Csüdfű gyökér szeletek

Az életerő támogatója!

 • A csüdfüvet a kínai Shen Nong császar fedezte fel a 2. században, aki „kiváló gyógynövény” -nek nevezte el.
 • A csüdfű kínai neve: huangqi, ami azt jelenti: a legbecsesebb frissítő növény.
 • A hagyományos kínai gyógyászat a qi elégtelen keringése miatt fellépő problémákra (például spontán és éjszakai izzadás), valamint betegségek utáni felépüléshez alkalmazza.

A csüdfű (Astragalus) gyökér

 • támogatja a vese kiválasztó funkcióját
 • támogatja a szellemi és fizikai kiegyensúlyozottságot
 • hozzájárul a keringési rendszer megfelelő működésének fenntartásához
 • hozzájárul a normál vérnyomás és vércukorszint megőrzéséhez
 • antioxidásként támogatja az immunrendszert

Mutatunk még 3 antioxidánst az immunrendszer egészségéért:

 1. Szerves Cink tabletta – A cink egy antioxidáns ásványi anyag, mely erősíti az immunrendszert. A cink hiánya a szervezetben rengeteg problémát okozhat, mint például hajhullás, inzulinrezisztencia, allergiák, időskori szürkehályog, termékenységi problémák, bőrpanaszok, hajritkulás.
 2. Szerves szelén – A szelén egy esszenciális, antioxidáns nyomelem, melynek jelentős szerepe van az emberi szervezetben zajló folyamatokhoz. A szelén védi a sejteket a korai öregedéstől, erősíti az immunrendszert és támogatja a szív- és érrendszer egészségét.
 3. SZERVES C ULTRA 1500 mg Retard C-vitamin – A C-vitamin egy olyan antioxidáns, ami részt vesz a szervezet minden egyes biológiai folyamatában. Ebben a tablettában 1500mg C-vitamin van, mely nyújtott felszívódású, hogy a szervezet a nap folyamán egyenletes eloszlásban és folyamatosan jusson C-vitaminhoz!

Összetevők: 100% csüdfű gyökér (Astragalus membranaceus)
Felhasználási javaslat: bármilyen leveshez adhatjuk vagy teába is áztathatjuk.

Javaslat az elkészítéshez: 5g csüdfű gyökeret 1 liter vízben főzz 30 percig, majd a levet szűrd le. Miután leszűrted, ismét önts a csüdfű gyökérhez 1 liter vizet, ismét főzd 30 percig és ezt is szűrd le. A két leszűrt levet öntsd össze és a nap folyamán fogyaszd el.

Adagolási javaslat: Napi 5g gyökér fogyasztása ajánlott.

Javaslat az elkészítéshez: 5g csüdfű gyökeret 1 liter vízben főzzön 30 percig, majd a levet szűrje le. A két leszűrt levet öntse össze és a nap folyamán fogyassza el.

Figyelmeztetés: Ödéma esetén konzultálj kezelőorvosoddal az adagolást illetően.

Tárolás: Fénytől védett, hűvös, száraz helyen.
Kiszerelés: Nettó tömeg 30g.

NÉZD MEG EZT IS!» Fermentált Fekete Fokhagyma 

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.