Gyógynövényekkel és vitaminokkal a pihentető alvásért és jó közérzetért

A Valeriana Álom kapszula gyógynövényei és vitaminjai elősegítik a relaxációt, megtámogatják az idegrendszer normál működését és hozzájárulnak a mindennapi jó közérzethez.

Ezen összetevők közül a legismertebb a macskagyökér-kivonat, melyre támaszkodhatunk, ha a mindennapi stresszt szeretnénk ellensúlyozni. A komlóvirág és citromfű kivonattal együtt elősegíti a nyugodt éjszakákat és a pihentető alvást, amely szükséges a lelki egészséghez és kiegyensúlyozottsághoz.

A kapszulába schizandra kivonat is került. A más néven ötízű életbogyóként ismert növény növeli az alkalmazkodó képességet, segíti a jó közérzet kialakulását, javítja a kedélyállapotot, és fokozza a fizikai és szellemi teljesítőképességet. Tökéletesen kiegészíti a B1 és B6 vitaminok idegrendszer támogató tulajdonságát.

Összetevők: Schizandra sinensis gyümölcs, zselatin, citromfűlevél-kivonat (Melissa officinalis), macskagyökér-kivonat (Valeriana officinalis), komlóvirág-kivonat (Humulus lupulus), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid).

Aktív hatóanyagok napi 1/2 kapszulára:

Schizandra sinensis gyümölcs: 150 mg / 300 mg,

   citromfűlevél-kivonat: 60 mg / 120 mg,

   macskagyökér-kivonat: 50 mg / 100 mg,

   komlóvirág-kivonat: 30 mg / 60 mg,

   B6-vitamin: 1,4 mg  (NRV 100%) / 2,8 mg (NRV 200%),

   B1-vitamin: 1,1 mg (NRV 100%) / 2,2 mg (NRV 200%).

NRV = napi beviteli referenciaérték felnőttek számára.

Felhasználási javaslat: lefekvés előtt 1-2 kapszula folyadékkal lenyelve

Figyelmeztetés! Várandós és szoptató kismamák számára nem ajánlott! Gépjármű vezetéskor alkalmazása fokozott körültekintést igényel. Fokozhatja a barbiturátok, alkohol és a benzodiazepinek szedatív hatását.
Kiszerelés:
60 db
OGYÉI nysz: 20383/2018.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.