Főmenü Termékeink
Termékek

ESI® Diurerbe® Forte italkoncentrátum, citrom íz – Vízvisszatartás és cellulit ellen. 500ml

Cikkszám: 8008843003402
Bővebben a termékről

DIURERBE® italkoncentrátum – vízvisszatartás és cellulit

Ez a koncentrátum igazi segítség a felesleges vizek, salakanyagok elvezetéséhez és a makacs narancsbőr elleni küzdelemhez, mivel a vízvisszatartás és a narancsbőr, természetüktől függve kapcsolódnak egymáshoz. A természetes vízhajtó, anyagcsere fokozó és salaktalanító növényi összetevők a folyadékban standardizálva fordulnak elő, káliummal és magnéziummal, a lehető legjobb eredmények elérésének érdekében.

DIURERBE® italkoncentrátum– vízvisszatartás és cellulit ellen

Mi az a vízvisszatartás? 

Amikor a folyadék nem ürül ki a nyirokrendszeren keresztül rendesen és visszamarad a szövetekben, ahol duzzanatot, ödémát kelt. Ez előfordulhat időszakosan (pl. nyári melegben vagy hosszú idejű állásnál és ülésnél), de lehet krónikus is, ami cellulitot, puffadást (különösen lábszár, comb, csípő, kezek és arc), illetve has növekedést okozhat.

Mi az a narancsbőr?  

Ma már köztudott, hogy a nők az ösztrogén miatt szenvednek a cellulittól és a férfiaknak azért van kevés cellulitjuk, mert kevés az ösztrogénjük. Sajnos a cellulitban szenvedő nőknél egyszerre nagymértékű a kollagén lebontás, a salakanyag felhalmozódás és a vízvisszatartás is.

Mi az a narancsbőr?

A narancsbőr kialakulásának 5 lépcsője:

 1.  az ösztrogén hat a kollagén termeléséért felelős fibroblaszt bőrsejtekre

 2. a fibroblasztok hatnak a kollagént emésztő enzimekre

 3. a kollagént emésztő enzimek lebontják a kollagént a zsírsejtek körül

 4. a zsírsejtek kiáramlanak a bőr lazább felszíni rétegeibe.

 5. az elszabadult zsírsejtek megnőnek és megsokszorozódnak a bőrfelszín közelében, és kialakulnak a cellulit gödröcskék
Majd végül elindul egy ördögi kör, mert az ösztrogén újabb zsírsejtek képződését serkenti, és minél több zsír van, annál inkább stimulálja a petefészket az ösztrogén termelésére, ezért elszabadul a cellulit kialakulásának folyamata.

Vízvisszatartás és narancsbőr kapcsolata

Cellulit esetén lelassul a nyirokáramlás és nő a szövetközi folyadék visszatartása. Mivel a nyirokrendszerben nincsenek izmok, melyek a nedvet pumpálják, ezért az felhalmozódik és ezzel növeli a háj és a cellulit megjelenési formáját. 

A hormon kiegyensúlyozatlanság visszatartja a vizet, és salakot, illetve felelős a PMS, hasi görcsök, felfúvódások, mellérzékenység, és az olyan fizikai kényelmetlenségért, mint a hangulatváltozások.

Vízvisszatartás és narancsbőr kapcsolata

DIURERBE® forte italkoncentrátum

 • Vízhajtó, vízelvezető, karcsúsító és anti-cellulit hatású standardizált összetevők, melyek fokozzák a salaktalanítást és fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő tulajdonságuk is van.

 • A standardizált kivonatok proanthocianidin tartalma, gátolja a kollagén bontó enzim (kollagenáz) működését, ami a cellulit kialakulásának körforgásába avatkozik be. Ezzel akadályozza a kollagén további lebomlását, és azt, hogy a zsírsejtek (adipociták) kiszabaduljanak, megduzzadjanak és stimulálják a zsírsejt termelést.

 • Továbbá biztosítja a szükséges kálium-és magnéziumforrást a fokozott vizelet kiválasztás során elvesztett ásványi sók pótlásához. Tudtad, hogy a nyugati étrendben a nem elegendő kálium és magnézium bevitel az egyik legfontosabb tápanyaghiány?

 • 3 ízben is elérhető! DIURERBE® forte italkoncentrátum az citrom íz mellett, kapható ananász és gránátalma ízesítéssel is.
DIURERBE® forte italkoncentrátum, narancsbőr ellen – három ízben

Miért sújt jobban egyes nőket a narancsbőr és mi ez az ördögi kör?

Minden az ösztrogénszinttel magyarázható. Az alacsonyabb ösztrogénszint alacsonyabb fibroblaszt aktivációhoz vezet és a fent leírt 5 pontos cellulit folyamat eseményeinek elmaradását, vagy enyhébb lefolyását eredményezi. Az ázsiai és a távol-keleti nőknél alacsony mértékű a cellulit vagy nincs is, és ezt a hormonális egyensúly magyarázza.

A nyugati nők zöme azonban ösztrogén dominanciában szenved. A gyenge májműködés, a nem megfelelő étrend, a tápanyagok hiányossága, a gyulladásos bélproblémák és a krónikus székrekedés következtében, a szervezet túl sok antagonista ösztrogén metabolitot állít elő, aminek káros hatása van. Ez előfordul vékony nők esetében is, de sokkal gyakoribb, ha súlyfelesleggel küzdesz.

Ami a kiváltó okot még jobban előidézi:

 • a stresssz, ami kiváltó oka a hormonális egyensúlyzavarnak és a visszafordulási folyamatokat is ellehetetleníti

 • a túlsúly, ami óriási nyomást gyakorol az erekre, és hozzájárul az alacsony fokú gyulladáshoz

 • emésztőrendszer nem megfelelő egészsége, székrekedés, élelmiszer allergiák, ami megnehezíti a vér és nyirok áramlását az alhasi részeken 

 • a nem megfelelő folyadékbevitel, a mozgásszegény életmód, az alacsony rostfogyasztás, illetve a „túllőtt” napi szénhidrát felvétel 

Mit tehetsz még?

A narancsbőrt csakis integrált módszerrel lehet csökkenteni vagy eltüntetni. Azonban, lehetetlen teljesen helyreállítani vagy „kiegyengetni” a kötőszövet rostok millióit azután, hogy már eldeformálódtak, és ez az oka annak, hogy a narancsbőrt nem mindig lehet teljesen megszüntetni.

Mit tehetsz még a narancsbőr ellen?
Viszont, ha nemrég alakult ki, és enyhe, úgy szoktam fogalmazni, hogy egy teli tenyérnél nem nagyobb a kiterjedtsége, akkor minden helyreállítható maradandó torzulás nélkül. Más esetben a 60 vagy 80 %-os javulás is már elég jónak számít, annál mindképpen, hogy nem csinálunk semmit, és hagyjuk, hogy a combunk, csípőnk és fenekünk még jobban hepehupás legyen. Ahogy azt már tudjuk is; a megelőzés mindig jobb, mint egy gyógymód, és a megelőzésnek már el is jött az ideje – ha túl sokáig halasztgatjuk, akkor már lehet késő lesz……légy tehát proaktív és tegyél valamit!

 • Változtass étrendeden
 • Mozogj rendszeresen
 • Ellensúlyozd a stresszt 
 • Igyál bőségesen
 • Támogasd a májad és
 • Egészítsd ki étrended DIURERBE® italkoncentrátummal, ami segít elvezetni a felesleges vizeket, hiszen a fokozott vizelet kiválasztás segít a szervezetet tisztán és salakanyagoktól mentesen tartani.

Mikor ajánlott különösen a DIURERBE® ital?

 • Vízesedés, vízvisszatartás
 • Cellulit 
 • Menstruációs időszak előtti haspuffadás 
 • Helytelen táplálkozás
 • Ülő életmód
 • Súlyfelesleg
 • IR és májzsírosodás miatti vízvisszatartás

6 fizikai ok, ami vízvisszatartáshoz vezet

 1. Gyenge izomtónusú érfalak: az érfal nem tudja a vért hatékonyan felfelé pumpálni

 2. A vénás vagy nyirok szelepek hibásodása: a vénás szelepek sérve következtében a vér vagy a nyirok túl sűrű vagy éppen túl hígan folyik

 3. Alacsony közbenső folyadékcsere kiszáradás miatt: a szövetek visszatartják a vizet a vízbevitel hiánya miatt és ezért a víz nem válik ki a szövetekből

 4. Krónikus enyhe gyulladás: minden gyulladás definíció szerint növeli a vízvisszatartást

 5. Felesleges ösztrogén a rendszerben: vízvisszatartáshoz vezet

 6. Felesleges kortizol a rendszerben: vízvisszatartáshoz vezet

Életforma vagy genetika? 

A nyirokerek és a vénák nem megfelelő működésének hátterében számos ok állhat. Az öröklés (gének) az egyik tényező, amit úgy gondolunk, hogy nem tudunk befolyásolni, de ez nem áll távolabb az igazságtól. A „rossz” géneknek általában rossz életstílus is kell ahhoz, hogy ez kifejeződjön, és ez fordítva is igaz, a „jó” géneknek jó életforma kell ahhoz, hogy azt tudja kifejezni.

Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy még akkor is ha nagyon jó génekkel rendelkezel, rossz életformával társítva - tele stresszel, tunyasággal, egészségtelen étellel, akkor az életforma vízvisszatartáshoz vezet. Vagy fordítva, rossz gének nagyon jó életformával társítva sem, vagy csak kis mértékben vezet vízvisszatartáshoz.

Tehát az életforma az, ami ki – bekapcsolja a gének jó vagy rossz tulajdonságát. Továbbá, ez az egyetlen, amin változtatni tudsz és ahelyett, hogy a génjeid okolnád, inkább javíts az életformádon, hogy ne szenvedj vízvisszatartásban.

Életforma vagy genetika a meghatározó?

15 életformai tényező, ami vízvisszatartáshoz vezet

Az alábbi felsorolás az, ami kikapcsolja a „jó” és bekacsolja a „rossz” géneket.

 1. A véredényeket tápláló tápanyaghiány: fehérje, antioxidánsok, polifenolok/flavonoidok és telítetlen zsírsavak

 2. Méreganyagok: táplálékban szegény és gyulladást előidéző ételek, amik károsítják vér és nyirokvezetékeket, vagy károsítják a természetes működését: telített zsír, túl sok finomított szénhidrát, cukor, túlzott alkohol és magasan feldolgozott élelmiszerek

 3. Hosszú idejű állás, ülés vagy keresztlábbal ülés

 4. Élelmiszer-intoleranciák vagy allergiák, amelyek alacsony fokú krónikus gyulladáshoz vezetnek

 5. Szivárgó bél szindróma, amely lehetővé teszi a nem emésztett élelmiszerrészecskék, bakteriális toxinok és egyéb anyagok belépését a keringésbe, és irritálja / gyulladásba hozta a nyirok- és véredényeket

 6. Az alvás hiánya, ami vénás fal izomfeszültséget okoz, és gyengíti az edényszövet rugalmasságát

 7. Inaktivitás / a testmozgás hiánya, amely a nyirok- és vénás működéshez elengedhetetlen:
 8. székrekedés, amely vénás és nyirokcsomó-elzáródást okoz

 9. Terhesség (ugyanúgy működik, mint a székrekedés, de emellett az ösztrogén hatása miatt extra folyadék visszatartást eredményez)

 10. A nem elegendő ivóvíz fogyasztásának pontosan ugyanolyan hatása van, mint a túlzott koffein a szövetekre, vagyis a folyadék elvezetésére, ami a víz visszatartásához vezet

 11. Bizonyos gyógyszerek, különösen a kortizon (kortikoszteroidok) a vese, a véredények és a test más szövetek hatására való vízvisszatartáshoz vezetnek.

 12. A krónikus stressz: ami túlzott kortizol felszabaduláshoz vezet

 13. A fogamzásgátló tabletta vagy más hormonális fogamzásgátlás, mint pl. a tapaszok, injekciók stb., amelyek növelik a vér viszkozitását, és így a kapilláris véráramlást.

 14. Dohányzás, amely vérszűkületet és véredény károsodást okoz

 15. A túlzott koffein hosszú távon alacsony szövetvíz-forgalmat eredményez, ezért felhalmozódik a méreganyag és a hulladéktermék és gyenge a nyirokelvezetés

Tudtad?

Menopausa és ösztrogén

Azt gondoltad, hogy a menopauza egy ösztrogénhiányos betegség? Bár az ösztrogénszint csökken a menopauza idején, az az igazság, hogy nem esik jelentősen, amíg egy nő menstruál. Sokkal több nő szenved az ösztrogéndominancia hatásaitól az átmeneti időszakban, vagyis túl sok ösztrogénjuk van a progeszteronhoz képest. Vannak, akik 10-15 éven át szenvednek az ösztrogéndominancia tüneteitől, már 35 éves koruktól kezdve.

Az ösztrogéndominancia

Ösztrogéndominanciával hozzák összefüggésbe az allergiákat, az autoimmun betegségeket, a mellrákot, a méhnyakrákot, a terméketlenséget, a petefészek cisztát, a nagyobb véralvadási szintet, valamint az öregedés felgyorsulását is.

A vízvisszatartás és a hízás

Nagyon gyakori még egészséges felnőttek számára is, hogy súlyingadozást tapasztalnak vízvisszatartás miatt, mely felelős a napról napra változó súlyingadozásnak. Még a legtöbb ember képes megtartani akár 2,2 liter „rejtett” vizet a természetes nedvekben, az ún. extracelluláris folyadékban, mely körülveszi a sejteket, azok, akik túlsúlyosak, vagy komoly elhízással küzdenek, akár 3,6-4,5 litert is visszatarthatnak. A vízvisszatartás az elsőszámú ok, amiért a nők felfújódva érzik magukat, és amiért nehéz leküzdeni például a helyi zsírlerakódásokat.  A hormonális egyensúly, hatással van a test víz egyensúlyára.

Vízvisszatartás és magas vérnyomás

A magas vérnyomás és a vízvisszatartás együtt járnak, mivel a magas vérnyomást a vérerekben lévő túl sok folyadék okoz. Így nagyon fontos, hogy szabályozni a folyadék szinteket, amik hatással vannak a vérnyomásra.

Hogyan okoz a dehidratáció vízvisszatartást?

Ha nem látod el tested elegendő vízzel, akkor elkezdi megtartani azt, amit egyáltalán kap. Ezáltal felszabadulnak az aldoszteron és az antidiuretikus hormonok, melyek növelik vízvisszatartást különböző mechanizmusokon keresztül.

 • VEGÁN
 • GLUTÉNMENTES
 • 10 KOMPLEX ÖSSZETEVŐ
 • STANDARDIZÁLT NÖVÉNYI KIVONATOK
 • TERMÉSZETES AROMÁK

Nettó térfogat: 500 ml

Összetevők: tisztított víz, stabilizátor (glicerin), közönséges boróka (Juniperus communis L.) bogyó hidroglicerines kivonata 1:2, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), magnézium-glicerofoszfát, kálium-citrát, zöld tea (Camellia sinensis L. Kuntze) levél hidroglicerines kivonat 1:2, természetes citrom aroma, színezék (karamell), aranyvessző (Solidago virgaurea L.) föld feletti rész és virág hidroglicerines kivonata 1:2, közönséges nyírfa (Betula pendula Roth.) levél száraz kivonat- titrált 2,5% flavonoid tartalommal-hiperozid, ezüstös hölgymál (Hieracium pilosella L.) föld feletti rész száraz kivonata – titrált 1% vitexin tartalommal, sűrítőanyag (guargumi), jáva tea (Orthosiphon stamineus Benth.) föld feletti rész és virág száraz kivonata – titrált 0,2% sinensetin tartalommal, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), mezei zsurló (Equisetum arvense L.) föld feletti rész száraz kivonata – titrált 2% szilícium tartalommal.

Adagolási javaslat: 

 1. Rázd fel a palackot.
 2. 40 ml mennyiséget oldj fel ½ vagy 1 liter vízben, és idd meg, legalább 3 részletben a nap folyamán. Amennyiben szükséges feloldhatsz még egy adagot a nap folyamán.
 3. Felbontás után tedd hűtőbe a maradék koncentrátumot.

Minimumkúra - Maximumkúra: minimum 60, maximum 120 napig, majd tarts 4 hét szünetet és amennyiben szükséges újabb kúrába kezdhetsz.

Hatóanyag a napi adagban

40 ml-ben

Közönséges nyírfa (Betula pendula Roth.) levél kivonat - amelyből hiperozid

300 mg
7,5 mg

Ezüstös hölgymál (Hieracium pilosella L.) levél száraz kivonat - amelyből vitexin

250 mg
2,4 mg

Aranyvessző (Solidago virgaurea L.) föld feletti rész és virág hidroglicerines kivonata

400 mg

Jáva tea (Orthosiphon stamineus Benth.) föld feletti rész és virág száraz kivonata
- amelyből sinensetin

100 mg
0,02 mg

Zöld tea (Camellia sinensis L. Kuntze) levél hidroglicerines kivonat

800 mg

Közönséges boróka (Juniperus communis L.)  bogyó hidroglicerines kivonat

1200 mg

Gránátalma (Punica granatum L.) gyümölcslé

1440 mg

Mezei zsurló (Equisetum arvense L.) föld feletti rész száraz kivonata
- amelyből szilicium

50 mg

1 mg

Szerves kálium

300 mg (15%*)

Magnézium

112,5 mg (30%*)

*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Étrend-kiegészítő, ami nem alkalmazható orvos által felírt gyógyszeres vízhajtók helyettesítésére! Az étrend-kiegészítők tápanyag koncentrátumok, vagyis élelmiszerek, melyek nem helyettesíthetik soha a gyógyszeres kezeléseket. Ha Ön szívbeteg, vesebeteg, vagy nyirokmirigyeit eltávolították, más hatásmechanizmusú gyógyszeres vízhajtásra és szoros orvosi együttműködésre van szüksége.

 • A termék 18 éves kortól alkalmazható
 • A termék alkalmazható vérhígítók használata esetén
 • A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
 • A termék nem alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó! Felnyitás után a termék egy hónapig fogyasztható hűtőszekrényben történő tárolás mellett.

OGYÉI ny.sz: 20918/2018

100%-ban Magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

Külsőleg is fokozhatod az eredményt!

Külsőleg tovább fokozhatod az eredményt!

Chili gél és tekercselés

Ezeknek a kezeléseknek a lényege a zsírsejtek vagy a cellulit mechanikai lebontása, vagy elégetése. Az aktív hatóanyagok áthatolnak a felszíni rétegen, elérik a zsírréteget, stimulálják a lipolízist, és szövetközi vizet is megmozgatnak. Mivel a bőr félig áteresztő, ezért képes bizonyos hatóanyagokat a dermiszbe szívni, mint amilyen a chili paprika kapszaicinja, mely a véráramba vezeti a sejtekből a zsírt.

További információ >>>

Hűsítő ERBAVEN®gél 

Használj olyan vérkeringést serkentő aktív hatóanyagokat külsőleg is, ami magas koncentrációban tartalmaz: T-vitamin, mentol, eszcin (a vadgesztenyemag fő hatóanyaga), Ázsiai gázló, Fekete áfonya, Hegyi Árnika, rutin, Bromelain enzim kivonatból áll, mert sokat segíthetnek, azonnali enyhülést okozó tulajdonságaikkal. 

További információ >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.


Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
5/5

Kedves Béres Andrea!

Bár nincs akadálya annak sem, hogy a Diurerbét és a Gambe Slim®-et együtt alkalmazd, én arra biztatlak, hogy most csak a Gambe Slim® kúrába kezdj bele, és ha szükségét érzed, egészítsd ki Diurerbével. Kívülről pedig alkalmazd bátran az Erbaven® gélt, valódi felüdülés lesz a lábaidnak.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Béres Andrea
0/5
Üdvözletem! Szeretném megkérdezni, hogy javasolt e a Gambe Slim terméket ezzel a Diurerbe termékkel együttesen alkalmazni? Vagy inkább csak az egyik választás legyen, bár elég tanácstalan vagyok melyikre lenne szükségem, annak ellenére hogy átolvastam a hozzászólásokat. Vízvisszatartás egyértelműen van, fáradt sajgó-égő, bizsergő nehézlábérzés, lenyomatot hagyó benyomat nyomásra az alsó lábszáron, olykor duzzadó lábfejek. A napi folyadék kb 2 liter víz. Segítő válaszukat köszönöm szépen!
Somogyi Rita
5/5
Kedves Virág Brasnyó!

Alapvetően nem kellene, hogy változást okozzon (nincs a Diurerbének olyan összetevője, amely a hormonokat vagy a vércukorszintet befolyásolná), de ha úgyis nemsokára esedékes a vérvétel, én azt javaslom hogy inkább várj addig a kúrával.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Virág Brasnyó
0/5
Érdeklődni szeretnék, hogy elkezdhetem-e használni a Diurerbe-t, ha nemsokára vérvétel lesz esedékes? Eltolhat bármilyen értéket vagy nem kellene, hogy befolyásolja a vérképet? Elsősorban hormonok és vércukor értékek lesznek nézve.
Somogyi Rita
5/5
Kedves Kotogány Gáborné!

Nagyon köszönöm a visszajelzésed, és nagyon örülök, hogy beváltak számodra a Diurerbe készítmények.

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Kotogány Gáborné
5/5
Legalább 4,5 éve használom. Először a tablettát rendeltem, mikor rá akadtam az italkoncetrátumra, kB 3 éve azt iszom. Nagyon meg vagyok elégedve vele. A szünet alatt, észre veszem, hogy nem úgy jön a víz ki belőlem, mint mikor a készítményt iszom. Pedig vizre oda figyelek, orvos álltal 5 l víz fogyasztása szükséges. Csak ajánlani tudom mindenkinek akinek nem ürül a vizelet rendesen, illetve krónikus vesebetegségben szenved.
Somogyi Rita
5/5
Kedves Balázs Erzsébet!

Alapvetően nem ellenjavallt pajzsmirigy alulműködés esetén szedni a Diurerbe tablettát, azonban, ha gyógyszeres kezelés alatt állsz, kérlek, mindenképpen egyeztess orvosoddal, ugyanis szükség lehet a gyógyszeradag módosítására, illetve, előfordulhat, hogy más típusú vízhajtóra van szükséged.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita
Balázs Erzsébet
0/5
Azt szeretném megkérdezni, hogy pajzsmirigy alulműködés esetén szedhető-e a tabletta, illetve hatásos lehet-e?
Somogyi Rita
5/5
Kedves Hegyi Alexandra!

Igen, a Diurerbe® vízhajtó koncentrátum segíthet lábödémák esetén is, azonban még ennél is célzottabb a nyirokkeringést serkentő Gambe Slim® koncentrátum, melyet kifejezetten a nehézláb érzés megszüntetésére, illetve lábödémák enyhítése esetén szoktunk ajánlani. (A két koncentrátumot akár kombinálhatod is egymással.)

És ne felejtkezz el az életmódról sem: igyál bőségesen, és mozogj rendszeresen.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Hegyi Alexandra
0/5
Kedves Rita!

Érdeklődni szeretnék, hogy az alábbi problémára is jó-e ez a termék:
A nyirokrendszerem nem jó, ezáltal megmarad bennem a víz, ödémásak a lábaim. És főleg estére rosszabbodik ez a helyzet.
Somogyi Rita
5/5
Kedves Nagy Zsuzsanna!

Igen, minden további nélkül.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Nagy Zsuzsanna
0/5
Jó napot kívánok!
Szeretnék érdeklődni, hogy fogamzásgátló tabletta használata mellett is, fogyasztható-e a termék?
Köszönöm szépen!
Somogyi Rita
5/5
Kedves Ildikó Borsos!

Alapvetően ennek nincs akadálya. Azonban, ha a műtét nemrégiben történt, kérlek, kérd ki a kezelőorvosod véleményét is.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Ildikó Borsos
0/5
Üdvözlöm, szeretném kérdezni hogy pajzsmirigy műtét után is fogyasztható e a termék? Köszönöm Fazakasne Borsos Ildiko
Somogyi Rita
5/5
Kedves Kurunczi Ildikó!

A Diurerbe italkoncentrátum 12 éves kortól fogyasztható. A kúra alatt elengedhetetlen a bőséges folyadékfogyasztás, és a napi szénhidrát felvételt (250gr CH/nap), rostfogyasztást is felül kell vizsgálni, és arra tudatosan oda kell figyelni. (Ez különösen fontos ebben a korban).

Külsőleg is egészüljön ki a kúra! A Chillishape®gél egy olyan sikertermékünk, ami csökkenti a helyi zsírpárnák mennyiségét, és feszesíti a kötőszövetet.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Kurunczi Ildikó
0/5
Üdvözlöm Kedves Somogyi Rita!
Én kérdezni szeretném, hogy a Diurerbe italkoncentrátumot fogyaszthatja-e 14 éves gyermek? Sajnos már nála is jelentkezik a narancsbőr és striák is. Esetleg van-e valami egyéb javaslata ezekre a problémákra?
Válaszát előre is köszönöm.
Kurunczi Ildikó
Somogyi Rita
5/5
Kedves M Krisztina!

Éppen erre a koncentrátumra hívtam fel a figyelmed a Gambe Slim alatt feltedd kérdésedre adott válaszomban. :-) Ugyanis a hatékony narancsbőr ellenes kúrának mind a Chilli gél, mind a nyiroktisztító- kollagénes Gambe Slim, mind pedig ez a vízvisszatartás és narancsbőr elleni koncentrátum a része. Természetesen az életmódváltás mellett.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
M Krisztina
0/5
Kedves Rita!

Erről is sok jót olvastam narancsbőr ellen. Mit tanácsolsz? Mi az, ami jobb lenne? :)

Köszönöm
Kriszti
Fülei Eszter
5/5
Narancsbőr miatt kezdtem el leginkább használni, a chillivel együtt kb. egy hónap után már látszódik a változás!!!!!
Somogyi Rita
5/5
Kedves Adelina!

Igen, a koncentrátumok megegyeznek összetételükben, csak ízbeli különbségeket tapasztalhatsz közöttük.

Válaszd az ízlésednek leginkább megfelelőt. :-)

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Adelina
5/5
Ez is bejött, de a gránátalmás nekem jobban ízlik. Ugye összetételben, az ízen kívül nincs közöttük különbség?
Krizsák Zsuzsanna
5/5
Megszabadított z oszloplábaktól meg a narancsbőrtől is, pedig már nagyon el voltam keseredve.
Soltész Mónika
5/5
Már a tabletta is hatásos volt, gondoltam kipróbálok most valami mást, és igazán jól tettem! Úgy használom, ahogy ajánlottátok, szépen tűnik is el a narancsbőr.
Pataki Ágostonné
5/5
Használom hozzá az erbaven tablettát és gélt, és sokkal szebbek a lábaim, láthatóan hajtja a vizet.
mommy
5/5
Köszönöm, nekem egyszerűbb ezt fogyasztani, mint a tablettát. Így az ivásra is könnyebben odafigyelek. Legközelebb gránátalmásat rendelek. ;)