Cran Tőzegáfonya komplex kapszula

A húgyúti rendszer egészségének támogatásához Echinacea purpurea-val, C-vitaminnal és szelénnel.

Felfázás ellen

A tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) értékes flavonoidokat (proantocianidinek), és természetes C-vitamint tartalmaz. A kapszulában lévő kivonat koncentrált formában kínálja a gyümölcs értékes hatóanyagait.

A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) hozzájárul az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez, illetve a szervezet természetes védekező rendszerének megfelelő működéséhez. A szelén és a C-vitamin antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Összetevők: Tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) kivonat, bíbor kasvirág (Echniacea purpurea), zselatin, aszkorbinsav (C-vitamin), szelénes élesztő.

Hatóanyagok mennyisége napi 2 kapszulában

Tőzegáfonya kivonat

410 mg

Antocianidin

20,5 mg

Bíbor kasvirág (Echinacea purpurea)

200 mg

C-vitamin

80 mg (NRV 100%)

szelén

110 μg


NRV=felnőttek számára ajánlott napi bevitel.

Adagolás: naponta 2x1 kapszula bőséges folyadékkel lenyelve. Ajánlatos naponta legalább 1-2 liter folyadék fogyasztása.

Kiszerelés: 60 db Nettó tömeg: 27 g

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

OÉTI notifikációs szám: 16203/2015

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.