Tüsszögés helyett, pollen-praktika!

Szőlőmag-kivonatot és különleges gyógynövényeket tartalmazó teakeverék. A szőlőmag-kivonat hatóanyaga az OPC (oligometric proanthocyanidin), melynek antioxidáns képessége hatékonyabb, mint az E-vitaminé és a C-vitaminé.

pollengrape-tea.jpg

Gyógynövények,

melyeket a népgyógyászat is alkalmaz immunerősítésre.

Gyógynövény-hatóanyagainak köszönhetően támogatja az immunrendszert, erősíti és energiával tölti fel a szervezetet. Segíthet semlegesíteni a káros szabadgyököket, melyek leginkább a sejthártyákat károsítják. Az egészséges sejthártya meg tudja akadályozni az allergiát kiváltó hisztamin szabaddá válását, hozzájárulva ezzel az egyensúly visszaállításához.

Megelőzésre is!

Már a pollenszezon előtt érdemes ezt a szőlőmag kivonatot és gyógynövényeket tartalmazó teakeveréket kortyolgatni. A szőlőmag kivonat erősíti a szervezetet a káros behatásokkal szemben, és segít visszaállítani az egyensúlyi helyzetét.

Nettó tömeg: 50 g

Összetevők: zöld tea, magnólia virág, dió levél, szőlőmag kivonat.

Felhasználási javaslat: főzés: a teafiltert egy csészényi (2-3 dl) vízzel 3-6 percig forralni, áztatás: a teafiltert egy csészényi (2-3 dl) forró vízzel leönteni és 15-20 percig állni hagyni.

Adagolás: naponta 3 csésze főzet elfogyasztása javasolt.

Érdemes a Pollengrape teát és a Pollengrape kapszulát párhuzamosan alkalmazni!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.