Nézzük, miről szól tulajdonképpen a vizeletterápia?


Valójában 175 ismert betegségre alkalmazzák a vizeletet, ami rendkívül nagy számnak számít az orvosi gyakorlatban.

A fő probléma az, hogy az emberek túl szégyenlősek ahhoz, hogy nyíltan beszéljenek a vizeletterápiáról. A szégyenlőség gátolja leginkább, hogy ennek a teljesen ingyenes és biztonságos gyógymódnak a csodálatos üzenete megérdemelt nyilvánossághoz juthasson.

Az alapvető definíció szerint: a „vizeletterápia” nem más, mint a saját vizelet belső vagy külső felhasználása egészséged fenntartása érdekében. A vizeletterápia magában foglalja az ivást, injekciózást, masszázsozást - és/vagy –, fürdést.

Ez egy olyan ősi, bevett gyakorlat, amit ma is használnak, nem csak betegségek, hanem jó egészség idején is, megelőzési, egészségfenntartó célból.  Különböző betegségeknél bizonyították segítő erejét, az egyszerű megfázástól és torokfájástól kezdve, a tuberkulózison és asztmán át, az olyan kisebb bőrbetegségeken keresztül, mint a viszketés a nagyobbakig, mint az ekcéma, pikkelysömör, de még a bőrrákig is.

vizeletterapia-megfazas-immunerosito-termeszetes.jpg

Mi a vizelet?


A vizelet 95 százaléka víz, 2,5 százaléka karbamid és 2,5 százaléka ásványok, sók, hormonok és enzimek keveréke - nem pedig mérgező salakanyagoké. A vizelet egy vér melléktermék és tartalmaz ugyan valamennyi salakanyagot, nem mérgező. 1975-ben Dr. A.H. Free Urinalysis in Clinical LAboratory Practice c. könyvében bemutatja a vizelet néhány kulcsfontosságú összetevőjét:

A méreganyagok kis mennyisége, mely a vizeletben található nem elegendő ahhoz, hogy megmérgezhesse a testet. Ha megiszod a saját vizeletedet, az nem kerül közvetlenül a véráramba. Először az emésztőrendszerbe kerül, ahol az emésztés során az összetevői szétválnak. Ezt követően a hasznos összetevőket a test újrahasznosítja, a méreganyagokat pedig elutasítja. Beindítja a méregtelenítést, ugyanis amikor a méreganyagok szintje túl magas, a toxinok a beleket ürítésre serkentik, hogy eltávolíthassa a bélrendszerben felhalmozódott anyagokat. Kiszűrhetnénk a méreganyagokat a vizelet elfogyasztása előtt, de ugyanakkor szükség is van rájuk, hogy a testet tisztító, immunerősítő reakciókat beindítsák. Minél tisztább a vizelet, annál tisztább a test is, és vice versa. 

A terápia irányelvei

  • A vizeletet a teához hasonlóan kell szürcsölgetni, nem pedig úgy inni, mint a vizet. A nap első vizeletének felfogása a legjobb.
  • Legalább napi 1 liter vizet fogyassz.
  • A csípős és sós ételek, a túlzott mennyiségű proteinhez hasonlóan elkerülendők.
  • A este folyamán, reggel 3 előtti vizeletet nem szabad fogyasztani.
  • A felhasználandó mennyiség egyéntől függ.

vizeletterapia-immunerosito-meregtelenito-megfazas.jpg

Kezdeti korrekciós fázis:

A vizeletterápia szokatlan módszer, ezért hozzá kell szoktatni magunkat testben és lélekben egyaránt.

  1. Először elmédet készítsd fel, tégy egy elhatározást legalább arra, hogy megpróbálod, tanulmányozd reakcióidat, gondolataidat érzéseidet.
  2. Ha úgy érzed szellemileg felkészültél a gyakorlat megkezdésére, gyűjts egy kis friss vizeletet és kezd el dörzsölni vele a kezed. Tapasztald meg textúráját, szagold meg és nézd, hogy valóban megtisztíthatja bőrödet, egyeseket pedig meg is nyugtathat.  Körülbelül 5 perc után hideg vízzel mosd le és figyeld meg, hogy lett-e hatása a vizeletednek bőrödön. Ne használj szappant a lemosás után.
  3. A következő fázis a szellem és test felkészítése arra, hogy egy cseppet a nyelvedre helyezz. Az ízlelés és szaglás fontos része a természete felmérésének.
  4. Végül, meg kell határoznod azokat a mennyiségeket, amelyek segítségével majdan egy egész pohárral el tudsz fogyasztani. Amikor szellemed és tested is természetesen reagál, készen állsz egy erőteljesebb ütemezésre is.


Nincs ismert hátránya

A vizeletterápia a legősibb gyógymódok közé tartozik, s a természetgyógyászat alapelveinek is megfelel.

A vizeletterápia követői a mai napig érvként hozzák fel, hogy a számos tudományos kutatás ellenére, melyet a vizeletterápia felhasználásával végeztek, egyetlen esetben sem jegyeztek le hátrányos hatásokat. Mi több: azt állítják, hogy ez a terápia immunerősítő, és hosszan sorolható betegségek esetén segíthet. Úgy mint: gyermekbénulás, veszettség, tuberkulózis, AIDS, daganatok, fáradtság, vérszegénység, mindenfajta vizelési betegség, súlycsökkentés, megfázás és influenza, candida, cukorbetegség, szívbetegség, emésztési problémák, prosztata problémák, arthritis, glaukóma, reuma, szürkehályog, nemi betegségek, leukémia, malária, a diftéria, bárányhimlő, skarlát, a reumás láz, asztma, orchitis, fény-érzékenység, sárgaság, skorbut, vízkór, égési sebek, kiütések, szemölcsök, ágybavizelés, menstruációs bajok, vesebetegség, méregtelenítés, nyálka, vastagbélgyulladás, genny ömlés, üszkösödés.

175-féle betegségre alkalmazzák

A vizelet számos hasznos enzimjei közül az egyik legjelentősebb az urokináz.

Valójában 175 ismert betegségre alkalmazzák a vizeletet, ami rendkívülvizeletterapia-vizeletfogyasztas-immunerosito-urokinaz.jpg nagy számnak számít az orvosi gyakorlatban. A vizelet által tartalmazott hasznos összetevők egyike: az enzimek. A vizelet számos enzimet, tartalmaz, ezek egyike az urokináz. Ezt vizsgálva jöttek rá a kutatók, hogy hasonlít a nitroglicerinre abban, hogy megerősíti a vérkeringést a szívkoszorúérben és szívizomban. Ma már az urokinázt véralvadást gátló csodaanyagként árulják, a koszorúerek eltömődéseinek eltávolítására.  Az ilyen enzimek, mint amilyen az urokináz, adnak magyarázatot arra, miért is tartják hatékonynak a vizeletterápiát nem csak a megfázás esetében, de az olyan komoly megbetegedésekkel szemben is, mint az érelmeszesedés, a szívinfarktus, emésztési betegségek vagy a tüdőembólia.

Egy másik vizeletben található fontos összetevő: a karbamid. Mint arra Professor Evangelos Danopoulos rámutatott: ennek alkalmazása a rákkezelésben lehetséges. A professzor ugyanis vizeletet használt mellrák, májrák és más ráktípusok kezelésére. Danopoulos észrevette, hogy a vizelet megzavarja a ráksejtek csoportosulási képességét és látszólag el is pusztította e sejteket egyes normál anyagcsere tevékenységük megzavarásával. A vizelet sósoldattal való beinjekciózásával kísérletezett a bőrrák környékén, valamint a mellrák kezelése során, és kutatást folytatott arról is, hogy a vízben feloldott karbamid milyen hatással van a májrákra. Pozitív eredményeket kapott.

Továbbvizeletterapia-meregtelenito-termeszetes-emesztes.jpgi felhasználási lehetőségek

Az emberi vizelet számos hiány esetében alkalmazható erősítő, méregtelenítő, immunerősítő és kúráló hatásai miatt. Ha burgonyát, kénport és melegített öreg vizeletet keversz össze, akkor az segít a hajhullás ellen. A keveréket a fejbőrre kel dörzsölni, ez lelassítja a hajhullást. Mindenfajta felsőlégúti megbetegedés, megfázás és torokgyulladás kezelése lehetséges vizelettel, egy kis hozzáadott sáfrány segítségével. A remegő kezeket és térdeket is lehet kezelni, ha saját meleg vizeletét közvetlenül vizelés után kezére dörzsöli.

Idd meg saját vizeleted reggel, összesen 9 napig és ez vitálissá teszi a testet kívül-belül. Füleidet meleg vizelettel mosva hatásos lehet a süketségi hangok és legtöbb más fülprobléma ellenében. Szemeidet mosva meggyógyítja a száraz szemeket, valamint tisztítja és élesíti a látást. Mosd és dörzsöld meg vele kezed és megszabadít a zsibbadástól, fájdalmaktól, cserepesedéstől és ruganyossá is teszi az ízületeket. Bármilyen viszketést enyhít, megszüntet. A vizeletterápia sokkal inkább képviseli a természetes gyógyászat alapelveit, mint bármilyen más módszer. A saját vizeletünk a leghatékonyabb gyógyszer a vesék, a máj, az emésztés számára.

Életmentő vizeletfogyasztás

Egy egyiptomi földrengés alkalmával a Kairó romjai alól kihúzott túlélő 3 napot töltött a törmelék alatt. A férfi többek között saját vizeletének fogyasztásával tartotta életben magát - és kitűnő állapotban találtak rá. Olyan történetekről is hírt hallani, hogy egy beomlott bányában egy férfi saját vizeletével 1 hétig tartotta életben magát. A hajótöröttek is gyakran saját vizeletüket fogyasztják túlélésük érdekében, de nem szabad a teljes kiszáradásig várni.

A túlélés ügyes módja lehet a vizeletfogyasztás akkor is, mikor a víz ivása nem biztonságos. Földrengések, árvizek alatt a vizet gyakran kórokozók fertőzik meg. Mindezek mellett betegségek elleni harcban is használatos. A vadonban a katonák sokáig túlélik saját vizeletüket fogyasztva, és az Idegen Légió katonái néha saját vizeletükkel kénytelenek bőrüket bekenni, a betegségek elleni ellenállás felépítése érdekében. Néha a katonák cipőjükbe vizelnek nagy menetelések előtt, mert segít a hólyagosodás elkerülésében.

Mit tartalmaz a vizelet?

A teljesség igénye nélkül: Alanin, Arginin, Aszkorbinsav, Allantoin, Aminosavak, Biotin, Kálcium, Kálium, Kreatinin, Cisztein, DHEA, Dopamin, Adrenalin, Folsav, Glutaminsav, Vitaminok, Jód, Vas, Lizin, Magnézium, Mangán, Nitrogén, Pantoténsav, Foszfor, Riboflavin, Urea, Cink, Fenilalanin, Riboflavin, Triptofán, Tirozin, Urea (karbamid), Urokináz.
Az urea szinte bármelyik arckrémben benne van. A DHEA divatos szteroid gyógyszer, az örök fiatalság jelenleg divatos elixírje, az urokináz egy szívgyógyszer alapanyaga. És a többiről még nem is beszéltünk…