Fahéj tea gyömbérrel

Az egészséges vércukorszint fenntartásához

A fahéj és a gyömbér támogatják az egészséges vércukorszint fenntartását, a légutak egészségét.

A gyömbér hozzájárul az emésztőrendszer, az immunrendszer és a szív egészségének védelméhez.

A cékla jelentős mennyiségű sötétvörös flavonoid színanyagot tartalmaz.

Barátunk a gyömbér?

A válaszunk határozott: IGEN! A gyömbérről régóta tudjuk, hogy meghűlés esetén nagy segítség a belőle főzött tea.

Mit tudunk még a gyömbérről?

A gyömbér múltja több ezer évre tekint vissza. A Távol-Keleten már több, mint 3000 éve ismerik és használják fűszerként és a gyógyításban is.

Krisztus előtt 3000-ben az első nagy fűvészkönyv tesz említést róla. I.e. 6. században Konfucius is megemlíti írásaiban, akiről azt mesélik, hogy mindennap fogyasztott étkezéseihez gyömbért.

Európába a selyemúton érkezett. 13. században Marco Polo felefedező útja során ismerte meg és tette kedvelté ismét, az akkoriban méltatlanul elfelejtett növényt. Amerikában a 16. században vált népszerűvé. Manapság mindenhol ismerik, de elsősorban Dél-Ázsiában, Dél-Amerikában és Nyugat-Afrikában termesztik.

Kínai tengerészek tengeribetegség ellen rágcsálták, ókori indiaiak emésztési problémákra használták, görögök kenyérbe sütötték (gyömbérkenyér). A középkorban az olaszok szexuális teljesítmény fokozására alkalmazták, míg az angolok italokba keverve fogyasztották (gyömbérsör).

Napjainkban elsősorban meghűlésre, influenzára, gyomor bántalmakra javasolják gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása miatt, de csökkentheti a vércukorszintet is.

Az egészséges vércukorszint nem csak a cukorbetegséggel és inzulinrezisztenciával küzdők számára fontos, de a fogyókúrázóknak is érdemes oda figyelni a normál érték fenntartására.

Görgess le és mutatunk még 3 természetes tápanyagot, melyek segítenek fenntartani az egészséges vércukorszintet.

ITT találod a 3 tápanyagot:

  1. Fekete áfonya és inulin prebiotikum - A fekete áfonya antocianin neomirtillinjei és az inulin növényi inzulinok. A cukorbetegek is előszeretettel fogyasztják a fekete áfonyát és az inulint, hiszen mindkettő közismert, természetes vércukorszint szabályzó, és segíthetnek a szövődmények kivédésében is.
  2. Kapormag krómmal - A kapormagot a magyar népgyógyászat előszeretettel alkalmazta vércukorszintre való hatása miatt. Nem véletlen, hogy krómmal van kombinálva, hiszen ez az a nyomelem, mely hozzájárul a normális vércukorszint fenntartásához.
  3. Greente spray - Metabolikus szindróma, és inzulinrezisztencia esetén egyenesen kötelező! Ez a spray formátumú kiegészítő egy élettanilag is fontos, sejtvédő antioxidáns vegyületet tartalmaz, amit epigallokatekin-3-gallátnak, vagy röviden EGCG hívnak. Az EGCG egy erőteljes és sokoldalú antioxidáns, amit zöld teából vonnak ki és javítja a sejtek inzulin érzékenységet.

 

Összetevők: fahéj kéreg őrlemény (68%), gyömbér gyökér őrlemény (23%), cékla gumó őrlemény.

Adagolási javaslat: naponta két csésze tea elfogyasztása javasolt.

Felhasználási javaslat: naponta két csésze tea elfogyasztása javasolt.
A csészébe helyezett filtert forrázzuk le 2-3 dl vízzel, és lefedve hagyjuk állni 15-20 percig. Langyos állapotban ízesítve vagy ízesítés nélkül fogyasztható.

Figyelmeztetés: A termék fogyasztása bármely összetevőre való érzékenység esetén nem ajánlott.

Kiszerelés: 20 teafilter aromazáró csomagolásban, nettó tömeg: 44 g.

NÉZD MEG EZT IS!» Zöld kávé tea 

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.