Ginkgo + Galagonya kapszula

A megfelelő agyi tevékenység, a memória, de végtagjaink hőmérséklete vagy a tápanyagok felszívódása is összefügg keringési rendszerünk állapotával.

A megfelelő agyi tevékenység, a memória, de végtagjaink hőmérséklete vagy a tápanyagok felszívódása is összefügg keringési rendszerünk állapotával.

ginkgo flavonoidok  hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek és szövetek megfelelő vér- és oxigén ellátásához, mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítménnyel, a memóriával.

galagonya gyümölcs kivonata támogatja a szívizom működését, mely kiegyensúlyozza a vérkeringést, mind emellett az emésztésre is pozitívan hatást gyakorol.

C- vitamin ér és sejtvédő hatása mellett segíti az immunrendszer helyes működését, valamint hozzájárul az oxidatív stresszel szembeni védelemhez. Hozzájárul a normál kollagén képződéshez, ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.

Összetevők: galagonya gyümölcs kivonat (Crataegus pinnatifida), zselatin, C-vitamin (aszkorbinsav), Ginkgo biloba levél kivonat.

Aktív anyagok napi 1 kapszulára

Galagonya gyümölcs kivonat

210 mg

Ginkgo biloba levél kivonat

60 mg

C-vitamin

80 mg (NRV 100%)

NRV: felnőttek számára ajánlott napi bevitel

Felhasználási javaslat: Napi 1 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Figyelmeztetés: Ginkgo biloba fogyasztása terhesség és szoptatás idején, valamint acetilszalicilsav tartalmú és véralvadásgátló gyógyszert szedők számára nem javasolt.

Kiszerelés: 30 kapszula

OGYÉI notifikációs szám: 11135/2012.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.