Ginkgo Max kapszula - Kapszulába zárt emlékezet

Mindenkivel előfordult már, hogy "leblokkolt az agya". Történhetett ez akár vizsgán, fokozott munkahelyi stressz vagy fáradtság, esetleg a kognitív képességek korral járó hanyatlása okán.

Ez a kivonat 2 gyógynövényre és 1 ásványi anyagra építve nyújt szellemi frissességet és járul hozzá a megfelelő agyműködés fenntartásához.

Ginkgo biloba és a szellemi frissesség

Memóriánk élessége, tehát függ a körülményeinktől, fizikai és egészségi állapotunktól és életkorunktól. Viszont jó tudni, hogy szellemi frissességünket sokáig megőrizhetjük kiegyensúlyozott egészséges táplálkozással, rendszeres testmozgással, és arra a bőséges folyadékbevitel a tanulási hajlandóság és speciális tápanyagok is hatással bírnak.

Ebben a regenerálásban segítségünkre lehet a Dr. Chen Ginkgo Max kapszulája is, ami Ginkgo biloba, azaz páfrányfenyő gyógynövény kivonattal, magnéziummal és rózsagyökér kivonattal támogatja szellemi vitalitásunkat.

Ginkgo biloba, magnézium és rózsagyökér

  • Az akár több ezer évig élő Ginkgo biloba, azaz a páfrányfenyő, flavonoid hatóanyagai  segítségével serkenti agyi vérkeringésünk, ezáltal járulva hozzá sejtjeink oxigén és egyéb tápanyag ellátásához.

  • A magnézium  idegrendszerünk megfelelő működéséért felel, csökkenti fáradtságérzetünk, valamint támogatja a normál pszichológiai funkcióink fenntartását.

  • Mindezek mellett a rózsagyökér kivonat tonizálja a normál vérkeringést, ami összefügg az agyi teljesítménnyel és reaktivitással. Hozzájárul az optimális mentális és kognitív aktivitáshoz.

Adagolás:.Napi 2 x 1 kapszula folyadékkal lenyelve.

Összetevők: rózsagyökér kivonat, magnézium-oxid, zselatin, standardizált Ginkgo

biloba kivonat.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Fogyasztása terhesség és szoptatás idején, valamint acetilszalicilsav tartalmú és antikoaguláns (véralvadásgátló) gyógyszert szedők számára nem javasolt!

Hatóanyagok

 

napi 2 kapszulára

 

Magnézium:

120,6 mg (NRV* 32%)

 

Ginkgo biloba kivonat:

 

120 mg

Rózsagyökér kivonat:

 

300 mg

 

*NRV=napi beviteli referencia érték felnőttek számára.

Kiszerelés: 60 db / doboz

OÉTI SZ.: 8173/2010.

VTSZ: 2106909260

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.