Főmenü Termékeink
Termékek

ESI® Diurerbe® Forte italkoncentrátum, Ananász íz – Vízvisszatartás és cellulit ellen. 500ml

Cikkszám: 8008843011407
ESI® Diurerbe® Forte italkoncentrátum, Ananász íz – Vízvisszatartás és cellulit ellen. 500ml
Akció
ESI® Diurerbe® Forte italkoncentrátum, Ananász íz – Vízvisszatartás és cellulit ellen. 500ml Akció
Bővebben a termékről
DIURERBE® italkoncentrátum– vízvisszatartás és cellulit

Ez a koncentrátum igazi segítség a felesleges vizek, salakanyagok elvezetéséhez és a makacs cellulit elleni küzdelemhez, mivel a vízvisszatartás és a cellulit, természetüktől függve kapcsolódnak egymáshoz. A természetes vízhajtó, anyagcsere fokozó és salaktalanító növényi összetevők a folyadékban standardizálva fordulnak elő, káliummal és magnéziummal, a lehető legjobb eredmények elérésének érdekében.

diurerbe-forte-vizhajto-koncentratum-ananasz-iz.jpg

Mi az a vízvisszatartás?

Amikor a folyadék nem ürül ki a nyirokrendszeren keresztül rendesen és visszamarad a szövetekben, ahol duzzanatot, ödémát kelt. Ez előfordulhat időszakosan (pl. nyári melegben vagy hosszú idejű állásnál és ülésnél), de lehet krónikus is, ami cellulitot, puffadást (különösen lábszár, comb, csípő, kezek és arc), illetve has növekedést okozhat.

Mi az a cellulit?

Ma már köztudott, hogy a nők az ösztrogén miatt szenvednek a cellulittól és a férfiaknak azért van kevés cellulitjuk, mert kevés az ösztrogénjük. Sajnos a cellulitban szenvedő nőknél egyszerre nagymértékű a kollagén lebontás, a salakanyag felhalmozódás és a vízvisszatartás is.

diurerbe-celluit.jpg

A cellulit kialakulásának 5 lépcsője:

 1. az ösztrogén hat a kollagén termeléséért felelős fibroblaszt bőrsejtekre
 2. a fibroblasztok hatnak a kollagént emésztő enzimekre
 3. a kollagént emésztő enzimek lebontják a kollagént a zsírsejtek körül
 4. a zsírsejtek kiáramlanak a bőr lazább felszíni rétegeibe.
 5. az elszabadult zsírsejtek megnőnek és megsokszorozódnak a bőrfelszín közelében, és kialakulnak a cellulit gödröcskék

Majd végül elindul egy ördögi kör, mert az ösztrogén újabb zsírsejtek képződését serkenti, és minél több zsír van, annál inkább stimulálja a petefészket az ösztrogén termelésére, ezért elszabadul a cellulit kialakulásának folyamata.

Vízvisszatartás és cellulit kapcsolata

Cellulit esetén lelassul a nyirokáramlás és nő a szövetközi folyadék visszatartása. Mivel a nyirokrendszerben nincsenek izmok, melyek a nedvet pumpálják, ezért az felhalmozódik és ezzel növeli a háj és a cellulit megjelenési formáját. 

A hormon kiegyensúlyozatlanság visszatartja a vizet, és salakot, illetve felelős a PMS, hasi görcsök, felfúvódások, mellérzékenység, és az olyan fizikai kényelmetlenségért, mint a hangulatváltozások.

diurerbe-forte-drink-ananasz.jpg

DIURERBE® forte italkoncentrátum

 • Vízhajtó, vízelvezető, karcsúsító és anti-cellulit hatású standardizált összetevők, melyek fokozzák a salaktalanítást és fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő tulajdonságuk is van.

 • A standardizált kivonatok proanthocianidin tartalma, gátolja a kollagén bontó enzim (kollagenáz) működését, ami a cellulit kialakulásának körforgásába avatkozik be. Ezzel akadályozza a kollagén további lebomlását, és azt, hogy a zsírsejtek (adipociták) kiszabaduljanak, megduzzadjanak és stimulálják a zsírsejt termelést.

 • Továbbá biztosítja a szükséges kálium-és magnéziumforrást a fokozott vizelet kiválasztás során elvesztett ásványi sók pótlásához. Tudtad, hogy a nyugati étrendben a nem elegendő kálium és magnézium bevitel az egyik legfontosabb tápanyaghiány?
   
 • 3 ízben is elérhető! DIURERBE® forte italkoncentrátum az ananász íz mellett, kapható citrom és gránátalma ízesítéssel is.

csoportkep.jpgMiért sújt jobban egyes nőket a cellulit és ez az ördögi kör?

Minden az ösztrogénszinttel magyarázható. Az alacsonyabb ösztrogénszint alacsonyabb fibroblaszt aktivációhoz vezet és a fent leírt 5 pontos cellulit folyamat eseményeinek elmaradását, vagy enyhébb lefolyását eredményezi. Az ázsiai és a távol-keleti nőknél alacsony mértékű a cellulit vagy nincs is, és ezt a hormonális egyensúly magyarázza.

A nyugati nők zöme azonban ösztrogén dominanciában szenved. A gyenge májműködés, a nem megfelelő étrend, a tápanyagok hiányossága, a gyulladásos bélproblémák és a krónikus székrekedés következtében, a szervezet túl sok antagonista ösztrogén metabolitot állít elő, aminek káros hatása van. Ez előfordul vékony nők esetében is, de sokkal gyakoribb, ha súlyfelesleggel küzdesz.

Ami a kiváltó okot még jobban előidézi:

 • a stresssz, ami kiváltó oka a hormonális egyensúlyzavarnak és a visszafordulási folyamatokat is ellehetetleníti 

 • a túlsúly, ami óriási nyomást gyakorol az erekre, és hozzájárul az alacsony fokú gyulladáshoz

 • emésztőrendszer nem megfelelő egészsége, székrekedés, élelmiszer allergiák, ami megnehezíti a vér és nyirok áramlását az alhasi részeken 

 • a nem megfelelő folyadékbevitel, a mozgásszegény életmód, az alacsony rostfogyasztás, illetve a „túllőtt” napi szénhidrát felvétel

Mit tehetsz még?

A narancsbőrt csakis integrált módszerrel lehet csökkenteni vagy eltüntetni. Azonban, lehetetlen teljesen helyreállítani vagy „kiegyengetni” a kötőszövet rostok millióit azután, hogy már eldeformálódtak, és ez az oka annak, hogy a narancsbőrt nem mindig lehet teljesen megszüntetni.

cellulitisz-narancsbor-ellen-vizhajto.jpg
Viszont, ha nemrég alakult ki, és enyhe, úgy szoktam fogalmazni, hogy egy teli tenyérnél nem nagyobb a kiterjedtsége, akkor minden helyreállítható maradandó torzulás nélkül. Más esetben a 60 vagy 80 %-os javulás is már elég jónak számít, annál mindképpen, hogy nem csinálunk semmit, és hagyjuk, hogy a combunk, csípőnk és fenekünk még jobban hepehupás legyen. Ahogy azt már tudjuk is; a megelőzés mindig jobb, mint egy gyógymód, és a megelőzésnek már el is jött az ideje – ha túl sokáig halasztgatjuk, akkor már lehet késő lesz……légy tehát proaktív és tegyél valamit!

 • Változtass étrendeden
 • Mozogj rendszeresen
 • Ellensúlyozd a stresszt 
 • Igyál bőségesen
 • Támogasd a májad és
 • Egészítsd ki étrended DIURERBE® italkoncentrátummal, ami segít elvezetni a felesleges vizeket, hiszen a fokozott vizelet kiválasztás segít a szervezetet tisztán és salakanyagoktól mentesen tartani.
diurerbe-drin-vizhajto-ananasz.jpg

Mikor ajánlott különösen a DIURERBE® ital?

 • Vízesedés, vízvisszatartás
 • Cellulit
 • Menstruációs időszak előtti haspuffadás
 • Helytelen táplálkozás
 • Ülő életmód
 • Súlyfelesleg
 • IR és májzsírosodás miatti vízvisszatartás

6 fizikai ok, ami vízvisszatartáshoz vezet

 1. Gyenge izomtónusú érfalak: az érfal nem tudja a vért hatékonyan felfelé pumpálni

 2. A vénás vagy nyirok szelepek hibásodása: a vénás szelepek sérve következtében a vér vagy a nyirok túl sűrű vagy éppen túl hígan folyik

 3. Alacsony közbenső folyadékcsere kiszáradás miatt: a szövetek visszatartják a vizet a vízbevitel hiánya miatt és ezért a víz nem válik ki a szövetekből

 4. Krónikus enyhe gyulladás: minden gyulladás definíció szerint növeli a vízvisszatartást

 5. Felesleges ösztrogén a rendszerben: vízvisszatartáshoz vezet

 6. Felesleges kortizol a rendszerben: vízvisszatartáshoz vezet

Életforma vagy genetika? 

A nyirokerek és a vénák nem megfelelő működésének hátterében számos ok állhat. Az öröklés (gének) az egyik tényező, amit úgy gondolunk, hogy nem tudunk befolyásolni, de ez nem áll távolabb az igazságtól. A „rossz” géneknek általában rossz életstílus is kell ahhoz, hogy ez kifejeződjön, és ez fordítva is igaz, a „jó” géneknek jó életforma kell ahhoz, hogy azt tudja kifejezni. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy még akkor is ha nagyon jó génekkel rendelkezel, rossz életformával társítva - tele stresszel, tunyasággal, egészségtelen étellel, akkor az életforma vízvisszatartáshoz vezet. Vagy fordítva, rossz gének nagyon jó életformával társítva sem, vagy csak kis mértékben vezet vízvisszatartáshoz.

Tehát az életforma az, ami ki – bekapcsolja a gének jó vagy rossz tulajdonságát. Továbbá, ez az egyetlen, amin változtatni tudsz és ahelyett, hogy a génjeid okolnád, inkább javíts az életformádon, hogy ne szenvedj vízvisszatartásban.

ananas.jpg

15 életformai tényező, ami vízvisszatartáshoz vezet

Az alábbi felsorolás az, ami kikapcsolja a „jó” és bekacsolja a „rossz” géneket.

 1. A véredényeket tápláló tápanyaghiány: fehérje, antioxidánsok, polifenolok/flavonoidok és telítetlen zsírsavak

 2. Méreganyagok: táplálékban szegény és gyulladást előidéző ételek, amik károsítják vér és nyirokvezetékeket, vagy károsítják a természetes működését: telített zsír, túl sok finomított szénhidrát, cukor, túlzott alkohol és magasan feldolgozott élelmiszerek

 3. Hosszú idejű állás, ülés vagy keresztlábbal ülés

 4. Élelmiszer-intoleranciák vagy allergiák, amelyek alacsony fokú krónikus gyulladáshoz vezetnek

 5. Szivárgó bél szindróma, amely lehetővé teszi a nem emésztett élelmiszerrészecskék, bakteriális toxinok és egyéb anyagok belépését a keringésbe, és irritálja / gyulladásba hozta a nyirok- és véredényeket

 6. Az alvás hiánya, ami vénás fal izomfeszültséget okoz, és gyengíti az edényszövet rugalmasságát

 7. Inaktivitás / a testmozgás hiánya, amely a nyirok- és vénás működéshez elengedhetetlen:

 8. székrekedés, amely vénás és nyirokcsomó-elzáródást okoz

 9. Terhesség (ugyanúgy működik, mint a székrekedés, de emellett az ösztrogén hatása miatt extra folyadék visszatartást eredményez)

 10. A nem elegendő ivóvíz fogyasztásának pontosan ugyanolyan hatása van, mint a túlzott koffein a szövetekre, vagyis a folyadék elvezetésére, ami a víz visszatartásához vezet

 11. Bizonyos gyógyszerek, különösen a kortizon (kortikoszteroidok) a vese, a véredények és a test más szövetek hatására való vízvisszatartáshoz vezetnek.

 12. A krónikus stressz: ami túlzott kortizol felszabaduláshoz vezet

 13. A fogamzásgátló tabletta vagy más hormonális fogamzásgátlás, mint pl. a tapaszok, injekciók stb., amelyek növelik a vér viszkozitását, és így a kapilláris véráramlást.

 14.  Dohányzás, amely vérszűkületet és véredény károsodást okoz

 15. A túlzott koffein hosszú távon alacsony szövetvíz-forgalmat eredményez, ezért felhalmozódik a méreganyag és a hulladéktermék és gyenge a nyirokelvezetés

Tudtad?

Menopausa és ösztrogén

Azt gondoltad, hogy a menopauza egy ösztrogénhiányos betegség? Bár az ösztrogénszint csökken a menopauza idején, az az igazság, hogy nem esik jelentősen, amíg egy nő menstruál. Sokkal több nő szenved az ösztrogéndominancia hatásaitól az átmeneti időszakban, vagyis túl sok ösztrogénjuk van a progeszteronhoz képest. Vannak, akik 10-15 éven át szenvednek az ösztrogéndominancia tüneteitől, már 35 éves koruktól kezdve.

Az Ösztrogéndominencia

Ösztrogéndominanciával hozzák összefüggésbe az allergiákat, az autoimmun betegségeket, a mellrákot, a méhnyakrákot, a terméketlenséget, a petefészek cisztát, a nagyobb véralvadási szintet, valamint az öregedés felgyorsulását is.

A vízvisszatartás és a hízás

Nagyon gyakori még egészséges felnőttek számára is, hogy súlyingadozást tapasztalnak vízvisszatartás miatt, mely felelős a napról napra változó súlyingadozásnak. Még a legtöbb ember képes megtartani akár 2,2 liter „rejtett” vizet a természetes nedvekben, az ún. extracelluláris folyadékban, mely körülveszi a sejteket, azok, akik túlsúlyosak, vagy komoly elhízással küzdenek, akár 3,6-4,5 litert is visszatarthatnak. A vízvisszatartás az elsőszámú ok, amiért a nők felfújódva érzik magukat, és amiért nehéz leküzdeni például a helyi zsírlerakódásokat.  A hormonális egyensúly, hatással van a test víz egyensúlyára.

Vízvisszatartás és magas vérnyomás

A magas vérnyomás és a vízvisszatartás együtt járnak, mivel a magas vérnyomást a vérerekben lévő túl sok folyadék okoz. Így nagyon fontos, hogy szabályozni a folyadék szinteket, amik hatással vannak a vérnyomásra.

Hogyan okoz a dehidratáció vízvisszatartást?

Ha nem látod el tested elegendő vízzel, akkor elkezdi megtartani azt, amit egyáltalán kap. Ezáltal felszabadulnak az aldoszteron és az antidiuretikus hormonok, melyek növelik vízvisszatartást különböző mechanizmusokon keresztül.

Összetevők:

Hatóanyag a napi adagban

/20 ml

% NRV*/20 ml

/40 ml

%NRV*/40 ml

Nyírfa levél száraz titrált kivonat D/E-6/1

2,5 % hyperosid

0,15 g

0,0038g

 

0,3 g

0,0076 g

 

melyből

Közönséges nyír (Betula pendula Roth.)

Molyhos nyír (Betula pubescens Ehrh.)

 

0,075 g

0,075 g

 

 

0,15 g

0,15 g

 

Ezüstös hölgymál levél száraz kivonat (D/E-1,5/1)

1% vitexin

0,125 g

 

0,0012 g

 

0,25 g

 

0,0024 g

 

Aranyvessző levél és virág hidro-glicerines kionat (D/E-1/2)

0,2 g

 

0,4 g

 

Jávatea száraz kivonat D/E-8/1

0,25% sinensetin

0,05 g

0,000125 g

 

0,1 g

0,00025 g

 

Zöld tea levél hidro- glicerines kivonat (D/E-1/2)

0,4 g

 

0,8 g

 

Közönséges boróka bogyó

hidro-glicerines kivonata (D/E-1/2)               

0,6 g

 

1,2 g

 

Ananász gyümölcs folyékony kivonat

0,304 g

 

0,608 g

 

Mezei zsurló száraz kivonat D/E-1/1

2% szilícium

0,025 g

0,0005 g

 

0,05 g

0,001 g

 

Kálium

150 mg

7,5 %

300 mg

15 %

Magnézium

56,25 mg

15 %

112,5 mg

30 %

NRV*: napi beviteli referencia érték

Alkohol és cukor mentes.
GLUTÉNMENTES

ÉS VEGÁN TERMÉK.


Felhasználási javaslat:

 1. Rázd fel a palackot.

 2. 1 mérőpohárnyit (20 ml) mennyiséget oldj fel ½ liter vízben, és idd meg, legalább 3 részletben a nap folyamán. Amennyiben szükséges feloldhatsz még egy adagot a nap folyamán.

 3. Felbontás után tedd hűtőbe a maradék koncentrátumot.

Figyelmeztetés:

Fogyasztása terheseknek, szoptató anyáknak nem javasolt. Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó. Használat előtt felrázandó. A készítmény természetes voltából eredően gyártási tételenként színe és íze változhat, ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét.

Étrend-kiegészítő, ami nem alkalmazható orvos által felírt gyógyszeres vízhajtók helyettesítésére! Az étrend-kiegészítők tápanyag koncentrátumok, vagyis élelmiszerek, melyek nem helyettesíthetik soha a gyógyszeres kezeléseket. Ha Ön szívbeteg, vesebeteg, vagy nyirokmirigyeit eltávolították, más hatásmechanizmusú gyógyszeres vízhajtásra és szoros orvosi együttműködésre van szüksége.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó. Felnyitás után a termék egy hónapig fogyasztható hűtőszekrényben történő tárolás mellett.

Minimumkúra - Maximumkúra: minimum 60, maximum 120 napig, majd tarts 4 hét szünetet és amennyiben szükséges újabb kúrába kezdhetsz.
Kiszerelés: 500ml

Külsőleg is fokozhatod az eredményt!

chilli-gel-erbaven-gel-narancsbor.jpg

Chillishape® gél és tekercselés

Ezeknek a kezeléseknek a lényege a zsírsejtek vagy a cellulit mechanikai lebontása, vagy elégetése. Az aktív hatóanyagok áthatolnak a felszíni rétegen, elérik a zsírréteget, stimulálják a lipolízist, és szövetközi vizet is megmozgatnak. Mivel a bőr félig áteresztő, ezért képes bizonyos hatóanyagokat a dermiszbe szívni, mint amilyen a chili paprika kapszaicinja, mely a véráramba vezeti a sejtekből a zsírt.
 További információ >>>

Hűsítő ERBAVEN®gél 

Használj olyan vérkeringést serkentő aktív hatóanyagokat külsőleg is, ami magas koncentrációban tartalmaz: T-vitamin, mentol, eszcin (a vadgesztenyemag fő hatóanyaga), Ázsiai gázló, Fekete áfonya, Hegyi Árnika, rutin, Bromelain enzim kivonatból áll, mert sokat segíthetnek, azonnali enyhülést okozó tulajdonságaikkal. 
További információ >>>

c+di

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.


Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
2021.03.29 16:29
5/5
Kedves Gábor!

Ennek nincs akadálya. A kúra alatt kérlek, ügyelj a bőséges folyadékfogyasztásra, ugyanis a tisztítókúra csak akkor lehet eredményes.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Kozák Gábor
2021.03.28 11:43
0/5
Kedves Rita!
Érdeklődni szeretnék, hogy Hepa Detox-szal egyidejűleg lehet-e fogyasztani?
Köszönöm,
Gábor
Majorosné Kiss Szilvia
2021.03.02 13:40
0/5
Kedves Rita

Köszönöm????
Somogyi Rita
2021.03.02 13:13
5/5
Kedves Majorosné Kiss Szilvia!

Nem ellenjavallt epekövesség esetén a Diurerbe koncentrátum fogyasztása. Bátran belevághatsz a kúrába, csak ne felejts el mellette bőségesen inni.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Majorosné Kiss Szilvia
2021.03.01 17:11
0/5
Epekövem van.Ihatom a Diurerbe koncentrátumot?
Köszönöm a választ????
Somogyi Rita
2020.08.24 16:53
5/5
Kedves Rácz Edina!

A Diurerbe koncentrátum napi adagja 20 ml (ebből, ha szükséges még egy adagot fogyaszthatsz), és nyugodtan feloldhatod több vízben is. :-) Valójában, minél több vizet fogyasztasz, annál jobb, hiszen egy vízhajtó csak akkor tud működni, ha iszunk is mellette bőségesen. Az ideális mennyiség 20 testsúlykilogrammonként 1 liter folyadék.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Rácz Edina
2020.08.20 11:45
0/5
Kedves Rita!
Érdeklődöm, hogy a napi 25 ml (vagy 2x25 ml) adagot 1,5-2 liter vízben is feloldhatom-e, vagy jobb csak fél liter vízbe tenni? Köszönöm!
Somogyi Rita
2020.08.18 15:37
5/5
Kedves Gyöngyi!

Nem látom akadályát annak, hogy a Puridren® és Lipo+ kúrádat kiegészítsd Diurerbe® vízhajtó kúrával is. Arról azonban ne felejtkezz el, hogy a vízhajtó csak akkor tud működni, ha bőségesen is iszunk mellette, ezért célszerű a Puridren® és Lipo+ főzeteknél előírt fogyasztási javaslatot (másfél-másfél liter) betartani.

Fontos azt tudnunk, hogyha fogyni szeretnénk, a kiegészítők mellett, az életmódváltást nem kerülhetjük meg. Ennek az alaplépései a következők:
1. a napi szénhidrát bevitel redukálása, amit 180-200 gr közé kell helyezni
2. a bőséges folyadékbevitel, ami meghatározó az anyagcsereserkentés szempontjából, és ideális, ha 20 kilogrammonként 1 liter vizet fogyasztunk.
3. a többlet rost fogyasztása, ami tehermentesíti a májat és hatással van a hormonális egyensúlyra.
4. a rendszeres testmozgás, aminek minimuma heti 3x1 óra.

Ezek az életmódbeli változtatások, a Diurerbe kúrával kiegészíthetve, segíthetnek a lábdagadásos panaszok megszüntetésében.

A hajhullásnak sajnos nagyon sok kiváltó oka lehet, ezért célzottan is akkor tudunk segíteni, ha ismerjük ezeket az okokat. Összefüggésben állhat vitaminhiánnyal, hormonváltozással, de stresszel, vagy pajzsmirigy alulműködéssel is.

Sörélesztő és hajvitamin kúrádat kiegészítheted Ligetszépe olaj kapszulával is, mely a hormonegyensúly visszaszerzésében segít, és esszenciális zsírsavai egyébként is támogatják a haj-bőr, köröm egészségét.

Azonban, ha a kúra (minimum 60 – maximum 120 nap), nem hoz javulást, akkor kérlek, vesd alá magad egy kivizsgálásnak, hogy megtudhassuk, mi rejlik a hajhullás hátterében.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Gyongyi
2020.08.18 00:21
0/5
Kedves Rita, ket napja iszom a Puridren es a Lipo keszitmenyt. Kiegeszithetem e a Diurerbe-vel? Szerves kromot, sorelesztot, hajvutamint szedhetek e melle. Esetleg ajanl e vmit meg az alabbi problemamra. Ligetszepe pl?
40 eves vagyok, 3 eve szultem es a bokam elegge dagad, a hajam is borzasztoan hullik, vekonyszalu, es kb 5-6 kilo sulyfeleslegem van, korte alkatu vagyok. Semmilyen alapbetegsegemrol nem tudok. Verkepem rendben van.
Valaszat elore is koszonom.
Somogyi Rita
2020.08.05 15:42
5/5
Kedves Baraxa Zsuzsa!

Nincs akadálya annak, hogy a Diurerbe® és a méhpempő kúrát párhuzamosan végezd.

A méhpempőt fogyaszd reggeli után, a Diurerbe koncentrátumból 20 ml-t oldj fel fél liter folyadékban, és ezt fogyaszd napközben, legalább 3 részletben.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Somogyi Rita
2020.08.05 15:40
5/5
Kedves Mészárosné Beszprémi Szabina!

Igen meglepő a tapasztalatod, hiszen a DIURERBE® forte italban nincs hashajtó összetevő, klasszikus allergéneket sem tartalmaz , és az összetevők gluténmentes igazolással is rendelkeznek, vagyis még ez sem okozhatna problémát.

Ugyanakkor az is igaz, hogy a szénhidrátcsökkentett/szénhidrátmentes étkezés következtében igen komoly tisztuló folyamatok indulnak be a szervezetben, ami a vízhajtó kúrával együtt, ami mellett ugye javasolt a bőséges mennyiségű folyadék bevitele, lágyulhat a széklet.

Amennyiben valóban csak erről van szó, úgy azt javaslom, folytasd tovább a kúrát, hiszen ehhez néhány napon belül hozzá kell szoknia a szervezetednek.

Amennyiben a hasmenés, olyan jellegű, hogy akadályoz a napi feladataid elvégzésében, úgy azt javaslom, hogy lépésenként haladj. Hagyj fel a vízhajtó szedésével, amíg a szervezeted meg nem szokja a szénhidrátmentes táplálkozást ( a szénhidrát elhagyása egyébként is vezethet a vízvisszatartási problémák megszűnéséhez is), és amikor ez már megtörtént, és még mindig szükséges, akkor kezdd el alkalmazni újra a vízhajtót.

Mindenképpen várom visszajelzésedet kúrád további alakulásával kapcsolatban!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Baraxa Zsuzsa
2020.08.04 15:03
5/5
Lehet együtt szedni a Pappa Reale-val?
Mészárosné Beszprémi Szabina
2020.08.04 10:31
0/5
Üdvözlöm
Érdeklődni szeretnék, hogy lassan egy hete ittam a diurerbe ananász ízű italkoncentrátumot mikor hasmenés tört rám. Mellette bele kezdtem egy szénhidrát mentes étkezésbe. Okozhat ez az ital hasmenést vagy esetleg e kettő sok lett a szervezetnek? Köszönöm a segítséget!
Somogyi Rita
2020.07.14 15:28
5/5
Kedves Borbás Ágnes!

Igen, alkalmazhatod a két koncentrátumot együtt, és igen gyakran is tesznek így vásárlóink.

A Gambe Slim® napi adagja 2x12,5 ml, melyet egy pohár folyadékban oldj fel, és fogyaszd étkezések után.

A Diurerbe® koncentrátum napi adagja 25 ml, melyet fél liter folyadékban oldj fel, és fogyaszd legalább 3 részletre elosztva.

A kúraidő minimum 60 – maximum 120 nap, melyet egy hónap szünet után meg is ismételhetsz.

Nagyon fontos, hogy a kúra alatt bőségesen fogyassz folyadékot, az ideális mennyiség: 20 testsúlykilogrammonként 1 liter folyadék.

Sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Borbás Ágnes
2020.07.13 22:26
0/5
Sziasztok! A GambeSlim és a Diurerbe Fortélyos italkoncentrátum fogyasztható-e együtt és milyen adagban. Egyszerre a kettőt vagy napi váltásban. Előre is köszönöm a választ.
Somogyi Rita
2020.07.01 16:20
5/5
Kedves Sándor Tímea!

A Diurerbe® tabletta és a Diurerbe® ital együttes fogyasztása nem szükséges. Válaszd a Diurerbe® Forte italkoncentrátumot, hiszen magasabb hatóanyag tartalommal rendelkezik, mint a tabletta, és azért is, mert felszívódás szempontjából is kedvezőbb.

Ugyanakkor ezt az italt kombinálhatod a Gambe Slim® gyógynövényes főzettel, ami nyiroktisztító gyógynövényeket tartalmaz, kötőszövet edző kollagénnel! Kívülről pedig minderre rásegíthetsz a még jobb eredmények elérése érdekében; ERBAVEN® géllel (visszeres panaszok esetén), vagy Chillishape® géllel (narancsbőrös panaszok esetén).

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Sándor Tímea
2020.07.01 14:48
0/5
Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy a Diurerbe forte tabletta és a Diurerbe italkoncentrátum egyszerre alkalmazható-e? Ha igen, milyen adagolásban?
Köszönöm szépen előre is a választ!
Somogyi Rita
2020.05.18 16:43
5/5
Kedves Herczeg Vivien!

Sajnos, szoptatás alatt semmilyen méregtelenítő, tisztító hatású készítmény használata nem javasolt, mert a kiürülő méreganyagok bekerülhetnek az anyatejbe. Mivel a Diurerbe® tabletta vízhajtó és salaktalanító hatású, fentiek miatt ez sem alkalmazható ebben az időszakban.

Ilyenkor a vízvisszatartási panaszok ellen sokat tehetünk, ha megnöveljük a folyadékfogyasztásunkat, és olyan természetes vízhajtó zöldségeket fogyasztunk, mint pl. a petrezselyem vagy az uborka.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Herczeg Vivien
2020.05.16 15:15
0/5
Szia! Érdeklődnék, hogy szoptatás mellett alkalmazható e? Köszönöm szépen
Somogyi Rita
2020.05.14 16:30
5/5
Kedves Szabóné Kis Edina!

Igen, bátran kombinálhatod barátcserje kúrádat a Diurerbe® vízhajtó és narancsbőr ellenes koncentrátummal.
A kúraidő minimum 60 – maximum 120 nap legyen.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Szabóné Kis Edina
2020.05.13 20:14
0/5
Érdeklődni szeretnék, hogy jelenleg barátcserje kapszulát szedek lehet ezt mellette inni? Előre is köszönöm
Hegyesi Kriszti
2020.05.11 15:10
5/5
Brutál jó cucc! már a 3. naptól éreztem, hogy hat. PMS-nél meg egyszerűen kihagyhatatlan!
elekicu
2020.03.09 13:47
5/5
Most adtam le a rendelést. Diurerbe, Chili, Cotifibra. Ugye ezeket lehet együtt használni? Köszönöm!
Somogyi Rita
2020.02.25 15:40
5/5
Kedves Tormáné Szabó Renáta!

Amennyiben ismerjük a pontos kiváltó okot még célzottabban tudunk fellépni. A tartósan fennálló lábszárödémákat, boka ödéma előzi meg, és általában a kiinduló ok, szív- és érrendszeri panaszok. Nyilván a pontos kiváltó okot orvosi vizsgálatokkal deríthetjük ki.

Egy biztos, hogy a táplálkozási szokások megváltoztatása, a rendszeres testmozgás, a bőséges folyadékbevitel itt is rengeteget segít. Ha van súlyfelesleg, azt azonnal el kell kezdeni csökkenteni, mert ezzel kivédhető a harmadik stádium, a lábszárfekély.

Fogjuk vissza a finomított szénhidrátok fogyasztását, mert azok nem csak hizlalnak, de vizet is kötnek. Hetente 1 alkalommal végezzünk víztelenítő diétát. Ez köles, vagy hajdina, vagy quinoa napot jelent, amikor egész nap semmi mást nem eszünk, csak 250gr megfőzött gabonát 3 részletben. Saláták mellette minden mennyiségben engedélyezettek, de öntetként csakis hidegen sajtolt olaj jöhet szóba, mint amilyen a tökmagolaj (nagy kedvencem), kendermagolaj, lenmagolaj, dióolaj … melyek magas Omega zsírsav tartalmunknál fogva, erélyes szív- és érvédők, illetve gyulladáscsökkentők is.

Mivel elsődleges feladat a nyirokkeringés, vérkeringés serkentése, nagy hasznát vesszük az olyan nyiroktisztító és érfal erősítő ivókúráknak, amit a Gambe Slim® gyógynövény koncentrátum egyesít. Ezt a főzetet érdemes még kiegészíteni T-vitamin tartalmú érfal erősítő, Erbaven tablettával, és egy 18 komponensű Erbaven krémmel , amit reggel és este alkalmazva, külsőleg segíthetünk a nyirokkeringés és vérkeringés serkentésében.

Pluszban a növényi eredetű vízhajtók is támogatást jelenthetnek. Válaszd a Diurerbe koncentrátumot, hiszen ezzel meg is növelheted a napi folyadékbevitelt.

A nyirokkeringés, vérkeringés serkentésével a narancsbőr ellen belülről is tehetünk, kívülről pedig vesd be a problémás területeken a Chilli gélt.

A kúraidő legyen 120 nap.

Sok sikert kívánok hozzá!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Tormáné Szabó Renáta
2020.02.24 18:14
0/5
Érdeklődnék, hogy melyik termék lenne jó számomra! A lábaim ödémásak, a combomon a terhességem óta nagyon makacs narancsbőr van, és hajszáerek is csúnyán látszanak.
Boronkai Ildikó
2020.02.06 12:08
5/5
Próbáltam a tablettát is, de ez valahogy jobb. Napi 2 adagot szoktam inni.
Benkené Bea
2020.02.03 10:19
5/5
Chilivel meg Gambe slimmel együtt használom, mindig a comb-fenék volt a problémás rész. Nekem bejött!
lévai lilla
2020.01.03 14:01
5/5
Ez az ananászos íz szuper! Most kezdek bele az év eleji kúrába, meg is rendeltem újra, chilli géllel, fóliával együtt. Új év, új élet. :-)
Somogyi Rita
2019.10.24 15:37
0/5
Kedves Lászlóné Szász Adrienn!

Nincs akadálya annak, hogy a Diurerbe® mellett belekezdj a Ligetszépe olaj kúrádba. A Diurerbe® koncentrátumot kortyold el napközben, a Ligetszépét pedig időzítsd estére.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Lászlóné Szász Adrienn
2019.10.24 11:53
0/5
Üdvözlöm!
Érdeklődni szeretnék, hogy szedhetem-e mellette a Ligetszépe olaj kapszulát?
zsovaradi
2019.10.11 10:21
5/5
Szuper kis itóka, ha meg narancsbőr van, akkor tényleg a chilli vel együtt kell kenni. Szépen helyrehoz.
Somogyi Rita
2019.09.12 21:29
5/5
Kedves Gálos Annamária!

Jól gondolod, hogy este nem célszerű vízhajtó koktélt fogyasztani. A legjobb, ha a napi adagot 3 részletben elosztva, legkésőbb délután 16 óráig iszod meg, és az adagokat étkezések után vagy között fogyasztod.

Nekem is itt van az asztalomon és munka közben szépen elkortyolgatom. Hozzáteszem, javítja a folyadék-beviteli szokásomat, mert nagyon itatja magát. Főleg ez az ananászos, de ez csupán az én ízlésem. Nekem ez a kedvencem belőlük.

Sok szeretettel:
Somogyi Rita
Gálos Annamária
2019.09.10 07:47
0/5
Érdeklödnék, hogy mikor kell inni a terméket? Evés elött vagy után? A fél litert hogy osszam el?felét délelött felét délután? Vagy kortyoljam el az egészet délelött? Vagy osszam el egész napra? (mondjuk úgy gondolom este már nem célszerű inni, mert nem járnék egész éjjel wc-re)
Somogyi Rita
2019.09.05 19:22
5/5
Kedves SzNikol!

Igen a kúraidők között 4 hét szünet beiktatása a javasolt. Ezt egyébként szinte minden természetes kiegészítőnél, de még a gyógyteáknál is érdemes betartani.
Erre leginkább azért van szükség, mert a növényi hatóanyagokat, az emberi szervezet, ha folyamatosan kapja, akkor egy idő után nem ugyanolyan mértékben hasznosítani. Így a kúrák közötti szünetben a szervezet meg tud pihenni, majd az újra kezdéssel, újult erővel használja ki a gyógynövények hatóanyagait.

Jó egészséget kívánok!
Somogyi Rita

SzNikol
2019.09.04 20:59
5/5
Kedves Rita!
120nap után mindenképp 4hét szünetet kell tartani? Vagy folyamatosan is alkalmazható? Köszönöm Sznikol
mommy
2019.09.03 14:52
5/5
Én is először a tablettáját használtam, utána próbáltam ki ezt, azt vettem észre, hogy mintha még hatékonyabb lenne. Nekem szuper.
Somogyi Rita
2019.09.02 18:07
5/5
Kedves Kocsis Brigitta!

Nyugodtan fogyaszthatod a Diurerbe® Forte italkoncentrátumot fogamzásgátló szedése mellett is, hiszen nem befolyásolja annak hatékonyságát.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Kocsis Brigitta
2019.09.02 07:59
5/5
Most szeretném kipróbálni, a diurerbe tablettát már szedtem. Egy kérdésem lenne,hogy ezt is lehet fogamzágátló mellett inni? Nem gyengíti a fogamzásgátló hatását?köszönöm a választ!
János
2019.08.26 14:47
5/5
Köszönjük, bevált!
Matisz Orsi
2019.07.16 10:10
5/5
Lukács Nóra, szerintem is nagyon finom! 60 napos kúra után már látható a változás, nap végére sem vagyok felpuffadva, isteni!
Lukács Nóra
2019.05.03 13:17
5/5
Gyerekek, ez nagyon finom! Észrevettem hogy működik is, többet járok mosdóba. narancsbőr miatt használom, nagyon kíváncsi vagyok mit tud.
Duroczi Vivien
2019.04.29 16:20
5/5
már iszom egy hete és nem dagadnak a lábaim
Kata Kiss
2019.04.29 13:40
5/5
Réka, én is így vagyok. A tabletta nagyon jó volt, szerintem az ital még többet is tud, ahogy néztem, van olyan hatóanyag, amiből több van benne,
Dömötör Réka
2019.04.24 14:06
0/5
A tablettát már használtam, nagyon meg voltam vele elégedve, most kipróbálom a folyadékot is. Kíváncsi vagyok az ananász ízre. :-)