos eszköze a bágua térkép (lásd lejjebb), az az energetikai alaprajz, ami megmutatja, hogy milyen típusú energia jellemző az egyes helységekre. A szivárványkristályok a Feng Shui olyan eszközei, melyek segítségével pozitív energiákat (csí-t) szabadíthatsz fel otthonodban, mely kihat mindennapi életedre. A csí nevű energia mindent áthat, éppúgy megtalálható szervezetünkben, mint lakásunkban. 

A legegyszerűbb módja ennek az energiának az áramoltatására, ha egyszerűen fellógatod őket az ablakba, ahol a napfény sugarait megtörve, gyönyörű szivárványkockákat vetítenek a térbe. Sugarakat hoznak az életünkbe és szívet megnyitó rezgést keltenek. Szemet gyönyörködtető hangulatot csempésznek mindennapjaidba.  

Tedd különlegessé a hétköznapokat kristályokkal!

A szivárványkristályok változatos méretben és formában állnak rendelkezésünkre.

bagua-terkep.jpg

BERAGYOGJÁK MINDENNAPJAID!

GAZDAGSÁG, SIKER Ha vállalkozásunk nem akar beindulni, vagy váratlan veszteségek érnek. Új lendületet adunk az ezerszirmú lótuszvirág formájú szivárványkristállyal, mely a nagy lehetőségeket, a fejlődést szimbolizálja, képes a szerencsétlennek látszó élethelyzeteket megfordítani.

CSALÁD, EGÉSZSÉG Harmonikus családi kapcsolatok és egészség. Energiahiány esetén az energizáló forma itt, a csepp alakú szivárványkristály (kicsi, nagy) vagy az univerzális ősgeometriai gömbforma (kicsi, közép, nagy, kulcstartó vagy tálcával).

HÍR, HÍRNÉV Képességeink legnagyobb elismerése (siker, ismertség, vállalkozó kedv). A gyémántként tündöklő, aprólékos csiszolású gömb forma (kicsi, közép, nagy, kulcstartó vagy tálcával) vagy a hegyes aktivizáló ceruza alakú szivárványkristály (kicsi, nagy) 1 vagy 9 darabszámú kihelyezése javasolt.

TUDÁS, BÖLCSESSÉG Békét, nyugalmat hoz, segít ráébredni szellemi képességeinkre, sikeres vizsgák letételében segít. Itt 1 vagy 8 darab gömb alakú (kicsi, közép, nagy, kulcstartó vagy tálcával) szivárványkristály kihelyezése javasolt.

SZERELEM, HÁZASSÁG Ha új párt keresünk, vagy meglévő párkapcsolatunkat akarjuk megerősíteni, ha magányosnak érezzük magunkat vagy házasságunk akadozik. Megerősítésre, aktivizálására a szív alakú szivárványkristályokat (kicsi, nagy) használjuk ezen az életterületen, mindig duplán kihelyezve.

KARRIER Munkahelyi előmenetel, szakmai karrier, vállalkozás fellendítése, személyes emberi kapcsolataink élénkítése, új emberekkel való megismerkedés lehetősége. Erősítésre az ősgeometriai formát: a gömb szivárványkristályokat használjuk.

ALKOTÓKÉSZSÉG, GYEREK Gyermekünkkel való viszonyunk, gyermekáldás, vagy ha munkahelyünkön, magánéletünkben különösen fontos lenne új ötletek megszületése. Kihelyezni gömb (kicsi, közép, nagy, kulcstartó vagy tálcával) vagy cseppformát (kicsi, nagy) javasolunk, 1 vagy 7 darabot.

SEGÍTŐKÉSZ EMBEREK, UTAZÁS Ha utazásra vágyunk vagy munkahely változtatás előtt állunk, ha jobb viszonyt szeretnénk a körülöttünk élő emberekkel, ha válságos életszakaszhoz értünk és útmutatásra van szükségünk. Megerősítésre hópihe (kicsi, közép, nagy) vagy gömbformát (kicsi, közép, nagy, kulcstartó vagy tálcával) használunk, 1 vagy 6 darabot.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.