Mézes aszalt jujuba

A természetes vasforrás

Ezért is a jujuba a hagyományosan egészség-centrikus kínai étkezési kultúra szerint a hölgyek gyümölcse, minden korosztályban. A természetes vérveszteséggel járó folyamatok után segít a női szervezetet egyensúlyban tartani.

aszaszalt-jujuba.jpg

Természetadta kismama vitamin!

A jujuba segít a női szervezetet egyensúlyban tartani ezért a szülés előtt és utáni időszakban is kifejezetten ajánlott a fogyasztása. Jelentős mennyiségben tartalmaz természetes ásványi anyagokat, főként vasat, valamint vitaminokat, aminosavakat. Hatóanyagainak köszönhetően koncentrált energiaforrás.

Energiabomba!

Kedvező összetevőinek köszönhetően koncentrált energiaforrás is, mely időseknek, legyengült szervezetűeknek, sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek is egészségére válik.

Fogyasztható önmagában vagy használható sütemények ízesítésére. Készíthetsz belőle teát, de kiegészíthetsz vele leveseket is.

Összetevők: aszalt jujuba gyümülcs és méz.

Kiszerelés: 200 g

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.