Dr. Chen Slim tapasz.  Gyógynövényekkel és mágnessel kombinált akupunktúrás pontokat stimuláló fogyókúrát segítő tapasz.

A Hagyományos Kínai Orvoslás akupunktúra elméletei alapján kifejlesztett gyógynövény tartalmú, mágnes-terápiával kombinált akupunktúrás pontokat stimuláló termék. A köldök környéki meridián pontok védelme a Csí szabad áramlását teszi lehetővé, mely által a szervezet anyagcseréje és vízháztartása megfelelően tud működni. A tapasz, különböző meridián pontokat stimulálva, a szövetek mélyén fejti ki hatását. Eltávolítja a szervezetben felgyülemlett salakanyagokat, szabályozza az anyagcsere folyamatokat, ezáltal támogathatja az emésztést, a zsírsejtek lebontását és a bőr feszesebbé válását. Egészítsd ki fogyókúrás programodat külsőleg, fogyasztó tapasszal!

Ajánlott meridián akupunktúrás pontok:

 1. Befogadó meridián, 8-as pont (Shen Que pont)
  Lokalizáció: köldök közepén
  Akupunktúrás indikáció: Yin típusú megbetegedések, súlyos Yang és Qi hiány, gyengeség, fáradékonyság, hasi fájdalom, végtagi hidegérzet, állandó fázékonyság, salakanyag eltávolítás.
 2. Befogadó meridián, 9-es pont (Shui Fen pont)
  Lokalizáció: 2 ujjnyi (1 cm) távolságra a köldök felett
  Akupunktúrás indikáció: ödéma, vizelési nehézség, has és bélrendszer abnormális működése.
 3. Gyomor meridián, 25-ös pont (Tian Shu pont)
  Lokalizáció: a köldök magasságában, a köldök középtől 3 ujjnyi (2 cm) távolságban található mindkét oldalon
  Akupunktúrás indikáció: székrekedés, haspuffadás, folyás és menstruációs zavar esetén, gyomorhurut, mindenféle gyomorpanasz, vízhajtó hatású. Szabályozza a gyomor és a lép Qi-jét, valamint a bélritmust.

Összetevők: Rheum officinale, Honysuckle, L-carnitine, Raspberry ketone, Aloe, Alpha Elaterine, Virgin tea polyphenol, Folium nelumbinis.

Felhasználási javaslat: Csak külsőleg alkalmazandó! Meleg törlőkendővel tisztítsd meg, majd töröld szárazra a köldököt és környékét. A tapaszról távolítsd el a védőfóliát és helyezd a köldök közepére. Mindig lefekvés előtt helyezzük fel a tapaszt, és hagyjuk 8-10 órán keresztül a kezelendő felületen. A Slim tapasz kúraszerű alkalmazása esetén 1 hétig naponta ajánlott használni, majd 2 napos szünet után – a kívánt hatás eléréséig – a kúra megismételhető. Minden tapasz csak egyszer használható.

Figyelmeztetés: Csak külsőleg használható! A tapasz használata várandós és szoptatós anyák, valamint 12 éven aluli gyermekek számára tilos! Az összetevők bármelyikére való allergiás érzékenység esetén, valamint sebes, sérült bőrfelületen, az útmutatóban megjelölttől eltérő testrészen nem használható. Irritáció és bőrpír esetén hagyjuk abba a tapasz használatát.

Kiszerelés: 10 db/doboz

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.