Dr. Chen Száz gomba tea és levesfilter

Hét gyógygomba kivonatot tartalmazó, poliszacharidokban gazdag gombakeverék, melyek aminosavakat, lentinant, cordycepint, adenosint, SOD enzimet is tartalmaznak. A hatóanyagok erősítik, az immunrendszert ez által aktivizálják a szervezet természetes védekező rendszerét. Kurkumával van fűszerezve mely egy természetes gyulladáscsökkentő, ami támogatja a máj egészségét, és az ízületek mozgathatóságának megőrzését.

Összetevők: Shiitake gomba, Pecsétviasz gomba (Ganoderma lucidum), Cseppkő gomba (Hericium erinaceus), Petrence gomba (Coprinus comatus), Cordyceps tibeti gomba, Mandula gomba (Agaricus blazeii murill), Hamvaskéreg gomba (Inonotus obliquus) kivonatok és őrlemények, kurkuma.
Felhasználási javaslat:                                                                                                                                       

  • 1. Tea formában: 1 filter gomba keveréket 2dl forró vízben 10-15 percig állni hagyjuk. Az aranyszínű, gomba illatú tea önmagában, ízesítés nélkül is fogyasztható.

  • 2. Leves formában: 250g csirke- vagy pulykahús, 1-2 szál újhagyma, 3-5 szelet gyömbér, só, fűszer. A felkockázott húsról 5 perc forralást követően leöntjük a főzővizet, ezzel alaposan megtisztítjuk. Ezt követően valamennyi összetevőt, a fűszerekkel és 3-4 filter gombakivonattal együtt 1,5 liter vízben 2-3 órán keresztül főzzük, így kellemes gomba illatú és ízű, tartalmas levest készíthetünk.

Kiszerelés: 20 db filter

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.