Az ellenállóképesség és a vérkeringés támogatásához, fáradtság esetén

A Jiaogulant (Ötlevelű-ginseng) a kínai népi gyógyászat a „Hallhatatlanság növényeként” is említi. A japánok Japán ginsengnek nevezik.

  • Magas flavonoid tartalma mellett 8 különböző mikroelemet és 18-féle aminosavat is megtalálhatunk a növényben
  • Hagyományosan ismert a vérkeringés támogatásában
  • Segít fenntartani az egészséges májműködést, támogatja az emésztést. Használatos a szervezet ellenállóképességének támogatásához, különösen fáradtság esetén
  • Cukorbetegek is fogyaszthatják

Halhatatlanság gyógynövénye, az ötlevelű ginseng

Az ötlevelű ginseng neve csalóka, hiszen neve ellenére semmi köze a ginsenghez. Botanikailag nincsenek rokonságban, viszont mindkét növénynek rengeteg pozitív élettani hatást tulajdonítanak.

Az ötlevelű ginseng kevésbé ismert, pedig legalább olyan hasznos, mint a ginseng, ha nem hasznosabb és ráadásul olcsóbb.

Kína és Korea déli részén és Japánban őshonos. Antioxidáns és adaptogén tulajdonságai miatt elősegítheti a hosszú, egészséges életet, innen kapta a nevét is: Jiaogulan, a halhatatlanság gyógynövénye.

Nevét már a Ming dinasztia idejében, 1406-ban is megemlítik. Li Shi Zen a híres füvész 1578-ban méltatja a növény számos pozitív tulajdonságát.

Az első tudományos kutatást 1972-ben végezték, amit számos kísérlet követet. Bár nem tudták bizonyítani, hogy az örök élet elixíre lenne, de a kísérletek igazolni látszanak, hogy az egészégre jótékonyan hat.

További 3 tápanyag a hosszú élethez:

  1. Fermentált Fekete Fokhagyma – A kínai mitológia úgy hiszi, hogy a fekete fokhagyma halhatatlanságot ad. Támogatja az immunitást, jót tesz a szívnek, csökkenti a gyulladásokat és szabályozza a vércukorszintet. 
  2. Mega Omega-3 vadvízi halolaj – A szakemberek már régóta hangsúlyozzák az Omega-3 fontosságát és az emberi szervezetre gyakorolt jótékonyhatását. Az Omega-3 jót tesz a szív- és érrendszernek, erősiti az immunrendszert, támogatja az idegrendszert és segít megelőzni a májzsírosodást.
  3. Aloe vera ital – Az Aloe fő hatóanyaga az acemannán, mely természetes immuntámogató, antibiotikus hatása van, támogatja a bélflórát és a szervezet salaktalanító folyamatait.

Összetevők: 100% Gynostemma pentaphyllum.
Adagolási javaslat: napi 2-3 csésze tea elfogyasztása ajánlott.

Elkészítési javaslat: egy csipetnyi (fél gramm) tealevelet forrázzunk le 2-3 dl forró vízzel és hagyjuk állni 10-15 percig.

Kiszerelés: nettó tömeg: 50g

NÉZD MEG EZT IS!» Vegán szőlőmag és Ginkgo 

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.