D-Max, D3-vitamin

Immunrendszerünk védelmére, csontjaink egészségéért

Magas hatóanyag tartalmú, kapszulánként 50 μg (2000 NE) D3-vitamint tartalmazó készítmény.

A D-vitamin zsíroldékony vitamin, mely ultraibolya sugárzás hatására képződik a szervezetben, azonban a napfény hatására képződő D-vitamin mennyisége idős korra jelentősen csökken.

Figyelembe véve a Magyarországon mért napos órák számát, valamint, hogy mennyi időt töltünk a napon, sok esetben szükségessé válik étrendi bevitele minden korosztály számára.

A D-vitamin

  • hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez
  • támogatja az egészséges csontok és a fogak megőrzését
  • részt vesz a kalcium és a foszfor felszívódásában és hasznosulásában
  • segít fenntartani a normál izomfunkciót
  • hozzájárul a vér normál kalcium szintjének fenntartásához
  • szerepet játszik a sejtosztódásban

Szeretnél többet tudni a D-vitaminról?

Olvasd el blogunkat, amelyben 11 okot írunk, hogy miért érdemes figyelni a D-vitamin pótlására! 

További 3 fontos immuntámogató tápanyag!

  1. Szerves szelén – A szelén immunstimuláló vagyis egyaránt támasza az alulműködő és túlműködő immunrendszernek. A vírusok fogamzásgátlója néven is ismert antioxidáns ásvány nélkül, az immunrendszer és a máj valójában sebezhetővé válik a támadásokkal szemben.
  2. Szerves Cink tabletta – A cink egy antioxidáns ásványi anyag, mely hiánya csökkenti az immunsejtek számát. Ezeknek az immunsejteknek a feladata felismerni és megsemmisíteni a korokozó baktériumokat és vírussal fertőzött sejteket.
  3. SZERVES C ULTRA 1500 mg Retard C-vitamin – A C-vitamin részt vesz az emberi szervezet minden egyes biológiai folyamatában és szükséges az erős védelmi rendszer kialakításához. A napi javasolt bevitele, ma már eléri az 1500mg-ot.  

Összetevők: olívaolaj, D3 vitamin (kolekalciferol), E-vitamin (d-alfa-tokoferol, antioxidáns), zselatin kapszulába töltve.

Aktív hatóanyagok

napi 1 kapszulára

D3-vitamin

50 µg (NRV 1000%)

NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára.

Adagolási javaslat: naponta 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Kiszerelés: 80 db kapszula.

OGYÉI notifikációs szám: 8915/2011.

NÉZD MEG EZT IS!» OLIVA D3-vitamin 

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.