100% natur termék!

Mosószódával a szennyeződések ellen, legyen az ruha, háztartási gép, ablakkeret vagy padló. Vízlágyító, mosó, áztató, zsíroldó, szagtalanító és tisztító.
Minden típusú háztartási munkához.

Mosószódával a szennyeződések ellen, legyen az ruha, háztartási gép, ablakkeret vagy padló. Vízlágyító, mosó, áztató, zsíroldó, szagtalanító és tisztító.

Minden típusú háztartási munkához.

Kézi Mosáshoz 2 evőkanál mosószódával előáztathatsz vagy elkezdheted a mosást, a ruha szennyezettségétől függően. Az erősen szennyezett, foltos, olajos textiliákat egy éjszakára áztasd langyos, szódás vízben.

Gépi Mosáshoz: önállóan és mosóporokhoz vagy mosódióhoz adva fokozza a tisztító hatást és vízlágyító tulajdonságú, így a mosópor nagyobb hatásfokkal tisztít, mert a kemény vízben nehezen oldódik a mosópor. A vízlágyítás a mosógép vízkőlerakodásait is feloldja. A mosóporadag harmadát vagy felét helyettesítheted mosószódával. Fehér ruháknál önállóan is alkalmazható.

Textilöblítőre nincs szükség, a ruha puha lesz. Nem veszi ki a ruhák színét.

Mosogatáshoz:  2 evőkanál mosószóda 1 liter forró vízhez adva. Öblítéshez ecetes víz javasolt a cseppmentes száradás érdekében.

Tisztítószerként: minden felületre, legyen az zsíros vagy vízköves (tűzhely, kád, mosdó, csempe, csempefuga, wc, lefolyó, padló). 3 evőkanál mosószóda 1 liter  forró vízhez adva. A tisztított felületet ecetes vízzel öblítsd utána.

Előnyök: Gazdaságos, allergiamentes, természetes, környezetbarát, sokoldalú.
Környezetbarát tisztítószer vízlágyító hatással. Kiváló kiegészítő mosódiós mosáshoz.

Összetevők: Csoda Szóda (nátrium-karbonát)

Felhasználási javaslat:
lásd fent

Kiszerelés: 500 g

Biztonsági adatlap >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.