Szemráncok elleni szemmaszk

Kollagénnel és 24 karátos arannyal készült esemény előtti szemmaszk, a fiatalon sugárzó tekintetért.

A kollagénnel és 24 karátos arannyal átitatott maszk serkenti a szem környékén levő szövetek vérkeringését, regenerálja és hidratálja a bőrt.

Hozzájárul a szem körül lévő finom ráncok, valamint a szem alatti sötét karikák csökkentéséhez. Nedvességgel tölti fel a sejteket, rugalmassá, feszessé teszi bőrt, ezáltal sugárzó és fiatalos tekintetet kölcsönöz.

Összetevők: Water (Aqua), Collagen, Glycerin, Hyaluronic acid, Polyvinyl alcohol, Gold, Sodium benzoate, Sodium polyacrylate, Vitis vinifera seed oil, Ascorbic acid, Tocopheryl acetate, Rose extract.

Felhasználási javaslat:

  1. Langyos vízzel tisztítsa meg arcát és szemét, majd törölje szárazra.

  2. Nyissa ki a tasakot és a maszkot helyezze fel a szem alatti területre.

  3. Finoman nyomja oda a maszkot, hogy jól illeszkedjen az érintett területre, és hagyja rajta 15-20 percen keresztül.

  4. Távolítsa el a maszkot, majd tiszta vízzel öblítse le arcát. Használja a maszkot pihenő idejében vagy lefekvés előtt.

  5.  Használja a maszkot pihenő idejében vagy lefekvés előtt.

Figyelmeztetés: Csak külső használatra! Szembe ne kerüljön! Allergiás érzékenység esetén ne használja! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kiszerelés: 1 pár / tasak.

NÉZD MEG EZT IS! » Ránckisimító kúracsomag

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.