Kedvenc instant gyömbér teánk cukormentes verzióban!

A gyömbért még a hajózás időszakában fedezték fel, mint kiváló ellenszerét az émelygésnek, hányingernek. Nem elhanyagolható emésztést megsegítő hatása sem, azonban mindenképpen érdemes bevetni megfázás, nátha esetén is.

Torokfertőtlenítő, köhögéscsillapító

A gyömbér segíti tisztán tartani a légutakat, csillapítja a köhögést, legyen szó akár száraz, akár hurutos köhögésről. Magas vitamintartalma miatt segít legyőzni a vírusokat is.

Sőt, ha éppen nem rendelkezünk tünetetekkel akkor is elkortyolgathatunk naponta egy csésze gyömbér teát, ugyanis erősíti az immunrendszert, ellenállóvá teszi az esetleges fertőzésekkel szemben.

A tea előállítása során a friss gyömbérgyökeret tisztítás után azonnal préselik és liofilizálva (vagyis fagyasztva szárítják) dolgozzák fel. Így biztosítva azt, hogy értékes hatóanyagait minél nagyobb mennyiségben megőrizhesse.

Élvezzük ki páratlan tulajdonságait!

Összetevők: maltodextrin, gyömbérkivonat (4%)

Felhasználási javaslat: naponta 2-3 tasakból készült ital elfogyasztása javasolt

Elkészítési javaslat: egy tasak tartalmát 2-3 dl forró vagy hideg vízben feloldva kellemes ízű ital nyerhető. Szükség szerint ízesíthető.

Kiszerelés: 20 tasak

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.