Dr. Chen Fafül gomba 70g
Kelet hagyománya a magyar konyhákban
Fafül gomba
Napjainkra egyre népszerűbbé válik a gombák egészséges életmód részeként való alkalmazása. A fafül gomba (Auricularia spp.) fák törzsén telepszik meg, egész éven át megtalálható, de főleg tavasszal gyűjthető.
Összetevők: fafül gomba (szárított)
Felhasználási javaslat: A gombafajeket forró vízben kb. 1 órát áztatjuk. A felduzzadt gombákat hideg vízzel leöblítjük, majd felaprítjuk, így bármely magyaros ételbe (pl. lecsó, paprikás csirke) belefőzhetjük. Serpenyőben 3 evőkanál étolajat öntünk, a felhevített olajba 3 gerezd fokhagymát törünk. Hozzáadjuk az előkészített gombát és folyamatos kevergetés mellett megpirítjuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá tojást vagy sonkát vagy húst. Az elkészült ételt egyéni ízlés szerint ízesítjük.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!
Kiszerelés: 70 g
Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.