Cukorbetegség és inzulinrezisztencia kiegészítő kezeléséhez

Fordítsd vissza az inzulinrezisztenciát és a cukorbetegséget!

A cukorbetegség az egyik leggyakoribb civilizációs betegség a 21.században, köszönhetően a megváltozott étkezési szokásoknak, a mozgásszegény életmódnak és a stressznek. Magyarországon diagnosztizáltan több mint 1,1 millió felnőtt és 5 ezer gyermek élt cukorbetegséggel, –de a valódi szám még nagyobb lehet, mert sokan valószínűleg nincsenek regisztrálva. 

A jó hír azonban, hogy az inzulinrezisztencia és a cukorbetegség kezelése természetes módon lehetséges. Rendszeres testmozgással, szénhidrát csökkentett diétával és célzott tápanyagokkal a gyógyszeres terápia megelőzhető, sőt akár mindkét állapot vissza is fordítható. 

Ehhez kínáljuk most segítségként ezt a csomagunkat.

Csapj le rá10% kedvezménnyel, kizárólag a webshopunkban!


A cukorbeteg és inzulinrezisztens termékcsomag tartalma:

1 db Szerves króm tabletta (60 db)

1 db OLIVA D3-vitamin (50 db kapszula)

1 db Magnézium-biszglicinát  (100 db kapszula)

1 db Hepa Detox® májméregtelenítő ital (500 ml)


Kattints a termék nevére a bővebb információkért!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.