Főmenü Termékeink
Termékek

ESI® Diurerbe® Forte italkoncentrátum, gránátalma íz – Vízvisszatartás és cellulit ellen. 500ml

Cikkszám: 8008843011414
Bővebben a termékről

Használd a megrendelés leadása során a VALTOZTATOK kuponkódot és vásárold meg 10% kedvezménnyel. 

Az ajánlat a készlet erejéig, legkésőbb 2023.01.31-ig érvényes. 

DIURERBE® italkoncentrátum – vízvisszatartás és cellulit

Ez a koncentrátum igazi segítség a felesleges vizek, salakanyagok elvezetéséhez és a makacs cellulit elleni küzdelemhez, mivel a vízvisszatartás és a cellulit, természetüktől függve kapcsolódnak egymáshoz. A természetes vízhajtó, anyagcsere fokozó és salaktalanító növényi összetevők a folyadékban standardizálva fordulnak elő, káliummal és magnéziummal, a lehető legjobb eredmények elérésének érdekében.

DIURERBE® italkoncentrátum– vízvisszatartás és cellulit ellen

Mi az a vízvisszatartás?

Amikor a folyadék nem ürül ki a nyirokrendszeren keresztül rendesen és visszamarad a szövetekben, ahol duzzanatot, ödémát kelt. Ez előfordulhat időszakosan (pl. nyári melegben vagy hosszú idejű állásnál és ülésnél), de lehet krónikus is, ami cellulitot, puffadást (különösen lábszár, comb, csípő, kezek és arc), illetve has növekedést okozhat.

Mi az a cellulit?

Ma már köztudott, hogy a nők az ösztrogén miatt szenvednek a cellulittól és a férfiaknak azért van kevés cellulitjuk, mert kevés az ösztrogénjük. Sajnos a cellulitban szenvedő nőknél egyszerre nagymértékű a kollagén lebontás, a salakanyag felhalmozódás és a vízvisszatartás is.

Mit nevezünk cellulitnak?

A cellulit kialakulásának 5 lépcsője:

 1. az ösztrogén hat a kollagén termeléséért felelős fibroblaszt bőrsejtekre

 2. a fibroblasztok hatnak a kollagént emésztő enzimekre

 3. a kollagént emésztő enzimek lebontják a kollagént a zsírsejtek körül

 4. a zsírsejtek kiáramlanak a bőr lazább felszíni rétegeibe.

 5. az elszabadult zsírsejtek megnőnek és megsokszorozódnak a bőrfelszín közelében, és kialakulnak a cellulit gödröcskék

Majd végül elindul egy ördögi kör, mert az ösztrogén újabb zsírsejtek képződését serkenti, és minél több zsír van, annál inkább stimulálja a petefészket az ösztrogén termelésére, ezért elszabadul a cellulit kialakulásának folyamata.

Vízvisszatartás és cellulit kapcsolata

Cellulit esetén lelassul a nyirokáramlás és nő a szövetközi folyadék visszatartása. Mivel a nyirokrendszerben nincsenek izmok, melyek a nedvet pumpálják, ezért az felhalmozódik és ezzel növeli a háj és a cellulit megjelenési formáját.

A hormon kiegyensúlyozatlanság visszatartja a vizet, és salakot, illetve felelős a PMS, hasi görcsök, felfúvódások, mellérzékenység, és az olyan fizikai kényelmetlenségért, mint a hangulatváltozások.

A vízvisszatartás és a cellulit kapcsolata

DIURERBE® forte italkoncentrátum

 • Vízhajtó, vízelvezető, karcsúsító és anti-cellulit hatású standardizált összetevők, melyek fokozzák a salaktalanítást és fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő tulajdonságuk is van.
 • A standardizált kivonatok proanthocianidin tartalma, gátolja a kollagén bontó enzim (kollagenáz) működését, ami a cellulit kialakulásának körforgásába avatkozik be. Ezzel akadályozza a kollagén további lebomlását, és azt, hogy a zsírsejtek (adipociták) kiszabaduljanak, megduzzadjanak és stimulálják a zsírsejt termelést.
 • Továbbá biztosítja a szükséges kálium-és magnéziumforrást a fokozott vizelet kiválasztás során elvesztett ásványi sók pótlásához. Tudtad, hogy a nyugati étrendben a nem elegendő kálium és magnézium bevitel az egyik legfontosabb tápanyaghiány?

 • 3 ízben is elérhető! DIURERBE® forte italkoncentrátum az gránátalma íz mellett, kapható ananász és citrom ízesítéssel is.
DIURERBE® forte italkoncentrátum – három különböző ízben

Miért sújt jobban egyes nőket a cellulit és ez az ördögi kör?

Minden az ösztrogénszinttel magyarázható. Az alacsonyabb ösztrogénszint alacsonyabb fibroblaszt aktivációhoz vezet és a fent leírt 5 pontos cellulit folyamat eseményeinek elmaradását, vagy enyhébb lefolyását eredményezi. Az ázsiai és a távol-keleti nőknél alacsony mértékű a cellulit vagy nincs is, és ezt a hormonális egyensúly magyarázza.

A nyugati nők zöme azonban ösztrogén dominanciában szenved. A gyenge májműködés, a nem megfelelő étrend, a tápanyagok hiányossága, a gyulladásos bélproblémák és a krónikus székrekedés következtében, a szervezet túl sok antagonista ösztrogén metabolitot állít elő, aminek káros hatása van. Ez előfordul vékony nők esetében is, de sokkal gyakoribb, ha súlyfelesleggel küzdesz.

Ami a kiváltó okot még jobban előidézi:

 • a stresssz, ami kiváltó oka a hormonális egyensúlyzavarnak és a visszafordulási folyamatokat is ellehetetleníti

 • a túlsúly, ami óriási nyomást gyakorol az erekre, és hozzájárul az alacsony fokú gyulladáshoz

 • emésztőrendszer nem megfelelő egészsége, székrekedés, élelmiszer allergiák, ami megnehezíti a vér és nyirok áramlását az alhasi részeken 

 • a nem megfelelő folyadékbevitel, a mozgásszegény életmód, az alacsony rostfogyasztás, illetve a „túllőtt” napi szénhidrát felvétel 

Mit tehetsz még?

A narancsbőrt csakis integrált módszerrel lehet csökkenteni vagy eltüntetni. Azonban, lehetetlen teljesen helyreállítani vagy „kiegyengetni” a kötőszövet rostok millióit azután, hogy már eldeformálódtak, és ez az oka annak, hogy a narancsbőrt nem mindig lehet teljesen megszüntetni.

Mutatjuk, mit tehetsz még a cellulit ellen.
Viszont, ha nemrég alakult ki, és enyhe, úgy szoktam fogalmazni, hogy egy teli tenyérnél nem nagyobb a kiterjedtsége, akkor minden helyreállítható maradandó torzulás nélkül. Más esetben a 60 vagy 80 %-os javulás is már elég jónak számít, annál mindképpen, hogy nem csinálunk semmit, és hagyjuk, hogy a combunk, csípőnk és fenekünk még jobban hepehupás legyen. Ahogy azt már tudjuk is; a megelőzés mindig jobb, mint egy gyógymód, és a megelőzésnek már el is jött az ideje – ha túl sokáig halasztgatjuk, akkor már lehet késő lesz……légy tehát proaktív és tegyél valamit!

 • Változtass étrendeden
 • Mozogj rendszeresen
 • Ellensúlyozd a stresszt 
 • Igyál bőségesen
 • Támogasd a májad és
 • Egészítsd ki étrended DIURERBE® italkoncentrátummal, ami segít elvezetni a felesleges vizeket, hiszen a fokozott vizelet kiválasztás segít a szervezetet tisztán és salakanyagoktól mentesen tartani.

Mikor ajánlott különösen a DIURERBE® ital?

 • Vízesedés, vízvisszatartás
 • Cellulit 
 • Menstruációs időszak előtti haspuffadás 
 • Helytelen táplálkozás
 • Ülő életmód
 • Súlyfelesleg
 • IR és májzsírosodás miatti vízvisszatartás

6 fizikai ok, ami vízvisszatartáshoz vezet

 1. Gyenge izomtónusú érfalak: az érfal nem tudja a vért hatékonyan felfelé pumpálni

 2. A vénás vagy nyirok szelepek hibásodása: a vénás szelepek sérve következtében a vér vagy a nyirok túl sűrű vagy éppen túl hígan folyik

 3. Alacsony közbenső folyadékcsere kiszáradás miatt: a szövetek visszatartják a vizet a vízbevitel hiánya miatt és ezért a víz nem válik ki a szövetekből

 4. Krónikus enyhe gyulladás: minden gyulladás definíció szerint növeli a vízvisszatartást

 5. Felesleges ösztrogén a rendszerben: vízvisszatartáshoz vezet

 6. Felesleges kortizol a rendszerben: vízvisszatartáshoz vezet

Életforma vagy genetika?

A nyirokerek és a vénák nem megfelelő működésének hátterében számos ok állhat. Az öröklés (gének) az egyik tényező, amit úgy gondolunk, hogy nem tudunk befolyásolni, de ez nem áll távolabb az igazságtól. A „rossz” géneknek általában rossz életstílus is kell ahhoz, hogy ez kifejeződjön, és ez fordítva is igaz, a „jó” géneknek jó életforma kell ahhoz, hogy azt tudja kifejezni. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy még akkor is ha nagyon jó génekkel rendelkezel, rossz életformával társítva - tele stresszel, tunyasággal, egészségtelen étellel, akkor az életforma vízvisszatartáshoz vezet. Vagy fordítva, rossz gének nagyon jó életformával társítva sem, vagy csak kis mértékben vezet vízvisszatartáshoz.

Tehát az életforma az, ami ki – bekapcsolja a gének jó vagy rossz tulajdonságát. Továbbá, ez az egyetlen, amin változtatni tudsz és ahelyett, hogy a génjeid okolnád, inkább javíts az életformádon, hogy ne szenvedj vízvisszatartásban.

A cellulitért életforma vagy genetika felel?

15 életformai tényező, ami vízvisszatartáshoz vezet

Az alábbi felsorolás az, ami kikapcsolja a „jó” és bekacsolja a „rossz” géneket.

 1. A véredényeket tápláló tápanyaghiány: fehérje, antioxidánsok, polifenolok/flavonoidok és telítetlen zsírsavak

 2. Méreganyagok: táplálékban szegény és gyulladást előidéző ételek, amik károsítják vér és nyirokvezetékeket, vagy károsítják a természetes működését: telített zsír, túl sok finomított szénhidrát, cukor, túlzott alkohol és magasan feldolgozott élelmiszerek

 3. Hosszú idejű állás, ülés vagy keresztlábbal ülés

 4. Élelmiszer-intoleranciák vagy allergiák, amelyek alacsony fokú krónikus gyulladáshoz vezetnek

 5. Szivárgó bél szindróma, amely lehetővé teszi a nem emésztett élelmiszerrészecskék, bakteriális toxinok és egyéb anyagok belépését a keringésbe, és irritálja / gyulladásba hozta a nyirok- és véredényeket

 6. Az alvás hiánya, ami vénás fal izomfeszültséget okoz, és gyengíti az edényszövet rugalmasságát

 7. Inaktivitás / a testmozgás hiánya, amely a nyirok- és vénás működéshez elengedhetetlen:
 8. székrekedés, amely vénás és nyirokcsomó-elzáródást okoz

 9. Terhesség (ugyanúgy működik, mint a székrekedés, de emellett az ösztrogén hatása miatt extra folyadék visszatartást eredményez)

 10. A nem elegendő ivóvíz fogyasztásának pontosan ugyanolyan hatása van, mint a túlzott koffein a szövetekre, vagyis a folyadék elvezetésére, ami a víz visszatartásához vezet

 11. Bizonyos gyógyszerek, különösen a kortizon (kortikoszteroidok) a vese, a véredények és a test más szövetek hatására való vízvisszatartáshoz vezetnek.

 12. A krónikus stressz: ami túlzott kortizol felszabaduláshoz vezet

 13. A fogamzásgátló tabletta vagy más hormonális fogamzásgátlás, mint pl. a tapaszok, injekciók stb., amelyek növelik a vér viszkozitását, és így a kapilláris véráramlást.

 14. Dohányzás, amely vérszűkületet és véredény károsodást okoz

 15. A túlzott koffein hosszú távon alacsony szövetvíz-forgalmat eredményez, ezért felhalmozódik a méreganyag és a hulladéktermék és gyenge a nyirokelvezetés

Tudtad?

Menopausa és ösztrogén

Azt gondoltad, hogy a menopauza egy ösztrogénhiányos betegség? Bár az ösztrogénszint csökken a menopauza idején, az az igazság, hogy nem esik jelentősen, amíg egy nő menstruál. Sokkal több nő szenved az ösztrogéndominancia hatásaitól az átmeneti időszakban, vagyis túl sok ösztrogénjuk van a progeszteronhoz képest. Vannak, akik 10-15 éven át szenvednek az ösztrogéndominancia tüneteitől, már 35 éves koruktól kezdve.

Az ösztrogéndominancia

Ösztrogéndominanciával hozzák összefüggésbe az allergiákat, az autoimmun betegségeket, a mellrákot, a méhnyakrákot, a terméketlenséget, a petefészek cisztát, a nagyobb véralvadási szintet, valamint az öregedés felgyorsulását is.

A vízvisszatartás és a hízás

Nagyon gyakori még egészséges felnőttek számára is, hogy súlyingadozást tapasztalnak vízvisszatartás miatt, mely felelős a napról napra változó súlyingadozásnak. Még a legtöbb ember képes megtartani akár 2,2 liter „rejtett” vizet a természetes nedvekben, az ún. extracelluláris folyadékban, mely körülveszi a sejteket, azok, akik túlsúlyosak, vagy komoly elhízással küzdenek, akár 3,6-4,5 litert is visszatarthatnak. A vízvisszatartás az elsőszámú ok, amiért a nők felfújódva érzik magukat, és amiért nehéz leküzdeni például a helyi zsírlerakódásokat.  A hormonális egyensúly, hatással van a test víz egyensúlyára.

Vízvisszatartás és magas vérnyomás

A magas vérnyomás és a vízvisszatartás együtt járnak, mivel a magas vérnyomást a vérerekben lévő túl sok folyadék okoz. Így nagyon fontos, hogy szabályozni a folyadék szinteket, amik hatással vannak a vérnyomásra.

Hogyan okoz a dehidratáció vízvisszatartást?

Ha nem látod el tested elegendő vízzel, akkor elkezdi megtartani azt, amit egyáltalán kap. Ezáltal felszabadulnak az aldoszteron és az antidiuretikus hormonok, melyek növelik vízvisszatartást különböző mechanizmusokon keresztül.

 • VEGÁN
 • GLUTÉNMENTES
 • 10 KOMPLEX ÖSSZETEVŐ
 • STANDARDIZÁLT NÖVÉNYI KIVONATOK
 • TERMÉSZETES AROMÁK

Nettó térfogat: 500 ml

Összetevők: tisztított víz, stabilizátor (glicerin), gránátalma (Punica granatum L.) gyümölcslé 3,6%, közönséges boróka (Juniperus communis L.) bogyó hidroglicerines kivonata 1:2, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), magnézium-glicerofoszfát, kálium-citrát, zöld tea (Camellia sinensis L. Kuntze) levél hidroglicerines kivonat 1:2, színezék (karamell), aranyvessző (Solidago virgaurea L.) föld feletti rész és virág hidroglicerines kivonata 1:2, természetes aromák, közönséges nyírfa (Betula pendula Roth.) levél száraz kivonat- titrált 2,5% flavonoid tartalommal-hiperozid, ezüstös hölgymál (Hieracium pilosella L.) föld feletti rész száraz kivonata – titrált 1% vitexin tartalommal, sűrítőanyag (guargumi), jáva tea (Orthosiphon stamineus Benth.) föld feletti rész és virág száraz kivonata – titrált 0,2% sinensetin tartalommal, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), mezei zsurló (Equisetum arvense L.) föld feletti rész száraz kivonata – titrált 2% szilícium tartalommal.

Adagolási javaslat: 

 1. Rázd fel a palackot.
 2. 40 ml mennyiséget oldj fel ½ vagy 1 liter vízben, és idd meg, legalább 3 részletben a nap folyamán. Amennyiben szükséges feloldhatsz még egy adagot a nap folyamán.
 3. Felbontás után tedd hűtőbe a maradék koncentrátumot.

Minimumkúra - Maximumkúra: minimum 60, maximum 120 napig, majd tarts 4 hét szünetet és amennyiben szükséges újabb kúrába kezdhetsz.

Hatóanyag a napi adagban

40 ml-ben

Közönséges nyírfa (Betula pendula Roth.) levél kivonat - amelyből hiperozid

300 mg
7,5 mg

Ezüstös hölgymál (Hieracium pilosella L.) levél száraz kivonat - amelyből vitexin

250 mg
2,4 mg

Aranyvessző (Solidago virgaurea L.) föld feletti rész és virág hidroglicerines kivonata

400 mg

Jáva tea (Orthosiphon stamineus Benth.) föld feletti rész és virág száraz kivonata
- amelyből sinensetin

100 mg
0,02 mg

Zöld tea (Camellia sinensis L. Kuntze) levél hidroglicerines kivonat

800 mg

Közönséges boróka (Juniperus communis L.)  bogyó hidroglicerines kivonat

1200 mg

Gránátalma (Punica granatum L.) gyümölcslé

1440 mg

Mezei zsurló (Equisetum arvense L.) föld feletti rész száraz kivonata
- amelyből szilicium

50 mg

1 mg

Szerves kálium

300 mg (15%*)

Magnézium

112,5 mg (30%*)

*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Étrend-kiegészítő, ami nem alkalmazható orvos által felírt gyógyszeres vízhajtók helyettesítésére! Az étrend-kiegészítők tápanyag koncentrátumok, vagyis élelmiszerek, melyek nem helyettesíthetik soha a gyógyszeres kezeléseket. Ha Ön szívbeteg, vesebeteg, vagy nyirokmirigyeit eltávolították, más hatásmechanizmusú gyógyszeres vízhajtásra és szoros orvosi együttműködésre van szüksége.

 • A termék 18 éves kortól alkalmazható
 • A termék alkalmazható vérhígítók használata esetén
 • A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
 • A termék nem alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó! Felnyitás után a termék egy hónapig fogyasztható hűtőszekrényben történő tárolás mellett.

OGYÉI ny.sz: 20898/2018

100%-ban Magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

Külsőleg is fokozhatod az eredményt!

Külsőleg így fokozhatod az eredményt!

Chili gél és tekercselés

Ezeknek a kezeléseknek a lényege a zsírsejtek vagy a cellulit mechanikai lebontása, vagy elégetése. Az aktív hatóanyagok áthatolnak a felszíni rétegen, elérik a zsírréteget, stimulálják a lipolízist, és szövetközi vizet is megmozgatnak. Mivel a bőr félig áteresztő, ezért képes bizonyos hatóanyagokat a dermiszbe szívni, mint amilyen a chili paprika kapszaicinja, mely a véráramba vezeti a sejtekből a zsírt.

További információ >>>

Hűsítő ERBAVEN®gél 

Használj olyan vérkeringést serkentő aktív hatóanyagokat külsőleg is, ami magas koncentrációban tartalmaz: T-vitamin, mentol, eszcin (a vadgesztenyemag fő hatóanyaga), Ázsiai gázló, Fekete áfonya, Hegyi Árnika, rutin, Bromelain enzim kivonatból áll, mert sokat segíthetnek, azonnali enyhülést okozó tulajdonságaikkal. 

További információ >>>

c+di

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.


Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
5/5
Kedves Huszárik Helga!

Ha orvosi, gyógyszeres kezelés alatt állunk, mindig az orvosunk szava a döntő. Kérlek, mutasd meg neki a Diurerbe koncentrátumot, és amennyiben az összetétele alapján azt mondja, hogy a jelenleg alkalmazott gyógyszereid mellett fogyasztható, úgy minden további nélkül megkezdheted a kúrát.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Huszárik Helga
0/5
Kedves Rita!
Szeretnék érdeklődni, hogy ez a természetes vízhajtó ital alkalmazható-e szteroid kezelés okozta vízvisszatartás enyhítésére. Autoimmun beteg vagyok, nagy dózisú szteroiddal kezelnek, egyre fokozódik a vizesedésem, amit gyógyszeresen nem tudnak levinni. Kipróbálnám természetes szerrel, ha nem kombinál össze a gyógyszerekkel. Válaszát köszönöm!
Somogyi Rita
5/5
Kedves Juhász Zsuzsanna!

Igen, a Lipo+ kúra mellett párhuzamosan megkezdheted a Diurerbe® kúrát is, de kérlek, ne keverd őket össze.

A Lipo+ főzetből oldj fel egy kupaknyit másfél liter vízben, és ezt iszogasd napközben, lehetőleg öt részletben, az étkezések után. A Diurerbe® koncentrátumból egy kupaknyit fél liter vízben oldj fel, és ezt fogyaszd napközben három részletben. A folyadékbeviteled így máris két literre emeltük, ami elengedhetetlen akkor, ha vízhajtó és béltisztító kúrába kezdünk.

Ezt célszerű még tovább növelni egészen addig, amíg el nem érjük a 20 testsúlykilogrammonként 1 liter folyadékot. Mellette pedig csökkentsd le a szénhidrátbevitelt 180-200 grammra, és kezdj el rendszeresen mozogni is, így még jobb eredményt érhetsz el.

A kúraidő minimum 60 – maximum 120 nap, az egyensúlyvesztés mértékének függvényében.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Juhász Zsuzsanna
0/5
Most rendeltem meg a 60-napos-lapos-has-kúracsomagot.Érdeklődni szeretnék,hogy melléje lehet e inni a diurerbe-forte-italkoncentratumot?Illetve összekeverhető-e a két koncentrátum?
elekicu
5/5
Szuper, öt csillagos koncentrátum!
Elekes Gyöngyi
5/5
Rendeltem, Erbaven termékekkel együtt. Remélem beválik.
Somogyi Rita
5/5
Kedves Dinnyés Katalin Zsuzsanna!

Egyeztettünk a forgalmazóval, és az alábbi választ kaptuk: A Diurerbe® koncentrátum nem élelmiszer, hanem étrend-kiegészítő, ahol a gyártó nem köteles kalóriatartalmat vizsgálni és feltüntetni, ezért nem rendelkezik pontos kalória tartalmi adattal. Hozzávetőlegesen azonban a napi adag (20ml), elenyésző, kb. 15-18 kalória között mozog.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Somogyi Rita
5/5
Kedves Oláh Tünde!

Nagyon örülök a sikerednek. Ugyanakkor nem gondolom, hogy a Diurerbe alkalmazása és a vérnyomás emelkedése között összefüggés lenne, hiszen a vízhajtó gyógynövények alkalmazása csökkenti a magas vérnyomást, és nem emeli.

Azonban, ha gyógyszeres kezelés alatt állunk, akkor nagyon fontos, hogy egyeztessünk a kezelőorvosunkkal is az étrend-kiegészítők használata előtt.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Dinnyés Katalin Zsuzsanna
0/5
Nagyon jó hatású vízhajtó.
Az összetevők ki vannak szépen részletezve, de a kalóriatartalmát nem találtam a leírásban. Azt is szeretném tudni, hogy egy adag mennyi kcal-t tartalmaz?
Köszönöm
Oláh Tünde
5/5
Nekem bevált vízhajtóként. De érdeklődnék, hogy elképzelhető, hogy vérnyomásemelő hatása lenne?
Bors Erzsébet
5/5
Nekem ez jobban bevált, mint a tabletta!
Kovács Lujza
5/5
Én a chillik mellett használom. Chilluburner belül, chilli gél kívül, meg a vízhajtó, nekem ez bevált!
Somogyi Rita
5/5
Kedves Váradi Aranka!

Igen, nagyszerű lenne, ha ezt a 4 kiegészítőt egyszerre fogyasztaná a kisfiad, és nem utolsó sorban, 120 napos kúra keretében. Az Omega3 zsírsavakra és a duzzadó rost alapú Kalory tablettára úgy gondolj, mint a vitaminokra. Alap tápanyagok.

A méregtelenítő a Puridren® koncentrátum és a májtisztító articsóka kivonatok pedig az anyagcserét hívatottak felgyorsítani, és rendezni a magas koleszterinszintet.

Sok sikert a kúrához, és várom a visszajelzésed!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Váradi Aranka
0/5
És ezt mind egyszerre szednie kéne?12éves.nem sok ez egyszerre?Nem okoz gondot?
Köszönöm
Somogyi Rita
5/5
Kedves Váradi Aranka!

Bizonyára nincs könnyű dolgod a rendszeres testmozgásra való rászoktatással és a diétával sem. Egy biztos, hogy ha a koleszterint szint is magas, segíteni kell a májnak és több rostot kell fogyasztani, több folyadékkal, míg a napi szénhidrát bevitelt le kell redukálni 180-220gr/nap bevitelre. Ehhez dietetikus tanácsát is kérheted.

Ez alapján 4 célzott kiegészítőre hívnám fel a figyelmed:

1. Articsóka kivonat (Hepaplus) - 1950-től alkalmazzák koleszterinszint csökkentésre, valamint a máj és az epehólyag stimulálására. A kivonatban a klorogénsav tartalom a meghatározó, mert annak észtere a cinarin, ami a hatásért felelős fő hatóanyag. A cinarin zöme azonban az articsóka feldolgozása során keletkezik, és nem csak csökkenti a koleszterin felgyülemlését a májban, de az epén keresztül növeli a koleszterin lebontását és kiválasztását is. Ily módon az articsóka kétféleképp is segít csökkenteni az emelkedett koleszterinszintet.

2.Omega3 zsírsavak - Mit érdemes még tenni, ha magas a koleszterin? Növelni szükséges az Omega3 zsírsavak mennyiségét! Főként az EPA, DHA és ALA zsírsavakat. Útóbbit nagy mennyiségben találjuk meg a lenmagolajban, amiből napi 1-2 evőkanálnyi mennyiség szükséges. A másik két zsírsav nagy mennyiségben található meg a Gold Omega3® kapszulában. További előnyük, hogy támogatják az immunrendszer és idegrendszer egészségét, csökkentik a belső gyulladásokat, és védik a szív és érrendszer egészségét.

3.Duzzadó rost (Kalory Emergency tabletta) - nopal kaktuszpor alapú kivonat, ami, ha vízzel elegyedik teltségérzetet vált ki a gyomorban, valamint kiegyensúlyozza a vércukorszintet, így kétféleképp is segít az étvágycsökkentésben.

4.Méregtelenítés (Puridren® Tisztító program) – a legjobb módja, hogy felgyorsítsuk az anyagcserét. Ez a főzet 12 gyógynövényt és klorofill kivonatot tartalmaz koncentrálva. Az összetevők fokozzák a salakanyag kiválasztást és hozzájárulnak a testfolyadékok sav-bázis egyensúlyához, melyek szükségesek ahhoz, hogy az anyagcsere felgyorsuljon.


Rendezkedjetek be, egy 120 napos kúraidőre.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita


Somogyi Rita
5/5
Kedves Váradi Aranka!

Igen, hiszen a Diurerbe a népi gyógyászat 6 legismertebb, és legrégebben alkalmazott vizelethajtó, vesetisztító és nyiroktisztító gyógynövényének koncentrátumából készült.

Ugyanakkor ezt az italt kombinálhatod a Gambe Slim® gyógynövényes főzettel, ami nyiroktisztító gyógynövényeket tartalmaz, kötőszövet edző kollagénnel! Kívülről pedig minderre rásegíthetsz a még jobb eredmények elérése érdekében; ERBAVEN® géllel (visszeres panaszok esetén), vagy Chillishape® géllel (narancsbőrös panaszok esetén).

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Váradi Aranka
0/5
És még egy kérdés. Van egy 12 éves autista kisfiam aki erőssen elhízott.magas a koleszterin szintje is.A mozgásra nagyon nehezen lehet rávenni. Ő most 65 kg.Neki is tud valamit ajánlani esetleg?

Köszönöm
Váradi Aranka
0/5
Üdvözölöm
Szeretném megkérdezni hogy ez a termék a nyirokkeringést is tisztítjai?
Köszönöm
Hajdú Kinga
5/5
Erbaven termékekkel együtt kezdtem el inni megint, mert kezd dagadni a lábam. tavyl nyáron sokat segített, remélem, most is beválik.
tundecs
5/5
Régebben a tablettát próbáltam, aztán áttértem erre a koncentrátumra. Nekem sokkal jobban bevált, ajánlom!
köteles emma
5/5
Úgy örülök, hogy rátok találtam, szuper termék!
Fülei Eszter
5/5
Chilivel együtt a narancsbőr ellen tuti megoldás!
Kovács L. Tina
5/5
Teszi a dolgát, a vízzel együtt pár kiló is lement!
Kótai Barbara
5/5
Ajánlom bátran, barátnőim is használják, eddig mindenkinek bevált! Ja a narancsbőr ellen is hatásos!
Olívia
5/5
Narancsbőr miatt kezdtem el, kicsit félve, de meggyőzött!
csilla_11
5/5
Már egy hét után könnyebben éreztem magam tőle!
Dömötör Réka
5/5
Kiváló termék, teszi a dolgát!
Szabóné Ibolya
5/5
A gránátalma a kedvencem! A tablettát ismerem, az bevált, ha letelt a kúra, utána váltok erre.